Teraz jest 15 lis 2024, 06:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ban
PostNapisane: 8 sty 2006, 12:50 

Siemka .
Mam pytanko .Mianowicie jak długo trwa ban na serku jezeli wywaliło za zabijanie członków własnej druzyny?
Grałem na Wake island a jak wiecie zawsze jest cała kupa chętnych na latadła.Ja miałem parę razy farta i dostawałem samolocik a taki jeden
Niderlanden wtedy rzucał się pod koła i miałem w plecy.
Wiem że to powszechna praktyka ale ja jak nie wlazę a zginę to przebaczam.
I teraz przy próbie wejścia na ten serek mam komunikat że zostałem wyrzucony za ...itd.
Od teraz postępuję zgodnie z przysłowiem "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie"
i jak taki jeden z drugim robi brzydkie numery zapamiętuję nicka i grzecznie przepuszczam w kolejce po czym robię mu tak jak on mnie.
Szkoda tylko że traci na tym klimat gry.

Tytuł: Re: Ban
PostNapisane: 8 sty 2006, 13:15 

Rosomak napisał(a):
Siemka .
Mam pytanko .Mianowicie jak długo trwa ban na serku jezeli wywaliło za zabijanie członków własnej druzyny?
Grałem na Wake island a jak wiecie zawsze jest cała kupa chętnych na latadła.Ja miałem parę razy farta i dostawałem samolocik a taki jeden
Niderlanden wtedy rzucał się pod koła i miałem w plecy.
Wiem że to powszechna praktyka ale ja jak nie wlazę a zginę to przebaczam.
I teraz przy próbie wejścia na ten serek mam komunikat że zostałem wyrzucony za ...itd.
Od teraz postępuję zgodnie z przysłowiem "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie"
i jak taki jeden z drugim robi brzydkie numery zapamiętuję nicka i grzecznie przepuszczam w kolejce po czym robię mu tak jak on mnie.
Szkoda tylko że traci na tym klimat gry.

Zalezy co dostałeś: Bana czy Kicka.
Kick trwa tyle, ile jest napisane w wiadom. ze zostałes wyrzucony.
A ban to co innego nie wiem na jak długo (bo kiedyś dostałem i do dziś nie moge wejśc)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 13:49 

:lol: Ban jest na zawsze

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 14:00 

Przy logowaniu wyskakuje za kazdym razem komunikat że zostałem wyrzucony z serwera za częste zabijanie ...itd
nie ma żadnego komunikatu na ile czasu.
To pierwszy u mnie tego typu problem a lubię tą mapkę

PostNapisane: 8 sty 2006, 14:12 

Rosomak napisał(a):
Siemka . (...)
trwa ban na serku (...) ten serek mam (...)

co wy macie do serków :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 14:28 

Bana masz albo czasowego ( czyli admin wypisuje ci na ile go dostales ) albo stalego ( sciagnac go moze tylko admin jezeli go o to poprosisz ) . Ale jezeli dostales bana za TK to ja bym ci niesciagal :lol:

PostNapisane: 8 sty 2006, 15:16 
Moderator forum

TuReK napisał(a):
co wy macie do serków :)

Śmierdzą :lol: :P

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 16:01 

Kick-zależy od humoru admina :|
Ban-na zawsze

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 16:02 

Ja tez ostatnio dostalem pierwszego banana w zyciu za tempienie samoltem wrogiego lotniskowca. Ten ban mial jeden plus - Potulny nie dostal za mnie fraga, bo zanim mnie zestrzelil wywalilo mnie z serwa. Pamietny 1.01.06 :)

:(

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 16:22 

hmmm server banuje za nadmierne tk na 5m czasem tylko kickuje. Zalezy od ustawien servera.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 21:22 

Musze sie przyznać że ja też powinienem dzisiaj dostać jakiegoś banika na gamesnecie, bo mi nerwy nie wytrzymały.

