Teraz jest 4 mar 2025, 19:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2006, 23:35 

troche zamotana sytuacja bo ponoc FF ustapilo i jednak przechodzi VD. Cos czuje, ze na finalne rozwiazanie sprawy trzeba zaczekac do jutra.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2006, 23:38 

sytuacja zostala wyjasniona, z mojej strony przepraszam za zachowanie mojego teamu.
wyjasnienia udzielilem juz pixelowi w headshotradio wiec pewnie wkrotce bedzie mozna sciagnac ten krotki komentarz.
gl voodoo jestescie conajmniej o klase lepsi w tej chwili od nas, nas za to czeka teraz czas na przebudowe teamu.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2006, 23:46 

lamerstwo na najwyzszym poziomie w wykoniu ATI...Nie ma to jak rodak rodakowi. O ile zawsze zycze powodzenia polskim klanom, to mam nadzieje, ze na bfconie w Niemczech dostaniecie porzadna lekcje i juz wam guidy nie pomoga. Zreszta zobaczymy jaki to z was swiatowy zespol w nastepnych meczach w Euro Cupie :lol:

ps. Gratz za wygrana Voodoo.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2006, 23:50 

2 x ten sam motyw PRZYPADEK czy to ma sie we krwi??

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2006, 23:53 

morthag przeciez Zbawca napisal:

Cytuj:
sytuacja zostala wyjasniona, z mojej strony przepraszam za zachowanie mojego teamu.

wiec chyba dalsze epitety sa nie na miejscu.

edit: chcoiaz na stronie CB juz jest news o tym wiec...

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:02 

No coż , doskonałe posunięcie ze strony FF :mrgreen: , news już jest na CB to można przepraszać :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:05 

sprawa niezostala wyjasniona. Wtrakcie meczu jak i po nim FF.ATI zglosilo brak guid'a SNAKE'a, w miedzy czasie dostalem pm od zarzadu Voodoo oskarzajacego mnie, ze specjalnie wykasowalem tego guid'a. Obecnie sprawa wyglada tak: FF.ATI wygralo walkowerem, Voodoo zagra w OC.
Kaspar po kilku godzinach napisal mail'a, iz chce jednak aby Voodoo zagralo. Sam decyzji podjac niemoge, sprawe zglosilem do gamesup'a, czekam na odpowiedz. Jednak zgodnie z regulaminem Voodoo prawdopodobnie niebedzie moglo grac w EC.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:07 

Skoro zgloszono to juz w trakcie to po jaka cholere mecz sie toczyl? Czy jako admin niepowinienes wtedy meczu przerwac? Na co czekales majac informacje, ze nie zaleznie od wyniku meczu i tak Voodoo przegra walkowerem?

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:08 

Fajnie, ze zanim napisalem swojego posta pojawily sie 2 nastepne (jak zwykle kiedy jest jakis dym ; )
"przepraszam za swoj team" - moze powiesz, ze zglosili to bez twojej wiedzy? For sure... Jak dla mnie takie rzeczy powinno sie tepic, a nie rzucac w niepamiec. Co do wyjasnienia to takowego aktualnie nie widze, "moze" bedzie nam dane uslyszec w radiu HS...

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:11 

usuniete

Ostatnio edytowano 27 kwi 2006, 00:15 przez Javo, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:13 

Lailonn napisał(a):
Skoro zgloszono to juz w trakcie to po jaka cholere mecz sie toczyl? Czy jako admin niepowinienes wtedy meczu przerwac? Na co czekales majac informacje, ze nie zaleznie od wyniku meczu i tak Voodoo przegra walkowerem?

Lailonn przeczytalem to po meczu, niestety niejestem wstanie gapic sie non stop w IRC'a

Ostatnio edytowano 27 kwi 2006, 00:16 przez st3f4n, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:14 

1. nie jestem clem tego teamu
2. byly przebakiwanie o guidzie po meczu, powiedzialem wraz z splinterem i z rafim ze jestesmy przeciwni zgloszeniu tego do admina
3. poszedlem obejrzec koncowke meczu ligi mistrzow wracam do kompa i widze 1-0 dla nas
4. odrazu porazmawialem z teamem, z javo i udzielilem wywiadu pixelowi. W miedzyczasie co poniektorzy zrozumieli swoje durne zachowanie i wycofali sie z idotycznych roszczen do no showa.
5. niestety informacja o calej sytuacji poszla wyzej, shadow napisal newsa i teraz przyjdzie nam przyjac fale krytyki od calej sceny. I przyznaje ze krytyki slusznej. Ja tylko jako szary gracz moge przeprosic voodoo i zyczyc im szczecia w dalszych meczach

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:17 

Cytuj:
Lailonn przeczytalem to po meczu

Zdajesz sobie sprawe, ze to nie jest zadne wytlumaczenie? Skoro juz tak sie stalo to przerwanie meczu na poczatku oszczedzilo by obu druzynom nerwow, czasu i tego co sie teraz dzieje. Bylby po prostu zal o nidopatrzenie, ktory by ucichl raz dwa. A takto mecz sie toczyl i toczyl choc na prawde nie powinien. Great...

Po 1 rundzie gdy bylo chwile spokoju mogles chyba zminimalizowac gre cyz co tam robiels i zerknac na otaczajace cie informacje. W koncu taka jest twoja rola w tym calym wydarzeniu :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:20 

czlowieku co ty gadasz? Myslisz ze moge wejsc na server i powiedziec 'stop' niegrajcie. Kaspar oficjalnie napisal do mnie po meczu, kierujac sie regulaminem i wreczajac screenshota. Dopiero w tej stytuacji moglem zaregowac

niebylo mnie przy komputerze

Ostatnio edytowano 27 kwi 2006, 00:22 przez st3f4n, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:21 

hm Stefan nie adminowales meczu (nie bylo cie na serwerze), nie patrzyles w mirca.....to co ty robiles....jako supervisor mozesz wyslac tylko maila do cup chief'a ?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2