Teraz jest 30 lis 2024, 09:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 22:31 

A ja dalej bede przesmiewca i dalej bede "konserwatysta" :wink: to ze ktos palnie literowke to jedno, a to ze ktos w dwoch krotkich zdaniach robi 5 bledow ortograficznych to juz "niewielkie" przegiecie :?

"Żąłnierz" to az mnie z krzesla powalil :shock: Nikt sie nie czepia literowek, ale na tym forum ludzie coraz czesciej zapominaja o podstawowych zasadach ortografii. Maja to w d**** bo reszta tez tak pisze. Mam brata, który jest dyslektykiem i sam spadl z krzesla widzac "żąłnierza" i pare innych wyrazow... ma papierek, a mimo wszystko potrafi napisac porzadnie zdanie jak przystalo na Polaka...

"Polacy nie gesi i swoj jezyk maja", a podforum obcojezyczne jest gdzie indziej, a nie w BF2:Ogolne...

Akurat padlo na CS_Juby, ale takich osob jest na tym forum pelno i to jest moim zdaniem tragedia :x Czternastolatki, ktorych "inteligencja", zachowanie i kultura powala mnie na kolana (tu juz nie CS_Juby zeby nie bylo) :roll: Mowisz ze robimy tragedie bo nie mozemy rozszyfrowac :?: Sorry, rozszyfrowac moge, ale ja nie chce oglupiec... :roll: Wlasnie dlatego, ze nikt sobie nie robil nic z tych bledow, durnych tematow i nic nie wnoszacych postow, to teraz to forum to jeden wielki smietnik, gdzie co chwila sie pojawia durny temat, albo piaty raz ktos pisze o bzdurnym problemie sciemniajac ze juz szukal (chociaz temat byl juz z 10 razy i ty(L)ko slepy i malo inteligentny czlowiek nie jest wstanie go znalezc). Nikomu poprostu nie chce sie szukac bo Polacy tak juz sie nauczyli zeby wszystko robili za nich inni bo sami nie chca ruszyc d*** i wiedza, ze jak beda sciemniac, ze niby juz szukali to nikt nic nie powie. Ja powiem jednak "taki wal" i bede im uprzykrzal zycie :twisted: bo nie pasuje mi to, ze na tym forum jest taki smietnik i taki niski poziom :roll: To nie ja bede znizal sie do ich poziomu i pisal tak jak oni, a robil wszystko (smial sie, kpil itp. itd.), zeby to oni w koncu nauczyli sie pisac po polsku na polskim forum i zachowywac w koncu normalnie :!: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 22:36 

lkasprzak napisał(a):
Widzisz 90s, najpierw "wrogiem publicznym" był Lailonn a teraz Ty... :lol:

Hehe przeciesz nie jestem wrogiem :D a Lailonna lubie,dobrze gada i gra gosciu.

Poprostu nie psujmy klimatu forum jakimis wyzwiskami i wysmiewaniem innych.
Bo po co dzielic sie ma lepszych i gorszych jak chodzi o to bysmy zgrani byli.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 23:02 

90s napisał(a):
Poprostu nie psujmy klimatu forum jakimis wyzwiskami i wysmiewaniem innych.

Wlasnie mowilmy o tym, ze grupa ludzi rzyga juz tym klimatem na forum, ktory stwarzaja ludzie, o jakich piszemy (tak, jest to ogolnikowo, nie, nie jest to tylko o Jubym). Reszta tych grup juz nie jest naiwna i juz dawno forum olala :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 01:46 

Ten temat nosi nazwę ,,Polskie serwery- zniechęcenie'', i takie zniechęcenie mnie bierze jak czytam dwudziesty post z rzędu jakiejś głupiej kłótni ponieważ ktoś postanowił zostać rycerzem w walce z zachowaniem pięknej polszczyzny :? , okej ale zbastuj już bo sam psujesz klimat tego forum pisząc posty o niczym :wink: , pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 01:54 

Alez to jest bardzo powiazane, ci sami ludzie tkuja, kradna sprzet, nie mysla podczas gry i pisza glupoty na czacie. :wink:
Szkoda tylko, ze dalej myslicie, ze tylko o ortografie sie rozchodzi.

