Yamsza napisał(a):
CS_JUBY napisał(a):
Po chwili jeden z Wildy: proszę, błagam, czy mógłbyś itp. jak dla mnie ośmieszające ich (żałosne, jakby narkoman o drągi się prosił) zwroty skierowane do mnie bym wysiadł i dał im polatać któryś raz z kolei.
Zamiast się zachować jak się zachowałeś ty mogłeś ich
poprtosić żeby ci dali polatać. Powinno pomóc. A proszenie kogoś nie jest takie żałosne. W końcu jak jesteś ranny to też prosisz meda o pomoc

Szkoda tylko, że gracze baaardzo rzadko za taką pomoc dziękują

Rozczaruje ci, ale nie będę się prosił tym bardziej Wildy czy mogę polatać i tu nie chodzi czy to jest żałosne czy nie no, ale chodzi tu oto, że wszyscy mamy takie same prawo i ten, kto jest pierwszy lata a wiadomo ze zawsze się pierwszym nie będzie do sprzętu no chyba, że patentem Wildy.
nom4k napisał(a):
rozumiem ból Jubego.moim zdaniem,jeżeli taka sytuacja zaszła,nic nieusprawiedliwia TK.uważam że najpierw gracze którzy chcą latac razem powinni poprosic innego gracza co w heli siedzi by wyszedł-"sory,ale czy możesz wyjśc z heli,bo my jesteśmy z jednego klanu,chcemy polatac razem i wogóle klan w heli zdziała więcej niż 2 przypadkowych graczy".
Sory, ale mnie to guzik obchodzi, co oni umia razem i jak grają, zapewne większości graczy też to kompletnie nie interesuje każdy chce polatać i nieważne jak długo i jak: dobrze czy źle. Ważne jest to, że każdy chce mieć frajdę z gry, za która zapłacił. A niestety nie widziałem napisu jak wchodziłem na serwer i na helikopterze zresztą jak na większości sprzętu: wszystko jest nasze (Wilda) wykupiliśmy na to abonament roczny i bez naszej zgody nie rusz.