Kolec napisał(a):
nie porównuj innego zdobywania punktów niż przewidzieli to twrócy do pieractwa i kradzieży ok ?
to jest własnie to twoje "teoretyzowanie"
Teoretyzowanie ? To nie ja zacząłem elaboraty na temat funkcji emotów, które to jakoby zmieniają sens zdania. Totalnie bezsensowny, bo gdyby tak było, każdy i w każdej sytuacji mógłby się wykręcić od odpowiedzialności za to, co napisał. Pomijając już kwestię, iż to, że usilnie wmawianie, że twoja wypowiedź
Kolec napisał(a):
mam ten sam problem
jak chcesz to się możemy lkasprzak umówić na server na małe wspólne pływanko łudką poza mapą

nie była propozycją do trollowania, gdyż rzekomo emot zmienił jej znaczenie, nie tylko przeze mnie została zrozumiana tak, jak powinna. Może należało użyc

zamiast

wtedy rzeczywiście zmieniłoby to znaczenie zdania, jednakże sorry że zwracam uwagę na takie drobiazgi wynawcy filozofii emotów.
lkasprzak napisał(a):
lkasprzak, jak widać, zrozumiał to tak samo, jak ja...
Kolec napisał(a):
i znów sie pojawa twója nieumiejetnośc rozumienia tekstu
w tym topicu nikt niepowiedział że te odznaki są "absolutnie niemożliwe do zdobycia normalnymi metodami"
a jedynie "nieosiągalne poprzez normalną grę" (widzę tu sporą róznicę)
Na temat mojej umiejętności rozumienia tekstu wypowiada się osobnik, który go albo sam nie rozumie, albo nie czyta dokładnie tego, o czym pisze... Tu kilka przykładów, że nie rozumiesz co czytasz...
Kolec napisał(a):
w tym topicu nikt niepowiedział że te odznaki są "absolutnie niemożliwe do zdobycia normalnymi metodami"
a jedynie "nieosiągalne poprzez normalną grę" (widzę tu sporą róznicę)
lkasprzak napisał(a):
...nie jest możliwe na standardowych ustawieniach ticketów

Ubi napisał(a):
podobnie jak z Expert leczenia nie widze obejścia
lkasprzak napisał(a):
25 pkt za naprawę jest niemożliwe do wykonania, chyba że na 1000 ticketów, bez limitu czasowego

Mordoklej napisał(a):
25 punktow za naprawy w jednej rundzie to moim zdaniem przegiecie.. I ledwo te 10 punktow zdobylem w zasadzie naprawiajac cos co chwile.. A 25 punktow to proponuje wiechac jeepem do wody bo szanse na zdobycie tej odznaki w normalny sposob sa jak jeden na milion.
taa.... bez komentarza... jedziemy dalej...
Kolec napisał(a):
cały ten topic jest poświęcony "sprytnym metodom"
tak coś mi się widzi że chyba nierozumiesz wogóle sensu jego istnienia...
Są sprytne metody na zdobycie czegoś, i tak można by do nich zaliczyć strzał ze snajperki i dobicie gościa koltem, wybranie odpowiedniej mapy, czy naprawę zabawek komandera. Są brudne metody, które niektórzy też uznają za sprytne, polegające na wjechaniu jeepem do wody lub wyjechaniu łódką poza mapę. O sensie istnienia tego topiku jeszcze poniżej...
Kolec napisał(a):
twoja porada o ambitnym poświeceniu kilku wieczorów ciagłego czatowania na dogodną sytuację by dostac odznakę odnosi się dokładnie do kazdej z nich!
to zadna porada (predzej próba wywyższenia się nad "innymi" <- tu jest wielki wór statsiarzy do którego wsadzić się da pewnie kazdego zależnie od okoliczności)
Wybacz, jeżeli twoim zdaniem garść sposobów, które przetrenowałem w praktyce i które pomogły mi zdobyć te, szczególnie trudne moim zdaniem, odznaki, którą przedstawiłem, jest porównywalna do wjechania jeepem do wody, to sorry, o czym my tu mówimy w ogóle. Na każdą z odznak możesz się umówić z kolegą i masz wszystkie. Może po prostu zamknę ten topik, korzystając z praw moderatora, dopisując ostatni post na dole :
Umów się z kolegą na serwerze i wjedźcie poza mapę jako medycy, wjedź do wody jeepem itd itp
Kolec napisał(a):
np. odnośnie explosive ordinance badge padały porady by na karkandzie miotać c4 ponad pierwszy płotek i detonowac...
biorąc pod uwagę że znikła mozliwość przerzucenia c4 nad płotkiem w wyniku patcha 1.2 to w takim razie chyba to była "brudna sztuczka" nie ?
czyż leczenie poza mapą albo reperowanie niszczącego się w wodzie pojazdu to niesą elementy do zlikwidowania w którymś nastepnym patchu ?
Jedyna słuszna i celna uwaga, jaka ci się trafiła. Jednak w związku z tym że gold explosive badge już mam, zdobyte przed patchem 1.2, nie moja sprawa i nie bardzo wiem jak mógłbym pomóc w jej zdobyciu w nowych warunkach. Jednak repair i heal nie zlikwidują z tej prostej przyczyny, że to samo było możliwe już w BF1942. Trzeci BF mamy i nadal to jest więc nie sądzę, żeby nadeszły zmiany.
Kolec napisał(a):
no oświeć mnie, niech dotknie mnie blask twej jedynej słusznej papierowej teorii...
Papierowe teorie mogą wygłaszać ci, którzy zamierzają zdobyć w/w odznaki, lub twierdzą iż jest to niemożliwe. Ja je mam i w skrócie opisałem co można zrobić by je uzyskać, więc nie rozumiem dlaczego nazywasz je papierowymi. Może nie rozumiesz znaczenia tego, co piszesz...