Teraz jest 30 lis 2024, 18:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 sty 2006, 13:48 

Witam. Od tygodnia próbuję zagrac w BF2, lecz nic z tego. Studiowałem forum po 3-5 h dziennie i próbowałem chyba wszystkiego.
1. brak polskich znaków w profilach
2. instalacja gry na profilu "administrator"
3. zmiana ścieżki C:\ na D:\ (temp)
4. aktualizacje sterowników do grafiki.
5. zmiana rozdzielczości grafiki (zmieniałem rozdziałke na pulpicie na 1024x768 75 HZ, 1024x768 65 HZ, 1280X1024 65HZ) - co za tym idzie zmiana w C:\[...] Video.con na powyższe rozdzielczości.

Mój komp to:
AMD Athlon 2500+ ~1,8GHz
768 MB RAM
GIGABYTE ATI RADEON 9600 PRO 128.0MB
1280x1024 (32 bit) (75Hz) (pulpit).
Wiem, że ten temat był poruszany wielokrotnie, lecz podane tam porady nie skutkują.
Proszę więc po 1. o nie usunięcie tego postu :wink: po 2. o odpowiedź na forum lub GG 4749167
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 16:01 

Na początek poprosimy Pana o pierwsze zdanie z 8 strony instrukcji do gry. No sam rozumiesz... Właśnie pomogłem jakiemuś bencwałowi z piratem więc prosze o takie bzdury dlatego aby uniknąć kolejnych niemiłych incydentów tego typu. Poza tym mógł byś jakoś dokładniej opisać swój problem??? Było by łatwiej zdjagnozować Twój problem, a co za tym idzie- łatwiej uzyskasz pomoc.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 01:08 

Jak włącze gre - objętnie czy z iknoy czy z autostartu - ekran zmienia się na czarny- (zaczyna się włączac - grafika mymla) - i wywala na pulpit.
P.S. nie mam instrukcji bo gre kupilem z kumplem na spółe- on nie ma neta takze wział gre - a ja CD Key.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 01:42 
Oldboy Battlefield.pl

no to maszproblem.
dziekujemy za bytnosc na forum
dowidzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 12:25 

Skoro ma ją twój kumpel to poproś od niego, bo inaczej nikt (włącznie ze mną) Ci nie uwierzy. Tyle mam Ci do powiedzenia. A tak w ogóle to czy to pod względem prawnym jest oki?

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 18:21 

Yoggurt napisał(a):
A tak w ogóle to czy to pod względem prawnym jest oki?

Nie jestem pewien. Jeżeli ktoś na tym forum studiuje prawo, bądź jest prawnikiem prosze o oświecenie mnie i kolegi Yoggurta :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 19:29 
Oldboy Battlefield.pl

bardzo nie OK...

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 19:02 

witam mam dokładnie ten sam problem (odkąt kupiłem oryginała + jednostki specjalne) gra się nie chce uruchomić pomoże ktoś (które zdanie mam podać)

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 20:14 

To samo co Pan Viper :wink: Nie no spoko. Pomożemy. Powiedzmy że mnie przekonałeś :) To na początek: proponuje spróbować wszystko co Viper podał w pierwszym poście. No chyba że czegoś nie rozumiesz. Ktoś napewno powinien Ci to wytłumaczyć :D (Co oczywiście nie znaczy że to będę ja :oops: ). I powiedz dokładnie co Ci się poakzuje: Czy tylko okno tytułowe (czyli: Battlefield 2 i podspodem znaczek EA) czy już reklamy producentów. I jeszcze jedn sprawa: Nie wiem czy to ma jakiś związek ale czy po instalacji dodatku zainstalowałeś ponownie pacha 1.12? I poszukaj jeszcze na forum, może coś znajdziesz.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 20:24 

mam podobny problem po zainstalowaniu gry instaluje patcha 1,12 pojawia mi sie aktualizacja nieudana. odpalam gre i sie nie wlancza
pojawia mi sie okinko poczatkowe battlefield potem przechodzi na full scren czarny ekran mrugnie ze dwa razy i wywala do windowsa :(

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 20:46 

Jak czytam te wszystkie problemy z BF2, to nachodzi mnie taka refleksja:
kiedyś, w poprzednim stuleciu, za czasów procesorów taktowanych zegarami 30MHz (dzisiaj, to chyba zwykły zegarek na rękę ma więcej ;) ) i systemów operacyjnych, dla których 8MB RAM to była olbrzymia ilość pamięci (a kosztowało to tyle, co dzisiaj dobra grafa), każdy gracz, zanim odpalił nową gierkę musiał najpierw przejść długą i ciężką batalię, aby uzyskać 632 341 wolnych bajtów pamięci podstawowej, a przy tym jednocześnie mieć dźwięk i CD :twisted: . Widzę, że dzięki pracy programistów z DICE możemy powrócić do tych cudownych chwil - problemy trochę inne, bo i czasy się zmieniły, ale to miło, że ktoś myśli o weteranach i daje im trochę rozrywki przed odpaleniem gry. Szkoda tylko, że przy tym wszystkim cierpią niewinni.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 21:01 

omg wysyp jednopostowcow... :roll: inwazja... :roll: temat pewnie juz byl z 15 razy ale po co sprawdzic lepiej zrobic nowy... :roll: zaraz sie zleci pelno osob i nastepne posty i spamy poleca...

Zapraszamy, zapraszamy... zapraszamy na forum gdzie o poziomie "kumatosci" swiadczy jak najwieksza liczba postow... :roll: i zaraz bedzie mnostwo odpowiedzi i nie wazne jak glupi temat zostanie zalozony albo jak glupia bedzie odpowiedz to i tak wiekszosc odpisze chociazby 5 razy: "temat do d*** zamknac temat, ciac, itp itd." i jeszcze pare innych glupich odpowiedzi byle ty(L)ko dobic do tego 1000 posta lub miec +1 punkt "kumatosci" w postach... :roll:

Sorry panowie ale juz od pol roku to sie we mnie nasila ze w koncu wybuchlem i padlo na ten temat :x

A co do pytan to czesci nie pomoge ale mysle ze czesc osob uswiadomie (bo takie mysle ze sie znajda) ze wiekszosc piratow nie dziala... i sposoby podawane na tym forum sa wstanie pomoc przy orginalnym BF2, ale przy piratach juz jednak nie... bo tu juz nie wina jakiegos folderka czy innych rzeczy, a wina tego ze wiekszosc piratow mimo wszystko sprawnie nie dziala (sa latki i takie tam)... sa piraty pewnie ktore moze i chodza na rankingach ale jak widac wy panowie (nie bede mowil ze wszyscy bo nie mam pewnosci) takowych nie posiadacie...

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 22:33 

A no, Święta były... A ja powiem tylko: OPCJA SZUKAJ!!! AKTUALIZACJA NIEUDANA BYŁA MILION RAZY! Jak sróbujesz już więkrzości pomysłów to pogadamy.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2