Teraz jest 20 lis 2024, 18:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 16:20 

no bo widzisz...tak to wlasnie dziala :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 16:27 

Ahaa :| Ogólnie na całej scenie, czy tylko ty i paru innych tak macie? :?

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 16:32 

Majkel09 napisał(a):
Nikogo nie obrażałem i nie miałem takiego zamiaru, ale czemu Wy mnie obrażacie? Czy ja powiedziałem, że jestem dobry? Właśnie dlatego mówiłem wam żebyście dokładnie czytali moje posty :roll: A co do tego drwala... Przykro mi, że używam zwrotów których nie znacie, albo których jeszcze nikt nie opatentował... Moja wina :wink:

jesteś pewien, że nie chodziło ci o "Każdy jest kowalem swego losu"? – łacinski odpowiednik - Faber est quisque suae fortunae. Jak można być drwalem swojego losu? Chyba że masz na myśli masakre piła łańcuchową lub toporem.
btw nikt cie przecierz nie chce obrażac... po co mamy się męczyć, jak świetnie sam sie kompromitujesz ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 16:35 

tak zupelnie serio...ta scena od zawsze byla bardzo hermetyczna i wszyscy BARDZO sceptycznie podchodzili do tego typu teorii i "wlasnego zdania" jakie Ty pare postow wczesniej zaprezentowales... Scena ma juz pare lat i wiele osob gralo nie tylko w druga czesc battlefielda.Wychodzi na to ze zdanie wiekszosci jest tym "prawidlowym punktem widzenia"....dlaczego? bo maja wiecej doswiadczen z grami i ich specyfika.Kazda wypowiedz ktora nie zgadza sie z ogolnie przyjeta norma jest traktowana...powiedzmy niepowaznie, bo... bo widac ktos sie nie zna i juz :wink:

Swoja droga kiedys scena byla jeszcze bardziej wymagajaca.Ludzie nie mogli pisac byle bzdur bo od razu dostawali zjebke.Wlasnie dlatego stara scena '42-ki byla o wiele lepsza i na wyzszym poziomie niz obecna...

Koniec OT bo zara jakis mod zamknie...

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 17:19 

przsoi już to wytłumaczyłem... btw sam się kompromitujesz :mrgreen: Moja rada o przeczytanie paru książek jest właśnie do Ciebie:P
die_hard no dobra, gram dość krótko, na forum nie zaglądam, ale chamstwem nigdzie nie powinno się odpowiadać na wypowiedź odbiegającą od normy :roll: Ale następnym razem będę uważać 8)

CZEŚĆ! :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 19:42 

na tym forum jest dość wysokie minimum pokory oczekiwanej od nowych, chyba że potrafisz zrobić wrażenie osoby niezwykle poważnej, rzeczowej, pr0fesjonalnej, gadającej z sensem - wybacz ale do tej kategori się nie kwalifikujesz

niepodałeś swojego wieku ale styl w jakim napisałeś swoje posty pozwala domniemywać że swoje rady o "przeczytaniu więcej książek" kierujesz do osób nieco starszych i bardziej doświadczonych... hmm... życiowo od ciebie - że już niewspomnę że taka gadka to przejaw ego zamiast oczekiwanej przez wszystkich jak już wspomniałem... pokory...

może tobie się wydaje że pisałeś coś innego ale między więrszami czuć właśnie to - i niesą to zwidy jednej osoby

no i niema co to kryć ale ten "drwal" był zdecydowanie komiczny :mrgreen:

ja to widzę tak - kowal swego losu to ten co wykuwa swoją lepszą przyszłość, a drwal swego losu to ten co stoi w lesie i rąbie swoją przyszłość na kawałki
w pewnym sensie twoje zapoznanie się ze sceną BF2 pokazuje że faktycznie można być "drwalem swego losu/lasu" :mrgreen:

pozatym jeżeli niejesteś w klanie mającym sponsoring, nie wygrałeś słuchawek, podkładki pod mysz i paczki wacików, oraz grasz unlockami - to nawet niemasz co oczekiwać na jakikolwiek szacunek na tej scenie :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 19:44 

Kolec napisał(a):
pozatym jeżeli niejesteś w klanie mającym sponsoring, nie wygrałeś słuchawek, podkładki pod mysz i paczki wacików, oraz grasz unlockami - to nawet niemasz co oczekiwać na jakikolwiek szacunek na tej scenie :roll:

mysle ze to przesada jednak :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 09:35 

die_hard napisał(a):
Kolec napisał(a):

mysle ze to przesada jednak :wink:

Heheh :lol: Tak jak już mówiłem, możecie mnie jechać ile chcecie i już wiem, że o to w waszej scenie nie jest trudno... :twisted: Panie Kolec może być Pan pewien, że kieruję się wyższmi wartościami od Pana i na szacunek od Pana nie licze, ale i ja Pana takim nie obdarzam :wink:
Takie zachowanie jak pokazuje większość, z wypowiadających się, utwierdza mnie jedynie w przekonaniu, że przesiądę się na ET:QW albo 2142. Mam nadzięję, że ludzie którzy prezentują ten sam lub zbliżony poziom IQ oraz zwykłych dobrych manier pozostaną w B2, bierkach, czy w co wy tam gracie... Będę się modlić do EA, żeby wymagania ww. gier były zbyt wysokie dla Was :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 09:58 
Moderator forum

Coraz bardziej sie utwierdzam w tym. ze ta ostatnia cyfra to ilosc twoich lat. Modlisz sie do EA żeby wymagania QW były wyższe? Ona nie robi ET :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 10:16 

No to o ET pomodlę się do id Software :P Co wy macie z tym wiekiem? Jakieś kompleksy?? :mrgreen: :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 11:36 

nie umiesz czytać ze zrozumieniem
ja cię tutaj nie "jadę" (sam się pojechałeś) tylko napisałem ci jak jest (z dużą dozą sarkazmu)
gadki o IQ i kulturze świadczą jedynie o twoim wybujałym ego - może tobie się wydaje że błyskotliwie się odgryzasz ale tak naprawdę to tylko potwierdzasz opinie ludzi którzy cię w tym wątku właśnie "pojechali"

chcesz się wykazać to zrób to na gamesnecie (gwiazdki na koniec rundy, wysokie KDR, wygrane pojedynki ze znanymi skillowcami [najpierw musisz się dowiedzieć którzy to są], dobra teamowa gra w squadzie, porządne komanderowanie itp.)

Ps. ID Software nie robi ET:QW
Ps2. tu jest link do wątku z wiekiem graczy gdzie dałeś swój wpis

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 12:07 
Moderator forum

Rozmowa dawno zeszła z tematu ... dyskuzji o "jakości" sceny nie warto kontynuować :wink:
Zamykam.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Strefa czasowa: UTC + 2