Dobra, juz nie zabieram glosu, widze ze psuje ten strasznie rzeczowy topic :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 02:12 

Oj psuć już nie masz czego bo to topic o niczym :) ,a tak na temat to dzisiaj się nieźle wpieprzyłem bo jakiś gostek mi celowo wchodził po myśliwiec :evil: , wsiadam patrzę stoi na środku :) , ale na szczęście po kilkukrotnym zmiażdżeniu go zacząłem omijać go zjeżdżając z pasa i odrywając się w ostatnim momencie ze zbocza :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 10:25 

Posty nie na temat... :?: Okolo 50% zakladanych na tym forum tematow powinno sie znalezc w innym dziale... 90% zakladanych na tym forum tematow po 5 poscie juz jest nie na temat... :roll: Z tych wszystkich tematow co ostatnio widzialem ten przy 20 stronach jest blizej tematu niz wiekszosc innych tematow na 2 stronie... :roll:

Mnie zniechecenie bierze jak codziennie czytam 5 nowych glupich tematow,a reszta na to przyzwala bo moze sobie napisac +1 post i chwalic sie ze ma ich pelno... :roll: Psuje klimat forum :?: To forum to mialo klimat za czasow 42 (teraz nie wiem jak jest w 42 bo tam nie zagladam), teraz forum BF2 to jest jeden wielki smietnik i dla mnie to nie jest w zadnym wypadku klimat... Pisze posty o niczym :?: Znaczy ze dostosowalem sie do forum... ale moim zdaniem te posty sa jak najbardziej w temacie... Trzeba czytac ze zrozumieniem :!: Przeciez tu nie chodzi ty(L)ko o ortografie, ale o caloksztalt i ogolne zachowanie ludzi (nie wszystkich) na tym forum :!: Jakie jest zachowanie na polskich serwerach taki poziom forum, jaki poziom forum takie zachowanie osob na serwerach... Mnie zniechecenie do gry na polskich serwerach bierze bo nie dosc ze musze ich, w wiekszosci wypadkach, g***arskie zachowanie znosic na serwerze to jeszcze wiem ze jak skoncze grac to to samo mam na forum :roll: Ortografia byla tu ty(L)ko jednym z problemow, ale chodzilo tez o wiele innych rzeczy. Psuje klimat na forum :?: Przeczytaj 2 ostatnie posty Splintera...

Nie wiem kto jest tym rycerzem, ale jezeli chodzilo o mnie to ciesze sie, bo biore to za komplement 8) i bede dalej krytykowal jezeli to jedyny sposob zeby forum znowu bylo normalne...

Przyklad na potwierdzenie bajzlu na tym forum >>> http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=13834

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 12:19 

Cytuj:
Posty nie na temat... Question Okolo 50% zakladanych na tym forum tematow powinno sie znalezc w innym dziale... 90% zakladanych na tym forum tematow po 5 poscie juz jest nie na temat... Rolling Eyes Z tych wszystkich tematow co ostatnio widzialem ten przy 20 stronach jest blizej tematu niz wiekszosc innych tematow na 2 stronie... Rolling Eyes

Racja ale skoro irytuje cie nie przestrzeganie ogolnie przyjetych zasad for to dlaczego sam je lamiesz robiac OT ? :}

A co do reszty to dzialka moderatorow a nie userow. Gdy userzy probuja "normowac" sytuacje to wlasnie wtedy robi sie taki burdel. Powiedzenie "Kufa to juz bylo!!" nie sprawia, ze na forum jest wiekszy porzadek - wrecz odwrotnie. A jesli moderatorow jest za malo lub spia to sie zglos Juby na moderatora i walcz w imieniu naszej czystosci :P

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 13:59 

Ale ja uwazam ze to nie jest do konca OT :P Jako wyjasnienie dam ten moj cytat :)

