Teraz jest 22 lis 2024, 17:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2006, 22:31 

Misiek175 napisał(a):
Wiem :) tylko widzisz jak to jest byłem w klanach ale tam ja umiałem więcej niż oni choć w jednym to dostawałem po d... Jeżeli chodzi o klany to porostu czas... nie mam czasu usiąść przed kompem i grac jak go dorwę nocą lub z rana to wszystko:) a chciał bym być w klanie...

eeee i jeszcze nie trafiłeś do nas?:D
dziwne :D
http://www.pl4fc.bf2.pl
http://www.4funpl.fora.pl/
pomyśl nad tym :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 09:48 

donsey napisał(a):
Widzę, że mało wiadomości tutaj o BETA-testach gry :)

Otóż, rozpoczną się jeszcze w tym miesiącu i aby wziąć w nich udział należy być "subscriberem" FilePlanet.com (aby nim zostać trzeba zapłacić dla owej witryny symboliczne 5 dolarów).

http://www.fileplanet.com/promotions/bf2142/

Oczywiście to nie wszystko. Byłoby miło, gdyby za 5 dolców można byłoby dorwać się do gry, lecz niestety tak nie będzie.

eee nie jest tak z tym chyba źle , mam subskrubcje i ostatnio grałem w zamknięta bete CoH'a. Jedynym sitkiem były wymagania sprzętowe które zreszta dobrowolnie podawałeś. Od niechcenia podałem za niskie i mnie odrzucili ale poprawiłem i np. Sadze że z BF2142 bedzie tak samo zamkniete testy nie są tam tak bardzo oblegane COH jest naprawde oczekiwaną pozycją jeżeli chodzi o RTSy a było 100-200 graczy na serwerach po otwarciu bety jest około 1000 i chyba zamkneli już temat.
Nawet jeżeli przyjąć że BF jest bardziej popularnym tytułem to i ludzi do przetestowania potrzeba wiecej w tego typu grze , tak wiec podejrzewam że nie bedzie problemu z dostaniem sie do tej bety ...ale moge sie mylić. I jeszcze jedno , jeżeli beta bedzie przy zamnietych testach sprawowała sie ok to beda z niej chcieli wycisnąć wszystko i może ją otworzą ..o.O :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 12:29 

w następnym tygodniu mają rozpocząć się betatesty

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 15:27 

Szkoda że nie biore w nich udziałów :( ehh trzeba będzie sępić info o nowej grze od testerów.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 16:39 

Vesper jak zwykle najmniej wie, ale najwięcej się udziela :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 18:39 

Kod:
Potwierdza się plan udostępnienia przez Electornic Arts subskrybentom serwisu FilePlanet możliwości wzięcia udziałów w testach wersji beta nadchodzącej gry Battlefield 2142. Nie jest jednak znany nadal termin wystartowania testów.

Nie wiem jak to mam rozumiec bo można dwuznacznie że będą na pewno dla każdego, a także nie dla wszystkich. Co wy o tym myślicie?
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,30250;core.html-link do newsa[/url]

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 21:20 

Istnieje opinia że Fileplanet jest swietnym polem do BETA testów tak wynika z lektury innych forów np relic....stad ich wybór ( EA ) tak sadze .
Odnoszac sie do tego, czy dla wszystkich....dla tych dla których starczy miejsca .... :wink: ...w przypadku dużego zainteresowania beda pewnie brane pod uwage takie sprawy jak rodzaj abonamentu ( subskrypcji ) jaką posiadasz itd i itp ...chodź nie sądze że przy reklamie " ONLY on FilePlanet! Sign-up today, and prepare for Battlefield 2142" robili by sobie jaja z ludzi którzy tylko po to zapłaca za subskrybcje ...no ale wszystko możliwe :wink:

Informacje o tym że beta zacznie sie za tydzień podał serwis IGN chyba ..jakos im bardziej wierzę niż wp :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 22:39 

