Teraz jest 4 mar 2025, 19:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 243 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 15:57 

Lailonn napisał(a):
Scores per Minute

@Juby o jak powage ci chodzi. Po prostu dyskutujemy o statystykach i mozliwosciach gry oraz ich wykorzystywaniu ;]

Nie mniej możesz na ten temat książkę napisać dyskutując w ten sposób, czy wszystko kreci się na statystykach i liczbach a te forum coraz bardziej przekształca się w kółko matematyczne.

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 16:02 

Lailonn napisał(a):
ps. 90s i Kolec maja racje hmmm. Gram okolo 4 lat w AA gdzie statystyki posiada kazdy klanowiec. Widzialem swoje i setki innych osob na przestrzeni tych lat. Wspolczynnik ten ZAWSZE rosnie bowiem wraz z iloscia spedzonych godzin w grze rosnie nasz skill. Oczywiscie z czasem coraz wolniej ale jednak. Jesli wiec twoj spada to ja bym sie zaczal martwic

moj spadek wynika z broni DAO-12 jest nie celna i chyba to jest wynikiem tego spadku

przedtem gralem komandosem i byl bardzo wysoki moj Accuracy
poniewaz biegalem z G36C.

nie zapominajmy tez ze i przeciwnik sie rozwija
w porownaniu do poczatkow bf2 a teraz poziom jest duzo wyzszy.

wiec z tymi tabelkami to proponuje rozwage.
bo moge podac serwy gdzie wchodzi sie i ani razu nie ginie takie lamki tam biegaja.

a GamesNET jest serwem na dosc wysokim poziomie.
wiec moze kazdemu pojechac po wynikach.

podoba mi sie Lailonn twoja werfikacja konta kolegi Dumcha.
fajnie ci ta analiza wyszla.

co powiesz o mojej??

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 16:33 

Wykorzystanie? Szpan przed kolegami, bo mam większego :lol: (ratio oczywiście ;))

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 17:58 

Lailonn napisał(a):
@Dumch juz analizuje twoje staty ;]

CIACH

Lailonn.. zanalizuj moje staty.. chenie poczytam :lol:

Staty mowia moze co nieco o umiejetnosciach w poslugiwaniu sie bronia ale nic nie mowia jak z kims takim sie gra. Z doswiadczenia powiem ze to jak dobrze sie z kims gra w zespole ma sie nijak do jego statsow. Ludzie z KD ratio okolo 1 i SPM 1.5 czesto sa lepszymy teamplayowcami niz ci z KD ratio >2 i SPM >2. Ja nie oceniam ludzi po statsach a jedynie po tym jak mi sie z nimi gra. Jest wielu freeplayowcow, nawet z tego forum, z ktorymi gra mi sie wysmienicie. Pozdry

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 18:43 

a ja mam statsy w dupie :lol: gram dla przyjemności mam ważniejsze sprawy w realu niż podniecanie się statystykami :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 19:31 

Nagle się wszystkim zboczeńcom forumowym analizować zachciało :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 20:04 

A wiadomo chociaz kiedy wyjdzie ten pa3 bo przez 1.2 nie moge grac :[

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 20:08 
Moderator forum

Lailonn napisał(a):
Suicide. Masz ponad 7 !!! razy mniej

Od początku mojej gry jeszcze ani razu nie użyłem tego przycisku :) Po prostu nigdy nie potrzebowałem :) Jest to liczone np jak np samolotem, czy jeepem wywalisz poza mape czy innym grate i bedzie pisało is no more :)

Lailonn napisał(a):
Masz ogromna ilosc czasu(w porownaniu ze mna) przelatanych godzin w samolocie

Teraz mało gram na wake, głównie ze względu że mi się ferie skończyły i joy rozkalibrował :) Zresztą dużo latałem bo mój poprzedni proc tak mi grafe hamował że gra strasznie cięła i praktycznie tylko na wake samolotem dało się jako tako wytrzymać w powietrzu, nie czuło się tego aż tak.
Lailonn napisał(a):
Ostatnia porownana statystyka jest stosunek wygranych do przegranych

Od jednej osoby praktycznie nic nie zależy. Na wake jak latałem prkatycznie żaden jeepe czy czołg nie dojechał do lotniska jeśli zobaczyłem ale piechota nie umiała sobie z nimi poradzić, albo sie nie chcieli ruszyć z miejsca spawnu heli :? No wypatroszyć takich :roll:

BTW: Gram jak lubie :) Z nikim nie musze rywalizować :) Dopiero od tygodnia mogę grać płynnie to zobaczymy jak bede miał te twoje 36k 8)
No nic :) Pogadaliśmy :P Pozdro :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 20:52 

Pozwole sobie skomentowac - :lol:
Nie ma to jak zaczac od tematu slabej gry freeplayowcow, a skonczyc na statach, ktore tylko i wylacznie ich domeną są.

