Lailonn napisał(a):
Ahahahahaha i niby na wspolczesnej wojnie zsyla sie gdzie popadnie arty a do tego zna kazdy ruch wroga dzieki "magicznej rozdzce"? :d
Poprawic mozna bledy. Bledem jest caly ten commander w Bf2 ;] i faktycznie go poprawili
Ciekawe jak ty grasz bo na ffa komendantów nie uswiadczysz ;]
no co ty ,teraz przegiołeś trochę, nie da się zrównać życia z grą , ze zwykłą grą ,po twoich wypowiedziach wygląda że jesteś troche bardziej inteligentny od reszty a tu takie rozczarowanie, chcesz zrównać zwykłego CS-a ,z BF2,tu kłania się trochę taktyki, a jak ktoś ma dowodzić ośmioma drużynami nie znając nawet w pżybliżeniu pozycjii wroga,brak uav, czy nawet samego skana to porażka, robią z niej zwykłego unreala, czy cs-a, żeby tylko sobie pobiegaći postrzelać, od kiedy to pilot samolotu atakuje w ciemno, to już XXI w. a ty siedzisz chyba w XIX w. wstyd wyglądałeś na rozumnego gościa, a bliżej Ci do kolca i innych dzieci neostrady .fakt że to właśnie dzieci neostrady pokroju kolca nie potrafią wyciągnąć z BF2 jego możliwości, ale to nie jest wina BF2, tylko wina dzieci .
ps. jestem rozczarowny twoją postawa, ja uciekłem od cs- żeby trochę zaznać realizmu,tego klimatu, a wielu tu chce z bf zrobić klona cs-a, tam jeszcze nie wziołeś broni już nie żyłeś, co to jest ja sie pytam, przedszkole dla dzieci neostrady ? dzieci neostrady niech sidzą w cs-ie