Teraz jest 17 sty 2025, 21:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 mar 2006, 20:57 

A więc było tak;ściągnełem nowego patcha 1.22 ,instalowałem go ale pod koniec instalacja się zawiesiła.Chciałem znowu spróbowa ale wyskoczyło nagle okienko że gra wymaga aktualizacji do patcha 1.21 więc go zainstalowałem ale to nic nie dało, ciągle było to okienko.Wkońcu dałem sobie spokój i włonczyłem BF2 i się okazało że patch się jednak zainstalował ale nie mogłem wejśc na serwery bo "Ten serwer nie używa żadnych modifikacji" już tak miałem przy poprzednim patchu i ponowna instalacja BF2 naprawiała ten problem ale teraz BF mi się nie chce włonczyc i żadne patche się nie instalują.Ktoś może mi pomóc? :(

Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2006, 21:32 

Ze co ? Napisz jasno, ale najpierw odinstaluj BFa2, zainstaluj ponownie, a potem wszystkie potrzebne patche.

Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2006, 22:33 

to nic nie daje

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2006, 00:07 

Jak już zainstalujesz wyższego patcha to nie można zrobić downgrade.
musisz odinstalować BF2, zainstalować od nowa i wrzuć na to Patch 1.21 full albo 1.22 full. Ja używam nadal 1.21 bo na 1.22 jeszcze dużo serwerów sie nie przrzuciło.

Pzdr

PostNapisane: 1 kwi 2006, 00:15 

Thug@ napisał(a):
A więc było tak;ściągnełem nowego patcha 1.22 ,instalowałem go ale pod koniec instalacja się zawiesiła.Chciałem znowu spróbowa ale wyskoczyło nagle okienko że gra wymaga aktualizacji do patcha 1.21 więc go zainstalowałem ale to nic nie dało, ciągle było to okienko.Wkońcu dałem sobie spokój i włonczyłem BF2 i się okazało że patch się jednak zainstalował ale nie mogłem wejśc na serwery bo "Ten serwer nie używa żadnych modifikacji" już tak miałem przy poprzednim patchu i ponowna instalacja BF2 naprawiała ten problem ale teraz BF mi się nie chce włonczyc i żadne patche się nie instalują.Ktoś może mi pomóc? :(

Miałem dokładnie to samo :x
Zainstaluj BF 2 a potem patch full 1.22
Pomogło u mnie

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2006, 00:43 

Nie wiem jak Wy to robicie.

Ja BF2 mam od początku (od końca maja ub. roku) W związku z tym ZAWSZE ściągam sobie kolejne patche "uzupełniające" i ZAWSZE tylko je instaluję. Wtedy też miałem na nowo postawiony system (bo do BF2 musiałem nową grafę zakupić). BF2 ani razu nie przeinstalowywałem, a mam też SPRAWNIE działające oba dodatki. Ale takich numerów z jakimi się Wy się borykacie - to na oczy nie widziałem. Jak Wy to robicie ?

Sorry za mój sarkazm ...... :oops:

PostNapisane: 1 kwi 2006, 01:10 

Thug@ napisał(a):
Aale teraz BF mi się nie chce włonczyc i żadne patche się nie instalują.Ktoś może mi pomóc?

A próbowałeś usunąć katalog z \moje dokumenty\Battlefield 2 ?

Tytuł:
PostNapisane: 1 kwi 2006, 17:19 

Ściągnołem pełnego patch 1.22 350mb i nie chce mi się włonczyc!!!Włanczam go i nic się nie dzieje.

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2006, 15:39 

Poczekaj czasmi troche trwa zanim sie odpali - a poza tym instalujcie wersje angielskie - znaczy jezyk pomaga i gra lepiesj - szybciej sie wgrywa.

Strefa czasowa: UTC + 2