kobra napisał(a):
1.Nie posługiwałem się sławą mcmt i nie powoływałem na mcmt przy załatwianiu czegokolwiek.
Nie musiałeś, wszyscy i tak zapewne skojarzyli fakty ze sobą
kobra napisał(a):
3. e24 na moje pytanie o lana BF42 pełne zdziwienie p. Waldek powiedział że coś ma być, podobno - niewiadomo kiedy ale dla BF2.
Warunki postawione przez e-24 w pełni komercyjne albo EA sprzedaje im gry po niskiej cenie albo ja płace 4.000 zł za wynajecie sali.

Koleś, kurde, ile ty masz lat? Są pewne rzeczy, o których pisać się nie powinno - to jakie warunki postawiła Ci e24 to jest spawa między tobą i e24... nie powinieneś tego tutaj zamieszczać
Poza tym... czemu się dziwisz? Myślałeś, że za darmo ci kafeję udostępnią? Jeśli tak, to na prawdę jesteś niepoważny

To jest prywatna kafejka, jak każdy - oni też chcą mieć coś z tego - w końcu WYNAJMUJĄ wam kafejkę na weekend, nie? To nie jest żadna niespodzianka, że postawili ci takie warunki - na tych lanach co byłam to nie raz musiałam płacić wejsciówkę, żeby wejść do kafejki i zagrać w turnieju... Normalna rzecz - kwestia tylko wynegocjowania jaknajniższej ceny... albo użycia swoich znajomości

kobra napisał(a):
Wniosek końcowy dla wszytkich - nie róbcie NIC bo ktoś już to wczesniej zrobił i bedziesz złodziejem pomysłówi znajomości.
Teraz żałuje że poruszyłem temat lana, napewno mcmt zlitował by się nad sceną i zrobił super hiper extra impreze na która wszyscy by przyjechali a tak wszystko zepsułem i z mojej winy nie bedzie super imprezy made in mcmt.
Do złych wniosków końcowych doszedłeś, ale jakoś się temu nie dziwię
Nikt ci nie zabronił organizowania lana ani kopowania pomysłu mca... chodziło jedynie o poinformowanie go o tym, że chcesz z jego pomysłu, znajomości i imienia skorzystać... zdajesz sobie chyba sprawę, że jak coś spier .... znaczy się... popsujesz, to mc już więcej tam żadnego lana nie zrobi, a znając jego, to pewnie jeszcze nie jedną imprezę tam chciałby zorganizować....
I nikt nie chce nikomu imprezy psuć... fajnie że ktoś chce taką imprezę zorganizować... chodzi jedynie o trochę taktu i dojrzałości - bo tego tutaj właśnie zabrakło....