JUHA napisał(a):
[...] ale moim zdaniem te posty sa jak najbardziej w temacie... Trzeba czytac ze zrozumieniem :!: Przeciez tu nie chodzi ty(L)ko o ortografie, ale o caloksztalt i ogolne zachowanie ludzi (nie wszystkich) na tym forum :!: Jakie jest zachowanie na polskich serwerach taki poziom forum, jaki poziom forum takie zachowanie osob na serwerach... Mnie zniechecenie do gry na polskich serwerach bierze bo nie dosc ze musze ich, w wiekszosci wypadkach, g***arskie zachowanie znosic na serwerze to jeszcze wiem ze jak skoncze grac to to samo mam na forum :roll: [...]
to tak mniej wiecej :wink: Moze jednak Lailonn masz racje, ale jedyne w takim razie miejsce, gdzie moge napisac o tym jak to forum schodzi na psy to Hyde Park, a tam jak wiadomo napisanie takiego tematu nic niestety nie da... :roll: Dlatego poruszam ten temat w takich tematach bo moze cos to da i zmieni na lepsze (tak wiem nadzieja matka glupich) :roll:

Lailonn napisał(a):
A co do reszty to dzialka moderatorow a nie userow. Gdy userzy probuja "normowac" sytuacje to wlasnie wtedy robi sie taki burdel. Powiedzenie "Kufa to juz bylo!!" nie sprawia, ze na forum jest wiekszy porzadek - wrecz odwrotnie. A jesli moderatorow jest za malo lub spia to sie zglos Juby na moderatora i walcz w imieniu naszej czystosci :P

ale moze jak zjedziesz takiego delikwenta to nastepnym razem sie zastanowi zanim zalozy glupi temat i pomysli zanim umiesci go tam, gdzie nie trzeba... 8) Moim zdaniem niereagowanie sprawi, ze nastanie "wolna amerykanka" i bedzie pelno glupich tematow bo kazdy bedzie wiedzial, ze nie bedzie konsekwencji... Takie moje zdanie 8)

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 15:20 

Cytuj:
Moze jednak Lailonn masz racje, ale jedyne w takim razie miejsce, gdzie moge napisac o tym jak to forum schodzi na psy to Hyde Park, a tam jak wiadomo napisanie takiego tematu nic niestety nie da... Rolling Eyes Dlatego poruszam ten temat w takich tematach bo moze cos to da i zmieni na lepsze (tak wiem nadzieja matka glupich)

wciaz nie rozumiem dlaczego chec walki o cos ma byc powodem do lamania innych zasad. Dla Ciebie priorytetem moze byc kultura i jezyk polski ale dla innych netykieta. Tylko administratorzy i moderatorzy maja prawo do ustalania co jest wazniejsze ;] I niech tak moze zostanie

Cytuj:
ale moze jak zjedziesz takiego delikwenta to nastepnym razem sie zastanowi zanim zalozy glupi temat i pomysli zanim umiesci go tam, gdzie nie trzeba... Cool

Miales byc forumowym przesmiewca a nie naiwniakiem...

Cytuj:
Moim zdaniem niereagowanie sprawi, ze nastanie "wolna amerykanka" i bedzie pelno glupich tematow bo kazdy bedzie wiedzial, ze nie bedzie konsekwencji... Takie moje zdanie

A co jesli np po prostu bedzie sie ignorowac takie posty? Osoba, ktora zalozy dany temat po nie uzyskaniu odpowiedzi czy braku rozmowcy moze sprobowac sie poprawic bo bedzie miala w tym cel/interes. A jak wiadomo czlowiek moze zrobic prawie wszystko by osiagnac to czego pragnie. Moze nawet pisac poprawnie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 16:46 

Ja nie jestem czternastolatkiem mam trochę więcej lat, ale pora by stanąć w obronie czternastolatków i innych słabszych osób takich jak np. JA, ponieważ już mnie irytują i denerwują zagorzali konserwatyści. Nie wiem jak inni, ale wasza misja to cały czas jedna wielka gadanina w postaci krytyki i głupiej oceny słabszych od siebie osób, którzy starają się wyjść dobrze na waszym tle. Cały czas jak już wspomniałem krytykujecie i oceniacie aż żal się człowiekowi robi czytając zawsze jedno i to samo, nie wiem czy tak trudno wejść na prywatny kanał i danej osobie wytłumaczyć, jakie robię błędy po prostu podzielić się dobrymi radami, osobiście pisałem petycje gdzie robię błędy niestety dobrej pomocy się nie doczekałem, Microsoft Word okazał się od was pożyteczniejszy. Ja tu tylko wiedze jak próbujecie swoja wyższość zabłysnąć przed słabszymi osobami tylko szkoda ze w złym kierunku. Jak to Sprinter powiedział ludzie zaczęli olewać forum, ale to przez takich ludzi jak w gdyż cały czas zwracacie uwagę i krytykujecie wyniku, czego odbiegacie od tematu, jeśli tak bardzo chcecie pomóc macie kanał prywatny, ja w szczególności lubię słuchać rad od ludzi, którzy się znają, niestety musicie pokazać swoja konserwatywność zaśmiecając tym forum. Co będę ukrywał sam już czasami nie pisałem, bo, po co i tak zaraz byście mnie zrównali z błotem po prostu niemego się z wami równać? Według mnie, jak tak czytam wasze posty wiedze polska scenę polityczna, jedna wielka gadanina, krytyka, kłótnia i spory, jak co, do czego efekty są zerowe, aby tylko się pokazać niby z tej dobrej strony. Smutne, ale ludzie typu 90s i Lailonn zaczynaj stawać się gatunkiem wymarłym, im tez się udaje tu zabłysnąć i to bardzo, ale jak mogą to pomagają tylko w inny sposób, który dla was jest do dziś nieznany.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 17:33 

