pasqdnick napisał(a):
Mi się marzy taki AH6 uzbrojony w dwa miniguny.
na forum PR jest już zaprezentowany model littlebird'a z minigunami.
PotulnY napisał(a):
po naciśnięciu jednego albo drugiego fajera pilot (postać) obraca głowe w lewo albo prawo.
Przytrzymując CTRL można sie swobodnie rozglądać myszką - tak ja w samochodach. JEst to też w podstawce. Moim zdaniem wygodniejsze, bo w tym czasie helikopter utrzymuje parametry sprzed naciśnięcia CTRL.
ognacy napisał(a):
Coś nie mogę wyszukać tych serwerów, które się pojawiają w wyszukiwarce ABR.
Dziedzic-PL1 napisał(a):
Zainstalowałem i przy naciśnięciu Join server wyskakuje mi okienko z informacją
Nie masz wyszukiwac w grze serwerów, które widziałeś w wyszukiwarce. Tylko za pomocą wyszukiwarki wejść na serwer. Wtedy odrazu zaloguje Cię do rankingów i uchroni przed CTD.

W 'GSLogin' wpisujesz swoją ksywkę z gry. W 'Password'... ciekawe co? haslo do niego. 'Windowed?' proste - można odpalić grę w oknie.
ognacy napisał(a):
Szkoda tylko, że serwerów kilka i puste. Może byśmy się tu kiedyś na tym forum umówili na jakiś wspólny wjazd na jakiś konkretny serwer?
Serwerów kilka, jeden się tylko liczy
GloryHoundz - PRMM/AAS. Niby ma wysokie pingi, ale zero lagów. Świetny serwer. Czy ktoś aktualnie na nim siedzi można sprawdzić
TU. W tej chwili gra na nim 11 osób. Gdy gra się flaga po fladze to jest wystarczająca ilość osób. Ok 16:30 Grało na nim dużo osób w tym 4 Polaków. Przez chwilę było chyba nawet 5.
Tego screena zrobiłem o 17, kiedy skończyłem grać własnie.

Gra Morderca i Zabol[PL], a przed chwilą grałem ja. Zabolowi chciałem wyjątkowo podziękować za naprawdę świetną grę!
Hokahey napisał(a):
a wiecie może czy wyszedł jakiś konkretny mod w klimatach WW2 ?bo niestety na FH2 przyjdzie jeszcze dłuugo poczekać
kilku OTowców napisał(a):
Głupie gadanie o HEATach i SABOTach
Proszę was bardzo. Bez OTowania... Bo zaraz zrobi się tu burdel...