Teraz jest 20 lis 2024, 08:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 11:52 

mod swietny ale to nie jest film tylko video przedstawiajace moda ....

i do wszystkich mam takie zastrzezenie : W ZADNYM NIE MA FABULY ....

a ten Appendixman - Bogowie Battlefielda to juz mnie poprostu zalamal , 10 sek i wylaczylem

najlepsze wykonanie maja filmy pixel'a , ale tak samo pierwszy bylby super jakby ta cobra gonila go rzeczywiscie a nie jezdzi se hamvi w kolko i koniec ...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 11:57 

też bym dał punkcik pixel'owi "za całokształt" (jeden głos na te 3 filmy), ale filmy są oddzielone ...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 12:10 

Fabuly? Co my jestesmy... Spielbergowcy? My jestesmy nastolatkami ktorym BF2 mozgi zepsul...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 13:11 

Szkoda ze w zadnym filmie nie bylo fabuly. Z poczatku myslalem ze film Killerka okaze sie "głębszy", ale jednak nie :P
Dałbym punkt Toperowi za "Prawie jak..." (swoją drogą tam był błąd w nazwisku Colina ;) ) ale jednak to film Meewosha zrobił na mnie największe wrazenie i od strony technicznej i tego cos sie w nim dzieje i to wlasnie na niego bede glosowal :)
Ten mod wyglada genialnie !!! Ale pewnie malo ludzi w niego gra, co ? :?

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 13:19 

oddaje głos na film klanu PL4FC tylko dlatego ze jako jedyny mnie na początku rozśmieszył (zwłaszcza motyw z reklamy Sprite'a) :)
Reszty gratz za chęci i montaż filmów

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 13:33 

Wszystkie filmy mi sie podobały... lecz głos należy się Meewoshowi za wspaniały film o modzie ktorego posiadam i w którego gram :)

Mod jest super, ale gra w niego mało ludzi - godzina 15.00 a na serwerze 5/32.

Gratulację należą sie również Toperowi za bardzo dobry film, niestety bez mojego udziału :(.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 13:38 

Niedługo wyjdzie nowa wersja moda i serwery się rozkręcą :D Nie zapominajmy o tym że release był jakieś 3-4 miechy temu.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 14:02 

Tez czekam na 0.2 ;] A co do fabuly to rowniez oczekiwalem filmow "fabularnych" Jakas akcja z porywaniem heli wroga czy odbijania elektrowni na dalianie ale coz BF2 jest malo wdziecznym srodowiskiem filmowym ;/

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 14:06 

Jak dla mnie filmy Pixela i tropera nie spełniają wymogów Konkursu !!!!!
Wyrażniepisało ze fimy mają mieć od 5 do 15 minut (mój film sie nie mieścił dlatego go nie dałem :oops: ) tylko filmy Meewosh, Killerek i Appendixman . Filmy mają fabułe a co do Meewosh On przedstawił ten mod masom (czyli mnie :D) Film Kilerka był troche za nudny ( bez obrazy ;) ) A film Appendixman był po prostu bez sensu co to za przyjemnośc oglądać jakic wariatów którzy giną co pare sekund a mówią że są Bogami ( Chyba Trolami :!:)
Dlatego uważam ze tylko Film Meewosh Jes Dobry ( i spełnia warunki regulaminu :!: :!: )

Dlatego na niego oddaje Wielki Głos ( Mam nadzieje że ktos przeczyta mój post ze zrozumieniem :!: I nie bedzie sie darł że sie nie znam :!: bo filmy to mój konik nakręciłem juz kilka :!: )

i jeszcze jedno taki pytanko :!: Czy ktoś zauważył że jedna piosenka 2 razy sie powtarza !!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowano 2 sie 2006, 16:13 przez Marjan_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 14:35 

w skali od 1 do 10 filmowi Meewosh dałbym 11. Wypas mod, jeszcze nigdy go nie widziałem a Bogowie Battlefield był robiony przez jakiś dzieciaków :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 15:23 

