Teraz jest 27 lip 2025, 12:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2423 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 162  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 16:53 

To flashka, zaczekaj aż liczby dojdą do 100 i strona przestanie być pusta. :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 17:57 

:lol: taki glupi nie jestem :wink: po prostu po zaladowaniu w co bym nie klikal nic sie nie otwiera. prawdopodobnie strona jest jeszcze w budowie. dziwi mnie jednak to, ze reklama tego calego "nowego wymiaru rozrywki" ukazala sie pare tygodni temu w gameRankingu. sadze ze jest to cos w stylu "rewolucji cenowej" albo "supersellera", a niektore gry zych serii byly naprawde swietne i tanie(np far cry za niecale 50zl).

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 13:33 

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 18:47 

Jesli bylo to sorry.

Prawdziwa rozmowa nagrana na czestotliwosci morskiej alarmowej canal 106 pomiędzy Hiszpanami a Amerykanami w październiku, 16 X 1997 roku
==============================================================

Hiszpanie: (w tle słychać trzaski)...
- Tu mówi A-853, prosimy zmieńcie kurs o 15 stopni aby uniknąć kolizji, idziecie wprost na nas, odległość 25 mil morskich.

Amerykanie: (trzaski w tle)...
- Sugerujemy wam zmianę kursu o 15 stopni na północ, aby uniknąć kolizji

Hiszpanie:
- Powtarzamy : zmieńcie swój kurs o 15 stopni na południe, aby uniknąć zderzenia....

Amerykanie: (słychać inny glos)
- Tu mówi kapitan jednostki morskiej Stanów Zjednoczonych Ameryki, w dalszym ciągu sugerujemy, zmieńcie swój kurs o 15 stopni na północ, aby uniknąć kolizji.

Hiszpanie:
- Nie możemy podjąć takiej decyzji. Zmieńcie swój kurs o 15 stopni na południe inaczej dojdzie do kolizji...!!

Amerykanie:
- TU MÓWI KAPITAN RICHARD JAMES, KTÓRY DOWODZI LOTNISKOWCEM USS LINCOLN, MARYNARKI WOJENNEJ STANÓW ZJEDNOCZONYCH...!!
DRUGIEGO CO DO WIELKOŚCI OKRĘTU FLOTY AMERYKAŃSKIEJ, JEDNOCZEŚNIE INFORMUJE, ŻE JESTEŚMY ESKORTOWANI PRZEZ 4 OKRĘTY PODWODNE, 6 NISZCZYCIELI I 2 KRĄŻOWNIKI, UDAJEMY SIĘ W KIERUNKU ZATOKI PERSKIEJ W CELU PRZEPROWADZENIA MANEWRÓW.!
NIE SUGERUJĘ, JA ŻĄDAM, ABYŚCIE ZMIENILI KURS O 15 STOPNI!!!!
W PRZECIWNYM RAZIE BĘDZIEMY MUSIELI PODJĄĆ DZIAŁANIA KONIECZNE ABY ZAGWARANTOWAĆ BEZPIECZEŃSTWO TAK OKRĘTU, JAK ZJEDNOCZONEJ SIŁY TEJ KOALICJI. WY NALEŻYCIE DO PAŃSTWA SPRZYMIERZONEGO, JESTEŚCIE CZŁONKIEM NATO I TEJ KOALICJI...ŻĄDAM STANOWCZO PODPORZĄDKOWANIA I ZMIANY KURSU...!!

Hiszpanie:
- TU MÓWI JUAN MANUEL SALAS ALCANTARA, JESTEŚMY WE DWÓCH, ESKORTUJE NAS NASZ PIES, MAMY ZE SOBĄ NASZE JEDZENIE, DWA PIWA I KANARKA, KTÓRY TERAZ ŚPI...MAMY ZA SOBĄ POPARCIE RADIA LA CORUNA I KANAŁU 106 - ALARMÓW MORSKICH...NIE UDAJEMY SIĘ W ŻADNE MIEJSCE I MÓWIMY DO WAS Z LĄDU STAŁEGO, Z LATARNI MORSKIEJ A-853, Z WYBRZEŻA GALICJI. NIE MAMY ŻADNEJ GÓWNIANEJ INFORMACJI, KTÓRE MIEJSCE ZAJMUJEMY W RANKINGU WŚRÓD HISZPAŃSKICH LATARNI MORSKICH...MOŻECIE PRZEDSIĘWZIĄĆ ŚRODKI NA JAKIE TYLKO WAM PRZYJDZIE OCHOTA, ABY ZAPEWNIĆ BEZPIECZEŃSTWO WASZEGO ZASRANEGO OKRĘTU, KTÓRY ZA CHWILĘ ROZBIJE SIĘ O SKAŁY, DLATEGO RAZ JESZCZE SUGERUJEMY ZMIANĘ KURSU O 15 STOPNI NA POŁUDNIE, ABY UNIKNĄĆ KOLIZJI, OK. ??????

