Teraz jest 19 lis 2024, 22:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2006, 16:46 
Moderator forum

Ja już mam jego plakat na ścianie ;). No i nie śmiejcie się - obsługa forum to jest rzecz tak bardzo skomplikowana dla co poniektórych jak C++. Bez 6 z informatyki ani rusz.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2006, 16:47 

Cytuj:
hmmm a tobie co ?myślałem że jesteś od uspokajania emocji a nie skalowania konfliktu , gorączka Ci uderzyła na główkę , musiałeś wyjeżdżać z tą głową czy ignorancją ?

Mi to, ze wyskoczyles z pretensjami na ekipe forum jak to niby ci cos kasuja. 5s zajelo mi znalezienie twojego posta. Jak sie okazalo, ze napisales go na innym podforum to co moglem sobie pomyslec o twojej glowie?

Cytuj:
może nie bardzo brykam się w informatyce, to że jesteś moderatorem , nie oznacza że każdy ma taki zasób wiedzy , nawet tej podstawowej, nie można było grzeczniej zwrócić uwagę nawet na privie ? musiałeś tutaj, kogoś ośmieszyć, i kto tu jest ignorantem i z czyją główką jest kiepsko ?

Nie jestem moderatorem. A i jeszcze pare godzin temu dopisku redaktor nie mialem. Dla sprostowania. Redaktor-pisze newsy na http://www.battlefield.pl Moderator zajmuje sie porzadkiem na forum. Pytales publicznie o "wyciety" topic to ja publicznie odpowiedzialem.

Cytuj:
byłem pewny że tutaj go założyłem a że go nie znalazłem to nawet mi nie przeszło czegokolwiek szukać, tylko przyszło do głowy jedna myśl- pewnie usunięto ,tak trudno to zrozumieć ?

Tak bo po kiego czorta mialby ktos ten topic usuwac? Jedynym tematem tabu na tym forum jest piractwo. O czitach mozna gadac tak jak ty to chciales o ile nikt nie podaje miejsc skad czity mozna sciagac. I wlasnie dlatego, ze nie pomyslales a zrobiles napisalem co napisalem.

Cytuj:
a wracając do pytania, czyli oszukują, a jak można się przed tym uchronić ??

Jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie na klanowce cos co wzbudzilo by moje podejrzenia jesli chodzi o oszukiwanie. A w klanach gram od wydania dema wlasciwie ^_^ Co nie znaczy, ze nie slyszalem o paru takich co probowali. BF to nie CS tutaj czity nie sa tak mocno odczuwane. Wszyscy maja "wallhacka" w postaci komendanta. A chronic ma przed tym PB i ewentualnie BattleEye, ktory czasem w ligach jest wymagany.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2006, 18:01 

ty,,kolec ,, odstosunkuj sie w dowolny sposób, jak masz coś do napisania na temat, to napisz a nie ciągnj bez sensu tematu i nie wysilaj ty dwóch szarych komórek bo ci sie przegrzeją .

temat moze i był, ale mi chodziło konkretnie o klanówki , o sytuację gdy wiadomo gdzie się gra ,i serwer w jakiś tam sposób przygotować można.

Ostatnio edytowano 8 lip 2006, 20:49 przez azet, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2006, 18:06 

Cytuj:

Jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie na klanowce cos co wzbudzilo by moje podejrzenia jesli chodzi o oszukiwanie. A w klanach gram od wydania dema wlasciwie ^_^ Co nie znaczy, ze nie slyszalem o paru takich co probowali. BF to nie CS tutaj czity nie sa tak mocno odczuwane. Wszyscy maja "wallhacka" w postaci komendanta. A chronic ma przed tym PB i ewentualnie BattleEye, ktory czasem w ligach jest wymagany.

hmmmmm, i tylko tyle ? no a ktoś wyzej napisał że ma także takie podejrzenia ,więc wychodzi że problem powoli narasta.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2006, 18:25 

Co tylko tyle? Masz Punk Bustera oraz opcjonalnie Battle Eye. Oba maja renome i uwazane sa za dobre anty-cheaty. Nie ma idealnych zabezpieczen wiec na cuda nie licz.

"no a ktoś wyzej napisał że ma także takie podejrzenia ,więc wychodzi że problem powoli narasta."

Ehehehe. Problem powoli narasta n/c. Czy widzisz na tym forum chociaz JEDEN topic o oszukiwaniu na klanowkach? Nie? To jak niby narasta ten problem? Dopoki nie ma afer w ligach/turniejach, nie ma zadnych dowodow lub chociazby zaden DOBRY klan nie rozpoczyna dyskusji o tym oznacza, ze problemu NIE MA.

A co do odczuc tych czy innych graczy to zapewniam cie, ze gracze czolowych polskich klanow mogliby miec pokazna kolekcje screenow gdzie sa oskarzani o czity. Zawsze gdy ktos grac nie umie szuka sposku, ktory by mial go usprawidliwic...

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2006, 18:46 
Moderator forum

azet napisał(a):
ty,,kolec ,, odstosunkuj sie w dowolny sposób, jak masz coś do napisania na temat, to napisz a nie ciągnj bez sensu tematu i nie wysilaj ty dwuch szarych komórek bo ci sie przegrzeją .