Lailonn napisał(a):
wciaz nie rozumiem dlaczego chec walki o cos ma byc powodem do lamania innych zasad. Dla Ciebie priorytetem moze byc kultura i jezyk polski ale dla innych netykieta. Tylko administratorzy i moderatorzy maja prawo do ustalania co jest wazniejsze ;] I niech tak moze zostanie

Narazie nie ma, ani kultury, ani jezyka polskiego, ani etykiety... 8)

Laillon napisał(a):
Miales byc forumowym przesmiewca a nie naiwniakiem...

Teraz to ja jestem podobniez "Rycerzem W Walce Z Zachowanie Pieknej Polszczyzny" :wink: :lol:

Lailonn napisał(a):
A co jesli np po prostu bedzie sie ignorowac takie posty? Osoba, ktora zalozy dany temat po nie uzyskaniu odpowiedzi czy braku rozmowcy moze sprobowac sie poprawic bo bedzie miala w tym cel/interes. A jak wiadomo czlowiek moze zrobic prawie wszystko by osiagnac to czego pragnie. Moze nawet pisac poprawnie :lol:

Do tej pory wiekszosc postow byla olewana, a i tak glupie tematy mnozyly sie jak grzyby po deszczu... olewajac zachowanie innych zezwalasz im automatycznie na takie zachowanie... taki jest moj punkt widzenia 8) w pewnych aspektach zgadzam sie z Toba, ale ty(L)ko po czesci wiec nadal zostaje przy swoim 8)

CS_JUBY napisał(a):
[...]osobiście pisałem petycje gdzie robię błędy niestety dobrej pomocy się nie doczekałem, Microsoft Word okazał się od was pożyteczniejszy.

Tu masz odpowiedz dlaczego nadal bede pisal swoje posty... dlaczego wczesniej nie korzystales z Worda wiedzac, ze juz wczesniej ludzie zwracali uwage na Twoja pisownie :?: W tym wypadku mam potwierdzenie ze Polaka jak sie nie zjedzie to ma innych w d****...

CS_JUBY napisał(a):
Ja tu tylko wiedze jak próbujecie swoja wyższość zabłysnąć przed słabszymi osobami tylko szkoda ze w złym kierunku. Jak to Sprinter powiedział ludzie zaczęli olewać forum, ale to przez takich ludzi jak wy gdyż cały czas zwracacie uwagę i krytykujecie wyniku, czego odbiegacie od tematu, jeśli tak bardzo chcecie pomóc macie kanał prywatny, ja w szczególności lubię słuchać rad od ludzi, którzy się znają, niestety musicie pokazać swoja konserwatywność zaśmiecając tym forum.

Sorry ale tu nie potrzeba rad, a wystarczy przejzec zasady forum, ktore sa opisane na tym forum :!: Trzeba ty(L)ko chciec je przeczytac :!: Ci sami ludzie byli na forum BF1942 i jakos ludzie tego forum nie olewali... wiesz dlaczego :?: bo nie bylo tam takiego bajzlu jaki jest teraz... Ja sam zanim cos napisalem na forum za czasow BF42 to pomyslalem z 5 razy, zeby nie pisac glupot... a teraz jest tak, ze kazdy pisze byle co byle cos napisac i miec 1 posta wiecej... bo poprostu wiekszosci nie chce sie ruszyc przyslowiowej "d***", zeby to forum bylo normalne i przejzyste...