Hmm ram czasowych nie przestrzegamy super restrykcyjnie dlatego w tym punkcie nie znalazlo sie slowo "musi" czy "koniecznie"

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 15:35 

Bogowie Battlefielda - chyba jakis zart, nie bylem w stanie do konca obejrzec
Forest Gump Goes Back To The Future - motyw ze spadajaca paczka super, zapowiadalo sie naprawde niezle ale potem chyba zabraklo pomyslu
US Intervention - swietna piosenka, genialnie pasuje do klimatu tego moda, calkiem niezle
Cars - filmik stworzony pod piosenke, calkiem dobry choc nie moje klimaty
Engineer - jednyny zabawny filmik, szkoda ze taki krotki
Pancerni - prawie jak w teatrze albo operze :) choc prawie robi roznice
PL4FC - jak dla mnie najlepszy pomysl na filmik... przynajmniej do 1:23, potem juz nie ma nic, szkoda ze taka slaba jakosc

Ciezko wybrac najlepszy filmik.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 16:28 

IMO najlepsze najlepsze pod względem technicznym (montaż, ujęcia) były filmy Pixela i nie mówię tego po starej znajomości :twisted:

Meewosh raczej się nie napracował, poza oczywiście przejrzeniem i wycięciem co ciekawszych momentów, co pewnie trochę czasu zajeło. Inwencji włozył niewiele poza czołówką. Na jego szczęście film jest najciekawszy. Ale tylko dlatego że konkurencja się nie popisała, a film przedstawia nowość dla większości z nas. No i fragmovie z fajną muzyczką zawsze fajnie się ogląda.

Z pozostałych wspomnę Killerka, który może by i coś ciekawego nakręcił. Potencjał w nim dźemie :D ale bez aktórów, w pojedynkę nic fajnego nie powstanie.

PL4FC: Zaczeło się fajnie, powiedzmy że zabawnie. Potem jak akcja zaczeła się rozkręcać, już oczekiwałem jakiegos filmiku "wojennego" jak pokazały się litery :?
Podsumowując:
1. Meewosh - najciekaszy pomimo że najmniej wysiłku włożono w nakręcenie.
2. Pixel - Najlepsze pod wzgledem technicznym.
3. Killerek - Niezła praca "operatorska" niestety nudna fabuła.
4. PL4FC - Dobry pomysł ale zupełnie niedokończony.
5. Appendixman - WTF to było??

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 17:17 

Ściągając paczke byłem pewien że chociaż któryś będzie trzymać poziom.
Zawiodłem się.
Żal łacza na takie produkcje.
Nie dość że marne wykonanie (i pomysły) to kodeki neiwem z kąd były brane.

Jedynei Pixel pokazał coś ponad poziom ze znajomoscią tematu, ale co do tego co zaprezentował to już inna historia...

Swój głos oddaje na PL4FC gdyż nie moge oddać głosu na dwa filmy.

Zainteresował mnie jeszcze film : Meewosh - US Intervention
Lecz ogólnei nudny był.

Mam prośbe na przyszłosć, niech nikt z was nie idzie w strone kariery związanej z filmami.

Żeby nie było ze krytykuje i tylko się wymądrzam, ale sam nie brałem udziału w konkursie bo myślałem że nei będe meić szans...

Dla przykładu oto trailer na potrzeby fragmówie który tworze w inną gre.

http://www.spqr.netend.pl/pliki/Vesp3r/FoR.rar

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2006, 18:12 

że filmiki pixela będą najlepsze pod względem jakości byłem pewny, w końcu to onw hsradiu odpowiada za tv i to on montuje wszystkie wszystkie relacje z radia, ale zabrakło mu pomysłów, choć ten motym z inżynierami był dobry, najlepiej jednak wypadł Meewosh, wykonanie nienajgorsze i czołówka świetna :)
reszta filmików zapowiadała się dobrze (poza bogowie battlefielda) ale z sekundy na sekundy było coraz słabiej ;/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2