Włazi koleś do heli i miejsce gunera jest puste, no to wskakuje, gościu sie unosi ale za chwile każe mi wyskaiwać. Myśle każdy chce sobie polatać i pouczyć sie a więc polatam z dobrym pilotem... A ten sk... podlatuje nad krawędź mapy tak że sam jest jescze na mapie ale ja już "opuszczam teren działań" Zachwile umieram
No tak koleś mnie uśmiercił, bo niechciał zemną latać.
Odradzam sie i co widze? papużki nie rozłączki z WILDY nie lubią gdy im sie wsiada do ich OSOBISTEGO helikoptera, wsiadłem w jeepa i rozjechałem...
Wylazłem ze serwera i zjadłem zniesmaczony obiad

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 21:45 

TANK26 napisał(a):
Musze sie przyznać że ja też powinienem dzisiaj dostać jakiegoś banika na gamesnecie, bo mi nerwy nie wytrzymały.

Włazi koleś do heli i miejsce gunera jest puste, no to wskakuje, gościu sie unosi ale za chwile każe mi wyskaiwać. Myśle każdy chce sobie polatać i pouczyć sie a więc polatam z dobrym pilotem... A ten sk... podlatuje nad krawędź mapy tak że sam jest jescze na mapie ale ja już "opuszczam teren działań" Zachwile umieram
No tak koleś mnie uśmiercił, bo niechciał zemną latać.
Odradzam sie i co widze? papużki nie rozłączki z WILDY nie lubią gdy im sie wsiada do ich OSOBISTEGO helikoptera, wsiadłem w jeepa i rozjechałem...
Wylazłem ze serwera i zjadłem zniesmaczony obiad

Heh, też tak miałem z MZS tylko że jak wsiadłem do heli to zaczął jakieś piruety kręcić w powietrzu i różne takie, po jakimś czasie wysiadłem bo nie będę z takim &^%$ latał. Co się później okazało ta latał sam... Panowie to jest publiczny serwer, nie klanowy...

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 21:52 

Ten "trick" jak widac stosuje wilda a wiem, ze jeszcze ktos z fspqr lubi :D No coz...Godne pochwaly to to nie jest. Ale zawsze mozna zwrocic sie do admina servera aby zajal w takich sytuacjach stanowisko. Prawda?

Szczerze mowiac od kiedy grywam na zachodnich tylko serverach to poza tk nic dziwnego mnie nie spotyka :D polacy jak widac sa bardziej pomyslowi ;> aaaaa sry jest jeszcze numer z rozjezdzaniem tak by wyskoczyc chwile wczesniej(wtedy nie naliczy - punktow) ;]

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 23:12 
Moderator forum

Na wake ludzie robią wszystko zeby sobie polatać :) Na szczescie ja zawsze biegne do pojazdu z nacisnietym e dlatego zawsze wsiadam do jeepka zanim mnie przejedzie :)
Co do heli to próbowałem jak mnie trol wywiózł, strzelić rakietą i zawrócić nią próbując nas nią rozwalić ale nie wyszlo :lol: Najwyraźniej si nie da zrobić beczki z rakiety TV :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 18:58 

Dumch napisał(a):
Na wake ludzie robią wszystko zeby sobie polatać :) Na szczescie ja zawsze biegne do pojazdu z nacisnietym e dlatego zawsze wsiadam do jeepka zanim mnie przejedzie :)
Co do heli to próbowałem jak mnie trol wywiózł, strzelić rakietą i zawrócić nią próbując nas nią rozwalić ale nie wyszlo :lol: Najwyraźniej si nie da zrobić beczki z rakiety TV :wink:

Jeszcze czego :PP
Jak rakieta mogłaby tak skrecac to co by to bylo lecisz sobie heli a tu rakieta wyleciala zza rogu i "szuka pozywienia" (śmiejesz sie ze nie trafil) a tu nagle zawraca i BUM ci prosto w DUPE !!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2