Hej ho
Coś nie mogę wyszukać tych serwerów, które się pojawiają w wyszukiwarce ABR. Wlazłem na jakiś PRMM, który nie figurował w niej w ogóle, a tych GreyHoundz w przeglądarce BFa oczywiście nie ma (tj. pewnie są, ale to gówniane wyszukiwanie nie działa nigdy w sposób przewidywalny).
Połaziłem - fajnie. 2 strzały AT ściągają czołg. Koniec z bezmyślymi tank whores

Trudno utrafić w coś granatnikiem z początku - a pod nogi "lepiej" sobie nie strzelać. Bardzo fajnie, że poważniejsze obrażenia skutkują tym, że człowiek się zaczyna wykrwawiać. Ciekawe wrażenia.
Bardzo mi się również podoba to, że nie można kraść wrogiego sprzętu - co prawda ma to tę wadę, że nie trzeba będzie wystawiać warty na niektórych flagach, ale mi się to podoba. Nie lubię ani tych rund gdy mój zespół ukradnie wszystko wrogom i tylko ich kosimy, ani tych, gdy to mojemu zespołowi ukradną i tylko nas koszą

Helikopterek transportowy bardzo fajny - co prawda mało wytrzymały ale co tam.
Zmiany w heli bojowych - hm, ciekawie. Co prawda nie znosze latać z kokpitem przed nosem, ale jak realizm to realizm. Zastanawiam się czemu Mi28 dostał 40 (czy coś koło tego) rakiet niekierowanych. Nie bawiłem się w gunnera działkiem, ale jeśli to działa tak jak działalo to brr... Pilot kobry, z 16ma hydrami, będzie się naprawdę musiał napracować na killa. Nie zauważyłem zmian w manewrowości heli, Mi28 jest tak mułowate jak było a kobra tak samo zwrotna. Odpaliłem pare razy z telewizorka i kieruje się nimi tak samo.
Zmiany w czołgach też mi się podobają. Nie bardzo wiem jaka jest różnica między tymi dwoma typami amunicji - ale wyraźnie zmieniła się parabola pocisków i prędkość lotu. No i jeśli się nie mylę to jeden strzał w czołg i po sprawie. Biedne tank whores. Zostaną tylko najlepsze
Szkoda tylko, że serwerów kilka i puste. Może byśmy się tu kiedyś na tym forum umówili na jakiś wspólny wjazd na jakiś konkretny serwer? Ja chętnie potrenuję strzelanie bez celowniczka

Mogę sie zgłosić na ATka lub medyka (lub pilota heli, jak na heli whore przystało).
pozdr,
Ognacy