Teraz jest 7 mar 2025, 00:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2006, 15:18 

chyba nie :> kayne :D

Ostatnio edytowano 24 kwi 2006, 15:26 przez Maniac, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2006, 15:23 

maniac chyba nie wychwyciles ironi w poscie ognacego :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2006, 15:42 

ognacy napisał(a):
Tak, też wtedy grałem, widziałem jak jednemu z nich, chyba temu ich prezesowi, strzelały z rąk niebieskie płomienie, którymi załatwiał ludzi stojących na drugim końcu mapy. A drugi w tym czasie rzucał nożem z dachu hotelu (tego słynnego, na karkandzie). Nie wspomnę o tym, że robili delfinki. A przecież z oficjalnych źródeł dobrze wiemy, że to nie jest po patchu możliwe. Cziterzy i tyle, napiszę dzisiaj do pankbasted, elektronik arts i na policję, żeby ich zbanowali.

Ognacy

co do niebieskich plomieni, to dotyczy to tylko skladu drugiego. jedynka uzywa czerwonych plomieni ktore zabijaja rowniez na sasiednich mapach.
:idea:
----
a na powaznie-moze admini polskich serwerow zainstaluja tego battleeye? uczestnicy pc06 (byl obowiazkowy w drugiej fazie) wiedza ze jego uzywanie nie stanowi zadnego problemu dla uzytkownika , a z tego co pisze ponizej pan j. jest skuteczny.

Ostatnio edytowano 24 kwi 2006, 16:01 przez przsoi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2006, 15:51 

Desert Rat napisał(a):
Jaamsma pisałeś o aimbocie dla aa - jak może to działać skoro rakieta jest automatycznie naprowadzana na cel, a to że nie trafia wynika zykle z jej ograniczonych możliwości podązenia za samolotem. To z Twoim cheatem trafia choćby nie wiem co?? Pomimo flar, uników i schowania się za przeszkodą naturalną?

Mcmt po ostatnich patchach które można spokojnie nazwać ustawą antylotniczą jeśli są obsadzone 2 essexy i nie rozpieprzysz jednego na początku to wcale nie jest tak cukierkowo. Kiedyś to było życie... Zabijałeś ludzi na tafli dziesiątkami a aa puszczały fajerwerki dla wiwatu.

Aimbot ułatwia celowanie.
Jak sam wspomniałeś rakiety nakierowywane są "automatycznie" (z mizernym efektem :().

Większość pilotów ma w zwyczaju wykonywać długi, prosty nalot z daleka (często od strony słońca), lub zza górki (DragonValley) w celu skoszenia stanowiska aa z działka pokładowego i jeżeli trzeba "doprawiają" bombami.

Taki samolot jest namierzany zanim jeszcze pojawi się na horyzoncie.
W przypadku celu lecącego bezpośrednio na działko aa aimbot celuje "między oczy" pilota.
W efekcie dostaje on serię z aa prosto "w twarz" i nie ma juz okazji zrzucić bomb.

Jeżeli natomiast pilot nie wykonuje nalotów "na wprost" to potrzebne jest odpowiedznie (pracochłonne, nie zawsze skuteczne) ustawienie parametrów vector_prediction.
Wtedy aimbot próbuje celować z odpowiednim wyprzedzeniem liczonym na podstawie vektora ruchu celu.

Najlepszą skuteczność 2:1 (J-10 vs aa) miał pilot lecący co prawda po prostej, ale poniżej linii pokładu Essex'a. Nadlatywał ukrywając się za nadbudówką i niszczył aa bombami.
Nawet z aimbotem jest po prostu za mało czasu na poczęstowanie J-10 skuteczną serią (wtedy czasem pomagały rakiety :)).

P.S.
W innym topicu ktoś wspomniał o oprogramowaniu BattleEye.
Jest to obecnie bardzo skuteczny (według mojej wiedzy) anti cheating system i jak dotąd Sheep jest wobec niego bezradny.

Nieustające wyrazy szacunku dla mcmt :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2006, 16:10 

Cytuj:
W innym topicu ktoś wspomniał o oprogramowaniu BattleEye.
Jest to obecnie bardzo skuteczny (według mojej wiedzy) anti cheating system i jak dotąd Sheep jest wobec niego bezradny

i o to chodzi, i o to chodzi...

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2006, 16:16 

taki mały a taki skuteczny..no prosze ;] Wg mnie powinien być wszedzie gdzie to tylko mozliwe. Praktycznie zero roboty nim, po prostu sie odpala i koniec, reszte robi z nas =)

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2006, 19:07 

Najlepiej wrzucić do Autostartu i po kłopocie.

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2006, 22:11 

Dzisiaj grajac na jakimstam serwerze natrafilem na bande cheaterow. Co w tym dziwnego?? Ano na Warlordzie mielismy zajete obie flagi w pałacyku. Co jakiś czas, grupka SAS atakowala nas i zajmowala badz tylko neutralizowala flage. Ale to co mnie zdziwilo to przede wszystkim regularny atak co jakies 30 sekund...A mielismy prawie wszystkie flagi w swoim władaniu.

Postanowilem to sprawdzic, bo przeciez nawet zapieprzajac tym malym quadem nie da sie tak szybko zaatakowac flagi w pałacu (dojazd + wejscie). Ukrylem sie w okolicy UAV za pałacem i obserowowałem sytuacje (gralem snajperem wiec rozstawiłem miny). Ci goscie respawnowali sie w lewym gornym rogu, przy murku o tak sobie. Nie potrzebowali zadnej flagi do respa, ani SL. Po prostu jakims cudem pojawiali sie w rogu mapki, wrzucali hak na dach, wspinali sie i atakowali flage. Zauwazyl to rownien jakiś koleś z teamu, porobil screenshoty i wyslal do EA. Oby ich zbanowali.

Najgorsze jest jednak to, ze dzialo sie to na serwerze rankingowym z wlaczonym Punkshiterem :?

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2006, 22:20 

Tylko ze ty mowisz nie o cheat'cie, tylko o bugu/exploit'cie. Jak sobie wyobrazasz, zeby PB wykrywal bledy map ?

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2006, 04:40 

cziterzy sa fajni.... reprezetuja duzo wyzszy poziom od innych graczy (przez wspomagacze) przez co mozemy podnosic sobie poprzeczke, stawiac sobie nowe wyzwania i doskonalic sie coraz bardziej :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2006, 16:58 

idź sobie z nimi grać. ja nie lubie dostawać 10 headów z końca mapy...

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2006, 17:17 

jak moge to gram ale isc grac to sobie nie moge poniewaz sa oni tepieni na rozne sposoby i sa "rzadko spotykani"

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2006, 16:30 

Obrazek
^^ == Wallhack 8)

http://enclave.myminicity.com/

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2006, 17:00 

maTTi napisał(a):
Tylko ze ty mowisz nie o cheat'cie, tylko o bugu/exploit'cie. Jak sobie wyobrazasz, zeby PB wykrywal bledy map ?

Jaki znowu błąd mapy? Spawnowanie się przy bazie wroga to błąd?...Coś mi tu śmierdzi...

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2006, 18:02 
Moderator forum

Jedi[Bucympa.PL] napisał(a):
maTTi napisał(a):

Jaki znowu błąd mapy? Spawnowanie się przy bazie wroga to błąd?...Coś mi tu śmierdzi...

WTF ? Jasne, że to bug gry...............

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2