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 21:00 

Splinter napisał(a):
ktore tylko i wylacznie ich domeną są.
:shock:
Jaka zajebista od dupy strony składnia :lol: Domena twoja czy calego ejw :?: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 21:11 

Dajcie spokuj panowie,traktujemy to jako zabawe
pomysl Lailonna jest fajny
to jak wrozenie z reki.
wiemy jak gramy bo sie widzimy na serwie

co do samej oceny po statsach to musicie przyznac ze kolega Lailonn fajnie to zaprezentowal

wzial wszystki wspolczynniki pod uwage i tylko Dumch moze powiedziec na ile sie to zgadza z prawda.

poza tym nikt tu nikogo nie oczernia ze jest noob albo ze ginie jak ciotka w czechach.

za bardzo to do siebie bierzecie.

i kazdy z nas jest statsiarz,nie oszukujmy sie
to tez zabawa i nie ma co ukrywac swoich szczytnych celow.

kto z was nie patrzy na swoje wyniki??

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 21:15 

Splinter napisał(a):
Pozwole sobie skomentowac - :lol:
Nie ma to jak zaczac od tematu slabej gry freeplayowcow, a skonczyc na statach, ktore tylko i wylacznie ich domeną są.

Nie ma to jak długa i dogłębna analiza, która i tak jest błędna. Opinia super pr0 gracza, bo klan ma...

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 21:44 

Dumch tu nie chodzilo o rywalizacje a po prostu o zwykla analize. Pierwszy raz cos takiego robilem na podstawie statystyk. To czy mialem racje czy nie to faktycznie tylko ty mozesz ocenic ;] Nikomu nic nie zarzucam ani nikogo nie obrazam. Jednak widze, ze czesc osob spina sie dla samego faktu, ze to Lailonn napisal ;]

Co do tego, ze 1 osoba wiele nie moze...Wychodzi na to, ze ja zawsze trafiam na dobry team :D Skad wiec moje zle doswiadczenia z FFA, ze nikt nie uzywa "suqad jumpingu" czy nie spawnuje sie na kims na tylach wroga etc etc? :P Co jak co ale od pilota samolotu IMO zalezy duzo. Jesli jest an tyle dobry by nie spadac na ziemie to moze opanowac wiekszosc mapy samotnie...A zdarzalo mi sie takich pilotow spotykac(swoja droga gra wtedy meczy a nie bawi jesli po 2 stronie nie ma dobrego pilota)

Mordoklej oczywiscie, ze masz racje. Ja np zawsze swietnie sie bawie grajac z kumplem, ktory zadnym pro gejmerem nie jest bo gra sporadycznie. Ale po prostu smieszne akcje jakie sie nam przydarzaja czy komentarze jakie rzucamy w czasie gry sprawiaja, ze nawet jesli bysmy ukonczyli runde ze statami 0:40 to bawilibysmy sie dobrze :}

Pucek, Walatch(o ile pamietam) pisal, ze 9.03 powinien sie patch ukazac. Czy to prawda - przekonamy sie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 22:58 

no taa... tylko czy ktoś jeszcze pamięta jaki jest temat tego wątku ??? Może zmieńcie go na "O wyzszości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy" :roll:

o wielki moderatorze zlituj sie nad nami

No a teraz na TEMAT przypominam Patch 1.21 :shock:
po wersji 1.1.2713-545
była testowana 1.1.2714-546
a od 2 dni juz 1.1.2716-548
czyli coś sie dzieje :lol:
Tylko co z tego jak jeszcze nie widziałem więcej niż 6 osób i to zawsze na serwerze EuroForce. Rozumiem że do testów została zaproszona wąska grupa ludzi... ale 6 to chyba zamało nawet na samą EA :?:

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 23:02 
Moderator forum

Nie żaden Pucek :) To jest Spider to jasnej... :)
Akurat jakoś nie lubie grać na polskich :) Przyzwyczaiłem się po 1.5 roku w 42 że na polskich się nie kampi :) Zagraniczne to jak kto chce :) Od początku wyjścia patcha grałem na polskich 3 razy :) Sporo :wink:
BTW: W patchu tylko niech te rakiety poprawią od samolotów. Już nudne się robi jak skręca o 90 stopni kiedy lece jakies 20m za fragiem a leci w MOJE PEŁNE BH Z LEWEJ :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 243 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2