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 19:39 
Oldboy Battlefield.pl

Było... Holman dawał :P
...ale mimo wszystko warto przeczytać, bo jest świetne :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 19:43 

troche inna wersja byla tez kiedys w cd-ation :) czyli kawal z broda :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 21:14 

nie wiem czy było http://rapidshare.de/files/12825859/01_ ... 3.mp3.html
ale jest naprawdę świetne :P uwaga występuje wulgarne słownictwo.... polecam nieźle się przy tym uśmiałem :P (to jest nagranie jakiegoś gracza który się „nieco” denerwuje :P)

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 21:24 

Już to słyszałem, ale dalej można się uśmiechnąć :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 21:39 

fakt niezłe
można się przy tym popłakać ze śmiechu :)

BTW - wie ktoś gdzie i kiedy to zostało nagrane ?

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 22:08 

juz wiem skad niektorzy maja po pare tysiace postow :) pare lat czynnej obecnosci na forum? nieee... z topikow takich jak ten: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... sc&start=0 :? :lol: :lol: :lol: jak tak popatrze na tematy sprzed paru lat i te dzisiejsze to widze ze moderacja bardzo preznie dzis dziala... duzo zabawy moze przysporzyc przegladanie archiwow. np natrafilem niedawno na paro stronnicowy temat w ktorym dwoch userow z paroma tysiacami postow (z grzecznosci nie bede rzucac nickami :wink: ) wspomina rzekomy stosunek jaki odbyli ze soba i jeszcze kimstam, a rozmowa wzbogacona byla zdjeciami i barwnym, choc nieco wulgarnym, slownictwem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 23:38 
Moderator forum

Kiedyś była beka :) Jak było pełno EJW'ów :wink: Dużo ich nie zostało ;)
BTW: Jak zwykle Misiek coś odwalił :) Poszukaj sobie jego postów :) Nawet doczekał się swojego własnego tematu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 00:09 
Moderator forum

Kiedyś kilka klanów miało swoje fora klanowe jako elementy tego forum (w tym PRGK). Tak więc jak pisałem posta o meczu PRGK-42 lub PRGK-BF to od razu mi go liczyło do statystyk calego forum. A dużo graliśmy...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 09:19 

Pewnien Rolnik miał sad.. lecz zauważył że ktoś podżera mu jabłka, większość nadgryziona i zniszczona.. postanowił zaczaić się w nocy i złapać złodziejajak pomyślał tak zrobił-ciemna noc a on zaczajony siedzi pod drzewkiem.. nagle słyszy odgłos chrupania jabłek... podchodzi w tamtym kierunku a odgłos sie nasila.. rolnik niewiele myśląc chwycił złodzieja za jaja i pyta..
-Ktoś ty?
cisza nikt nie odpowiedział...rolnik wykręcił jaja zlodziejowi..
KTOŚ TY?
nadal cisza... pociągnął jeszcze mocniej
KTOŚ TY????
nagle slychać cichutki głosik
T..T....To j ja j Jasiek n niemowa :twisted:
--------------------------------------------------------------------

Rankiem Czapajew wychodzi z burdelu.
- A pieniądze - krzyczy za nim dziewczyna.
- Rewolucjoniści pieniędzy nie biorą! - dumnie odparł Czapajew.

Jedzie Czapajew w przedziale pociągu z dwiema damami.
- Niech pani nie kładzie jaj na srebro - radzi jedna z pań drugiej. - Od tego srebro matowieje.
- Trzeba się uczyć przez całe życie - powiedział Czapajew i przełożył papierośnicę z kieszeni spodni do marynarki.
Czapajew rozmawiał z Roztową. W pewnym momencie poprosił o wybaczenie i wyszedł. Po chwili wrócił cały mokry.
- Deszcz? - spytała Roztowa.
- Nie, wiatr...

Do otoczonego przez ,,białych'' sztabu dywizji dociera furmanka. Wychodzi jej na spotkanie komisarz Furmanow. Powożąca kobieta schodzi z kozła, ściąga chustę i oczom zdumionego komisarza ukazuje się uśmiechnięty Pietka.
- Ale się zamaskowałeś! - cmoka z uznaniem Furmanow.
- Ja to jeszcze nic - mówi Pietka skromnie - wyprzęgajcie towarzysza dowódcę!

- Nie przyjęli mnie na uniwersytet, towarzyszu dowódco. - żali się Pietka. - Zapytali, kto to Cezar. Powiedziałem im, że koń z piątego szwadronu...
- To nie twoja wina, Pietka - pociesza go Czapajew. - Gdy ciebie nie było, ja go do siódmego przeniosłem...

W łaźni Pietka szoruje plecy Czapajewa.
- Towarzyszu dowódco, pokazała się koszula, której trzy lata temu szukaliśmy. :shock:

Czapajew postanowił pomóc walczącemu Wietnamowi. W tym celu kazał Pietce zdobyć samolot. Niestety przyszło zadowolić się silnikiem. Umocowali silnik do płotu i wystartowali. Nagle pojawiły się ,,Fantomy". Pierwszy, drugi, trzeci...
- Towarzyszu dowódco! - krzyczy Pietka. - Rąbnijcie go szabelką! Ileż razy mogę furtkę otwierać...

- Kto wczoraj pił? - spytał Czapajew drużynę wyprężoną na placu apelowym.
Milczenie.
- Kto pił, pytam?!
- Ja - przyznał się Pietka po dłuższej chwili.
- Dobrze. Drużyna do musztry przystąp! A ty Pietka chodź, wypijemy klina...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 10:15 

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 17:58 

http://www.burntfaceman.com/2.htm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2423 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 162  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2