Teraz jest 22 lis 2024, 18:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 12:12 

ogólnie modzik sympatyczny i można tylko podziwiać ogrom pracy włożony w modelowanie, teksturowanie i design map, który jest naprawdę świetny. Szkoda tylko, że niewiele się różni samą grywalnością od BF2 - jest to samo, tylko że inaczej wygląda. Jedynie Fallen się tu wybija, to taki Karkand dla PoE, a pozostałe mapki ani ziębią, ani parzą, ot typowy freeplayowy chaos z mnóstwem noobów i przegiętym sprzętem - do czołgu nawet nie ma sensu wsiadać, jeżeli jest dostępne APC z rakietami - na jednej z zimowych mapek rozwaliłem taką APC chyba z 15 różnych wozów pancernych i do tego cztery śmigłowce a naprawiać się musiałem tylko raz. Ogólnie bitwy pancerne są kiepskie strasznie - stają po jednej stronie trzy wozy z engami, po drugiej też i naparzają do siebie przez pół godziny, a dookoła dziesięciu chłopa z RPG próbuje je rozwalić i tylko im się amunicja kończy. Jak się porówna to do tego, co się dzieje na pustyni El Alamein w PR, to tylko współczucie bierze.

Ogólnie jeszcze nie odinstalowałem i może jeszcze pogram na kilku innych mapkach (miejskich jeszcze nie widziałem), ale jak mam do wyboru PoE i PR, to wolę to drugie. Szkoda tylko, że Jungle Fever z PR nie jest tak fajnie zrobione jak Fallen.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 12:27 

powini osłabić boczny i tylny pancerz czołgów - wtedy dobrze ustawiony czołgista nadal byłby twardym orzechem do zgryzienia a sama walka pancerna nabrałaby znacznie bardziej taktycznego charakteru (szarże, flankowanie itp.)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 12:45 

Cytuj:
co do komendanta sie zgadzdam mogliby zostawic funkje arty ze komendant zanznacza cel na mapie uav tez by sie przydal

Ale nie kazdy lubi arty spadajace ot tak w cudowny sposob. Na upartego commander moze siedziec w arty i bedzie to samo. Grunt by ktos wskazal mu cel.

Co do balansu pancerzy itd to pamietajcie, ze to 1 wersja moda dopiero. PR czesto tu przytaczany jest juz w ktorejs z kolei i byl nie raz balansowany. Troche wiecej toelrancji ;]

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 15:28 

Szkoda ze Orel jest mapka nocna imho ogromny blad

No i zdecydowanie przydalyby sie ejszcze z jakies 2 mapki inf
Bo recoil i sila broni jest bardzo dobra ;-| EA by nigdy na takie cos nie wpadla :P

i nawet hedy wchodza ladnie :o

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 18:10 

Wg. mnie w PoE2 jak i w BF2 za duzo jest flag do przejmowania. Na mapkach-32. spokojnie wystarczyły by góra 3. Tak to tylko ganianie od flagi do flagi a i sama walka się rozdrabnia. W PoE jak i w BF42 do przejęcia były góra 3 flagi i duże przestrzenie a grało się super. Eh a te jazdy zgrają czołgów w PoE1 po dużych przestrzeniach i wypatrywanie wrogiej zgrai lub heli.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 18:38 

btw tak o jeździe czołgami... :) całkiem przyjemnie jeździ mi się grupką kilku czołgów, nie powiem ;) o wiele lepsze rozwiązania niż w bf2, rozróżnienie na pociski h/s miodzio :D no i wielki + za więcej niż 1 rodzaj czołgów na stronę :D

tylko ta cholerna tv za szybko lata :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 18:42 

chyba pół wielkiego plusa bo Niemcy cały czas jednym czołgiem zasuwają :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 18:46 

Ja ostatni by mi się chciało jeszcze dopalam się piwskiem a i tak najczęściej po patchu 1.3 chłodzi moje chęci komunikat 'utraciłes połączenie z serwerem"

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 18:53 

LipToN Earl Grey napisał(a):
CzlowiekDemolka2 napisał(a):
A strzelałeś SABOTami? Bo mnie jakoś samemu siedząc w T-84 przeciwko 2 (słownie: dwóm) Leopardom jakimś cudem sie udało.

sadzac po ostatnich postach tego pana, strzelal raczej pociskami HE :-D

:lol: twoja mądrość mnie zadziwia, ale słusznie zwracasz się do mnie ,,pan ,, chłopcze, wracając do pocisków podkalibrowych,no cóż ja waliłem do jednego leoparda 2A wspomnianymi wyżej pociskami podkalibrowymi,oczywiście pociski podkalibrowe mają jedną wadę, w związku z tym iż osiągają dużą prędkość a posiadają mały kaliber, co powoduje odbicie pocisku od pancerza jeżeli , ten znajduje się w momencie uderzenia pod dużym kątem w stosunku do uderzającego pocisku,tak że albo trafiałem w ten wałaśnie sposób i wiernie to odwzorowali,albo przesadzili i muszą poprawić,ale raczej muszą poprawić ,bo spróbuj zniszczyć samochód pociskiem podkalibrowym,albo nawet dwoma.
ps.
pozdrowienia dla żabkujących lamerów :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 18:54 

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
chyba pół wielkiego plusa bo Niemcy cały czas jednym czołgiem zasuwają :)

niewidziałem wszystkich map ale na stronce PoE wśród renderów modeli zrobionych na potrzeby moda mają równierz abramsa...

http://www.pointofexistence.com/newsimages/News37/M1a2.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 19:03 

Kolec napisał(a):
Lipton
sądząc po całokształcie "tfurczości" tego pana można sądzić że strzelał nietylko pociskami HE a może nawet HAHA albo z karabinu ;)

....lotnictwo chyba niejest dokońca zbalansowane - w kwesti walki powietrznej MiG-25 wyraźnie ustępuje Eurofigterowi a Su-25 - Tornado,

ty strzelający pociskami HAHA :shock: (czytaj uważnie -nie ma takiego pocisku ), porównywanie samolotu MiG - 25 z Eurofigterowi ,a dalej Tornada z SU -25, to tylko laik może taki jak ty ,który nie odróżna pocisku podkalibrowego od pocisku ,,haha,, :shock: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 19:19 

lol
tego nawet komentowac nie trzeba :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 19:24 

nie da się mu bana na forum zmontować:D? bo to sie wkurzające zaczyna robic

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 20:44 

Popieram MasterM dajcie bana temu "Znawcy" jego bzdurne wypowidzi az smiesza

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 21:05 

Według manuala do POE -Dział manuala odnośnie czołgów- Niemcy maja narazie tylko Leo (a może M1A2 zapomnieli dodać do mauala :?: )

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2