maniu napisał(a):
ustawilem wszystko na full co mozna bylo
Na ustawienia ultra zmienia sie recznie edytujac konfig.
maniu napisał(a):
rozdzielke 1024*760(po co ty chcesz grac na wyszej???)
Bo takie sa rozdzielczosci natywne dla monitorow LCD (19" 1280x1024 i 20" wide 1680 x 1050)
maniu napisał(a):
i mialem 80-130fps btw:komenda,ktora podaliscie na forum jest jakas zla musialem zmierzyc frapsem fpsy
RendererDrawFps 1
Wpisujac pierwsze literki mozesz uzupelniac komendy w konsoli tabulatorem.
maniu napisał(a):
nie powiem ci jak spadla ilosc klatek na patchu 1.3,bo po zainstalowaniu go gra juz nie chciala mi sie wlaczyc
Cos musiales zle zrobic. Przeinstaluj gre i zainstaluj na koniec PELNEGO patcha 1.3
maniu napisał(a):
ogolnie moja przygoda z bf2 trwala jakies 5-6 dni gra zrypana nie podoba mi sie czolgi samoloty i !#@! wie co tam jeszcze jest ehh cod2 rullzzz
Mi wlasnie ta gra dlatego sie podoba, bo nie tylko na piechote (te czolgi w CoD/CoD2 to raczej imitacja kierowania czolgiem ;P) i zaprogramowana sciezka jak (nie da sie zejsc w bok) tylko chodze gdzie chce i poruszam sie pojazdami jakimi chce.
maniu napisał(a):
jak chcesz wymienic kompa to poczekaj AMD obniza cene wszystkich procesorow o 50%!!!!!!!!!!! ajj glupi bylem

(info na
http://www.benchmark.pl/) moglem sie wstrzymac i wziolbym sobie athlonX2 chyba,ze jestes kasiasty to bierz conroe intela najtanszy procek 900>+plyta glowna 700zl w gore
Masz racje. To akurat dobra rada

Dlatego jak pisalem wczesniej czekalem na nowe procki. Bo jak sie zdecydowalem zmienic grafe to plyte tez wypadalo zeby procek nie zapychal wydajnosci, wiec przymierzam sie do Intela C2D E6600.