Teraz jest 24 lis 2024, 05:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lut 2006, 23:31 

heej,do wczoraj grałem w najlepsze w BF1942,no i przyszedł ten wyczekiwany moment,wraz ze zmianą maszynki z 7800GT na pokładzie kupiłem BF2 oraz jednostki specjalne.Ha,no niby wszystko pięknie..... Problem dotyczy właśnie dodatków i tych pieprz... łatek.Poprostu co tu ukrywać pogubiłem się w tym wszystkim :cry: ,wersja I-zainstalowana podstawka do 1.12,zainstalowany dodatek,ponownie instalka do 1.12,efekt:gdy łącze sie z serwerem w JS wylatuje mi na pulpit!!!!
wersja II-podstawka do 1.2 (patch w wersji full czyli te ponad 300mb :P),kolejno instalka JS i 1.2,efekt: ten sam.Natomiast próba instalacji patcha 1,12/1.2(80mb) jest wogóle niemożliwa gdyż jakoby nie miałbym łatki 1.12 choć ja instalowałem!!! Gra przez neta w BF2 jest bezproblemowa,natomiast w JS jest juz niemozliwa!!!Więc moja gorąca prośba,niech Ktoś kto się na tym zna napisze raz a dobrze dla mnie i dla innych z podobnymi problemami jak to jest z tymi patchami :P bo mnie zaraz coś strzeli.... , pozdro dla Was maniaków :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 23:49 
1. nie ten dzial
2. logiczna kolejnosc: BF2 -> mod (SF) -> patch 1.2 :: ale niewiem, BF2 to shit patrzac jak stabilnie ta gra chodzi jak niemasz kompa < 1 rok

Strefa czasowa: UTC + 2