Teraz jest 20 lis 2024, 15:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 496 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 34  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 16:18 

matek12 napisał(a):
Przeciez napisalem, ze nie tylko ja mialem problem, duzo osob o tym pisalo, nawet jakis niemiec.

to macie pecha, ja nie mam zadnych problemow - Aster
a pozatym duzo w polsce jest lini i routerow tepsy wiec nawet ci z innych sieci moga miec problem
ja niestety mam kiepskie polaczenie z siecia TELIA i jak reszta teamu miala 50-60 to ja 150 ms
tak bywa , nie mozna miec wszystkiego :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 17:10 

Ja mam troszkę inne zagadnienie dotyczące tegoż serwerka, które chciałem poruszyć. Mianowicie chciałbym się dowiedzieć kto jest tam adminem, oraz za co dostałem ban bo jest to dla mnie jak najbardziej niezrozumiałe ze względu na komunikat jai był przy banie --- "!!!BANNING dnikrat - SIO!!!"
Ciekawe bardzo jest dla mnie uzasadnienie.
Dopisywałem się do listy na serwer nie po to, aby ktoś później zlał sobie z mojej osoby ot tak po prostu.
Nie chodzi tu o jakąś chęć pomsty czy cokolwiek innego, serwerów jest wiele, ale nie rozumiem tej sytuacji i proszę o ewentualne wyjaśnienia.

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 17:31 

widac zaluzyles :P kara musi byc
Laolon i gr4go sa adminaimi ale nie widzialem by kiedykolwiek dawali bany moze auto jakiegos dostales za czity

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 18:49 

SNAKE'83 napisał(a):
Laolon i gr4go sa adminaimi ale nie widzialem by kiedykolwiek dawali bany moze auto jakiegos dostales za czity

Za czity?? obrażasz mnie człowieku, nigdy nie czitowałem i nie czituję, a co więcej nie mam zamiaru. Tak do tematu to właśnie nie wiem za co ta kara ma być, ni z tąd ni zowąd ban. Ehhh dziwna ta Polska nasza za rządów Kaczki.

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 20:18 

DeNat napisał(a):
SNAKE'83 napisał(a):

Za czity?? obrażasz mnie człowieku, nigdy nie czitowałem i nie czituję, a co więcej nie mam zamiaru. Tak do tematu to właśnie nie wiem za co ta kara ma być, ni z tąd ni zowąd ban. Ehhh dziwna ta Polska nasza za rządów Kaczki.

Następnym razem nakrzycz na kogoś w domu a nie bluzgaj na czacie!!! Za to się zazwyczaj dostaje bana. Ban trwa 2 tygodnie i nie ma od niego odwołania.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 21:03 

*CQF*Dr4go napisał(a):
DeNat napisał(a):
SNAKE'83 napisał(a):

Następnym razem nakrzycz na kogoś w domu a nie bluzgaj na czacie!!! Za to się zazwyczaj dostaje bana. Ban trwa 2 tygodnie i nie ma od niego odwołania.

Pozdrawiam

Masz może Panie drogi jakiś może screen log cokolwiek bo jakoś nie przypominam sobie bym kogoś na czacie obraził, raz napisałem coś o lagach.
Ban niech sobie trwa nawet i sto lat, jeśli nawet nikt mi nic nie powiedział przed tym, żadnego warna, to chyba oznacza, że z "language" było wszytsko ok, to się tak to twoje "SIO" wzięło dla mnie z nieba.
Pozdro Drago nic do Ciebie nie mam.
ps. tutaj to nie miejsce na takie dyskusje, możemy zakończyć te rozmowe żeby nie było OT, ban jest to niech będzie ok, przyjmuję do wiadomości. Bo właściwie to właśnie chciałem wiedzieć.
Jeszcze raz Pozdro.

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 21:16 

Dnikrat. Ja cie banowalem na tydzien. i wlasnie za bluzgi, ktore polecialy przy okazji komentowania lagow. Skoro wiec przypominasz sobie sytuacje to dalsze tluamczenia z mojej strony sa bezcelowe.

Masz racje moglem napisac "No swearing" jednak z pewnych powodow wpisalem "sio"

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 21:24 

Lailonn napisał(a):
Dnikrat. Ja cie banowalem na tydzien. i wlasnie za bluzgi, ktore polecialy przy okazji komentowania lagow. Skoro wiec przypominasz sobie sytuacje to dalsze tluamczenia z mojej strony sa bezcelowe.

Masz racje moglem napisac "No swearing" jednak z pewnych powodow wpisalem "sio"

Lailonnik wiesz co szanuje cię, ale za jedną wypowiedź banem częstujesz hehe( wypowiedź, w której było jedno niecenzuralne słowo ehhh), bluzgami nazywasz. W porządku jeśli taką masz politykę wporzo, niech tak będzie your decision.
Dla Ciebie też pozdro.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 00:07 

Jestem Lailonn a nie Lailonnik ale przyzwyczailem sie ^_^ To nie byl twoj 1 wybryk na serverze. Pamietam, ze juz wylapywales kicki. Dlatego ban. Zreszta zasady sa jasne :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 19:14 

Z powodu ostatnio częstych problemów technicznych serwer 64 slotowy został przeniesiony na nową maszynę. Zmiana miała na celu poprawienie warunków na serwerze oraz komfortu gry. W tej chwili jest dostępny pod:

212.203.134.119:16567
gs19.gamesnet.pl:16567
pod starym: gs16.gamesnet.pl:16567

oraz: bf2.gamesnet.pl:16567

Serwer jest rankingowy.

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 19:31 

Dzisiaj pierwszy raz zobaczylem jacy sa admini tego serwera, nie dosc ze nie wypelniaja swoich obowiazkow, to chamscy i zlosliwi, zwykle gnoje. Ktorys mnie wywalil bez podania przyczyny, zadnych sotrzezen wczesniej nie bylo, a mialem punkty na plusie, nikogo ze swoich nie zabilem. Polaczylem sie jeszcze raz i zapytalem za co ten kick i kto go dal, ocywiscie sie adminek nie odezwal, bo po co. A co najsmieszniejsze na koncu listy byl taki ktory mial -8 punktow i gral sobie w najlepsze, bylo na niego glosowanie ale nieudane. Skoro takie cos bedzie rzadzic na serwie, to jutro wchodze tam, bluzgam ile wlezie zeby dostac bana i nawet przez pomylke nie wejsc na ten serwer, a szkoda nawet go lubilem.

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 21:17 
Moderator forum

Koniec. Od teraz każdy głupi i niezwiązany z pracą serwera post będzie kasowany ASAP. W przypadku pracy adminów prosze załatwiać to na priv, lub gdy to nie poskutkuje w odpowiednim temacie na forum Ogólne BF2. Post wyżej pozostaje dla przykładu co będzie usuwane od razu.

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 22:25 

To ja dodam, ze z mila checia przyjme wszystkich niewinnie ukaranych. Zapraszam na PM. Jednak ewentualne zgloszenie powinno zawierac nick na jakim sie gra bo nick z forum w niczym nie pomaga ;]

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 23:55 

podajcie nowa rotacje

zmiencie moze mape startowa na mashtura? bo po kazdym padzie trzeba karkanda grac :D :lol:

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 01:33 

Z tego co wiem karkand ma najwiecej zwolennikow wiec nie widze problemu :P

Strike
Zatar
Wake
Sharqi
Songhua
Clean
Mashtuur
Kubra
Gulf
Strike
Fushe
Dragon
Sharqi
Daging
Dalian
Mashtuur
Dragon
Fushe

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 496 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 34  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2