A Ty przyjacielu wysil choć jedną i nie obrażaj języka polskiego, Lailonn nie może ci na forum kuku zrobić ale ja już tak. Powstrzymaj więc młodzieńczą fantazję i nieokiełznaną chęć ostatniego słowa i zajmij graniem miast pyskowania, a sam wkrótce się dowiesz że na klanówkach czity wychodzą szybciej niż się to komukolwiek wydaje.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2006, 20:46 

cooler_pl napisał(a):
azet napisał(a):
ty,,kolec ,, odstosunkuj sie w dowolny sposób, jak masz coś do napisania na temat, to napisz a nie ciągnj bez sensu tematu i nie wysilaj ty dwuch szarych komórek bo ci sie przegrzeją .

A Ty przyjacielu wysil choć jedną i nie obrażaj języka polskiego, Lailonn nie może ci na forum kuku zrobić ale ja już tak. Powstrzymaj więc młodzieńczą fantazję i nieokiełznaną chęć ostatniego słowa i zajmij graniem miast pyskowania, a sam wkrótce się dowiesz że na klanówkach czity wychodzą szybciej niż się to komukolwiek wydaje.

nie jestem Twoim przyjacielem ,więc nie wysilaj się, co z Ciebie za ,,administrator forum,, skoro mi przyczepiasz łatkę młodzieńczej fantazjii,a sam nie widzisz obraźliwych zdań pod moim adresem, najpierw zrób porządek z poprzednikami, i dopiero zacznij mnie pilnować.
ciekaw jestem w jaki sposób czity wychodzą na klanówkach, jak ich nie stosuję i nie mam o nich pojęcia ,, przyjacielu,,

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2006, 21:08 

po co wdajecie sie w dyskusje z typem ktory nie wie jak uzyskac z klawiatury cudzyslow i zamiast tego stawia dwa przecinki?
:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2006, 21:29 
Moderator forum

azet napisał(a):
nie jestem Twoim przyjacielem ,więc nie wysilaj się, co z Ciebie za ,,administrator forum,, skoro mi przyczepiasz łatkę młodzieńczej fantazjii,a sam nie widzisz obraźliwych zdań pod moim adresem, najpierw zrób porządek z poprzednikami, i dopiero zacznij mnie pilnować.
ciekaw jestem w jaki sposób czity wychodzą na klanówkach, jak ich nie stosuję i nie mam o nich pojęcia ,, przyjacielu,,

Przykro mi to słyszeć, ale skoro wolisz nie mieć we mnie przyjaciela to Twój wybór który naturalnie uszanuję. Co do obraźliwych słów, obawiam się że mimo wszystko nieco dramatyzujesz, lub jesteś zbytnio przewrażliwiony. Wracając do tematu, grając regularnie mecze klanowe jesteś w stanie poznać czy twój przeciwnik korzysta z dodatkowych nielegalnych pomocy czy też nie. To naprawdę proste, nie musisz sam znać czitów żeby wiedzieć iż ktoś oszukuje.

W kwestii natomiast zażaleń do mojej pracy jako administratora tego forum, proponuję kontakt z właścicielem pod adresem aiv@battlefield.pl .
Tymczasem proszę o nie wdawanie się w dyskusje, demokracji na tym forum niema.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2006, 21:31 

ekhm, kolego, nie jeden juz na Tym forum szybko skonczyl przez takie teksty jak twoje, tak, tak, wiem nie jestem twoim (uwaga, przecinki ;-) ) ,,kolega,, :D cheaty na klanowkach ? mysle ze nie ma, Battleeye je wylapie, zreszta, kto chce cheatowac na meczach ? ta gra to tylko zabawa, spokojnie, nie szukaj wszedzie problemow, cheaty ? moze masz problem z tym ze za czesto giniesz podczas gry ? nie martw sie, to ze ktors gra duzo lepiej to nie znaczy ze cheatuje... Pamietaj, uzywaj glowy, nie zaszkodzi... a "problem z cheatami" prawie nie istnieje, tylko niektorzy robia czasem afery o takie bzdury (tak, to byla aluzja do Ciebie...)

Pozdrawiam Damian

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2006, 22:00 

Cziterzy na klanówkach sie zdarzają ale sporadycznie.Po pierwsze czitera na klanówce można łatwo rozpoznać bo to po prostu widać.Jest paru cziterów na scenie z czołowych klanów i nawet dowmyślam się jakich czitów używają,gdzie i za ile je kupili ale dopuki nikt im tego nie udowodni doputy bedą czitować.Żadna gra się od tego nie uwolni.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2006, 22:53 

hmmm, dzięki
ps. szczególnie wielkim umiejącym stawiać cudzysłów,oj dzieci ,dzieci

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2006, 23:55 

ja umiem :) ,ooo, . to nie tak :/ hmm ...

chwalisz sie klanem , a zadnego nie podales , grales kiedykolwiek klanowke ? zapraszam, czesto grywamy, znajdziemy czas dla was i pokazemy "czity" :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 00:07 

"nie dyskutuj z głupcem ,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem"

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2006, 00:17 

ten wątek jest poprostu ,,priceless,, :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2