Wątpie żeby taki szanowany servis zrobił sobie jaja z użytkowników tylko po to aby poprawić budżet po takim czymś zostali by chyba zrównani z gruntem poza tym w stanach za coś takiego mogli by ich oskarżać o niewywiąnie się z umowy zapłaciłem nie dostalem się ( w stanach można oskarżyć o wszystko)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 01:56 

cebulus napisał(a):
Istnieje opinia że Fileplanet jest swietnym polem do BETA testów tak wynika z lektury innych forów np relic....stad ich wybór ( EA ) tak sadze .
Odnoszac sie do tego, czy dla wszystkich....dla tych dla których starczy miejsca .... :wink: ...w przypadku dużego zainteresowania beda pewnie brane pod uwage takie sprawy jak rodzaj abonamentu ( subskrypcji ) jaką posiadasz itd i itp ...chodź nie sądze że przy reklamie " ONLY on FilePlanet! Sign-up today, and prepare for Battlefield 2142" robili by sobie jaja z ludzi którzy tylko po to zapłaca za subskrybcje ...no ale wszystko możliwe :wink:

Informacje o tym że beta zacznie sie za tydzień podał serwis IGN chyba ..jakos im bardziej wierzę niż wp :D

na poczatku beta Company of Heroes byla tylko dla subscribes potem juz byla dla wsystkich :)

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 09:17 

Nie inaczej , dlatego mam nadzieje że gdy wersja beta okaże sie stabilna i wmiarę poprawna otworza ją.

EDIT ..jednak bedzie ograniczenie
Cytuj:
Question: What are my chances at getting into the beta?
Answer: FilePlanet is screening all users registering for the beta. Keys for the first round of the beta are VERY limited and only a few people will be able to play in the first phase. Those keys are on a first come, first served basis.

The next phase will start during the third week of August. At that time if you are on the waiting list, you will be able to retrieve a key. If your information has been collected, we will be contacting you during the third week of August to get a key.

Question: I subscribed but didn’t get into the beta. Why not?
Answer: Subscribers still go first! If you did not get your key on the first round you can still get a key in the second round as long as keys remain. So keep an eye on your email.

Please remember quantities of keys are limited. Subscribing does not guarantee a key if keys run out.

Question: I got a key, so I'm in the beta right?
Answer: If you received a key, you were one of the lucky few, hardcore members that got in the first round of the beta. The first round keys are on a first come, first serve basis for those that pass the screening.

Question: I applied for the beta but didn't get a key. Was my beta spot reserved?
Answer: If you received a message that your spot has been reserved, you have passed the screening but all the keys for the first phase are currently depleted. You will gain priority access into the next phase as soon as it opens during the third week of August.

Question: I registered for the beta but was told my information has been collected. What does that mean?
Answer: If you were thanked for pre-registering for the beta and told that additional members will gain access soon, you are on our contact list to get in the second phase which starts during the third week of August.

Ja dostąłem takie cuś :?
Cytuj:
You have been accepted into the Battlefield 2142 beta however all beta slots are currently filled. Your beta slot is reserved! You will receive an email message when your beta slot has become available!

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 09:37 

http://www.fileplanet.com/promotions/bf2142/ na stronie pisze : PRE-REGISTER FOR BETA ACCESS, o co z tym chodzi ?

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 09:42 

bennybranco napisał(a):
Vesper jak zwykle najmniej wie, ale najwięcej się udziela :D

Po pierwsze Vesp3r a nie Vesper

Teraz konkrety :

Starting next week, Fileplanet subscribers will have the opportunity to check out the Battlefield franchise's foray into the future when the first phase of the beta begins. Players will be able to test out the new Titan mode as well as the wide array of new weaponry and vehicles. Some of the changes certainly sound like a lot of fun so we're pretty eager to take a look at the game ourselves.

więc kto tutaj najmniej wie.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 09:43 

Ano o to co powyżej ....rejestrujesz cheć przystąpienia do BETY a czy sie dostaniesz tego nie wiadomo z uwagi na czytać post wyżej

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 09:55 

Beta 2142 ruszyła pełną parą, tak szybko że nie wszyscy którzy zapłacili za to aby się zarejestrować na file planet dostali BETE ponieważ zabrakło CD-KEYi, nie spodziewali się że tyle ludzi tą BETE zamierza ściągnąć. Ktoś woczraj na forum fileplanet.com napisał że wersja za darmo ma się ukazać troszkę później również na stronie ign.com.

Pozostaje czekać... :(

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2006, 10:57 

Xelo14 napisał(a):
Wątpie żeby taki szanowany servis zrobił sobie jaja z użytkowników tylko po to aby poprawić budżet po takim czymś zostali by chyba zrównani z gruntem poza tym w stanach za coś takiego mogli by ich oskarżać o niewywiąnie się z umowy zapłaciłem nie dostalem się ( w stanach można oskarżyć o wszystko)

No i jednak przycieli ........już jest dym na ich forum eeech :?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2