CS_JUBY napisał(a):
Co będę ukrywał sam już czasami nie pisałem, bo, po co i tak zaraz byście mnie zrównali z błotem po prostu niemego się z wami równać? Według mnie, jak tak czytam wasze posty wiedze polska scenę polityczna, jedna wielka gadanina, krytyka, kłótnia i spory, jak co, do czego efekty są zerowe, aby tylko się pokazać niby z tej dobrej strony.

Nic nie daje :?: przeciez juz uzyles Worda zeby napisac ten post... czyli jednak poskutkowalo... i jak dobrze sie odrazu czyta... Nikt nie czepia sie jednej literowki czy dwoch... ale z tymi bledami tez bez przesady...
Ja nie chce sie pokazac... wisi mi to... kto ma mnie znac to mnie zna... zarejestrowalem sie na tym forum w lutym 2005, a liczbe 20 postow z tego co pamietam przekroczylem dopiero w czerwcu, gdzie wiekszosc tyle postow wali nawet w tydzien... sorry, ale pokazanie sie na tym forum to akurat ostatnia rzecz , o ktorej mysle... :roll:
Nie mieszam wszystkich z blotem, ale licze, ze zanim ktos cos napisze to najpierw pomysli... myslenie nie boli...

CS_JUBY napisał(a):
Smutne, ale ludzie typu 90s i Lailonn zaczynaj stawać się gatunkiem wymarłym, im tez się udaje tu zabłysnąć i to bardzo, ale jak mogą to pomagają tylko w inny sposób, który dla was jest do dziś nieznany.

byc moze...

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 18:08 

JUHA: Ja nie chce sie pokazac... wisi mi to... kto ma mnie znac to mnie zna... zarejestrowalem sie na tym forum w lutym 2005, a liczbe 20 postow z tego co pamietam przekroczylem dopiero w czerwcu, gdzie wiekszosc tyle postow wali nawet w tydzien... sorry, ale pokazanie sie na tym forum to akurat ostatnia rzecz , o ktorej mysle...

To wytłumacz mi jedno, bo nie rozumiem wiele z twoich postów mogłeś wysłać kanałem prywatnym, w sumie nie wszystkich interesuje twój szczytny cel, który i tak mija się z tematem a i tak piszesz, jeśli tylko zobaczysz ze ktoś popełnia błędny.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 18:26 

2 moje posty moglem wyslac kanalem prywatnym... reszta dotyczy ogolu, wiec wyslanie tych postow wszystkim troche czasu by mi zabralo... Kazdy temat kogos interesuje, a kogos innego nie... z tego co dostaje prywatne wiadomosci sa osoby, ktore mnie popieraja... temat nie mija sie z tematem tak do konca... wiekszosc osob nie gra na polskich serwerach przez panujaca tam "kulture", a moj temat dotyczy wlasnie kultury...
Nie pisze jak ktos popelnia bledy bo wtedy mialbym jeszcze dodatkowa jedynke przy liczbie napisanych postow... Jak juz wspominalem jedna literowka to nic, ale Ty zrobiles 4 podstawowe bledy w dwoch krotkich zdaniach...

I jeszcze raz powtorze, ze tu nie chodzi ty(L)ko o ortografie :!: Juby apropo ortografii napisalem 2 posty, reszta dotyczy zachowania i kultury innych osob ( i w tym wypadku nie mowilem o Tobie co podkreslilem)...

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 18:50 

Przestaniecie się już tutaj kłócić i użalać nad sobą i innymi? :roll: Bo taka gadanina i kontragrumenty mogą trwać wieczność, poprostu skończcie o tym gadać. Jak ktoś pokaże swoje lenistwo do ortografii to wystarczy jedno upomnienie, bo tak to się zaczyna robić kłótnia na 5 stron. Najlepiej jakby moderator usunoł te wasz posty, wraz z tym który pisze i wogóle wszystki nie dotyczące POLSKICH SERWERÓW. Nie jest to atak na żadnego z Was, pisze co uważam na to wszystko, dajcie sobie ludzie spokój :) PZDR 4LL

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2