Moim skromnym zdaniem, jako 'nooba'

Który gra raczej dla przyjemności, spędzenia kilku godzin na fajnej zabawie. Zachowanie na serwerze podobnie jak w normalnym życiu jest uzależnione od naszej kultury osobistej.
Osobiście nie należę, do żadnego klanu ( za krótko gram i niestety nie mam tyle czasu na granie, ile bym sobie życzył). Zazwyczaj gram na serwach FFa, gdzie pomimo tego, że grają ludzie z różnych klanów jak i nieklanowicze to czasami jest grany bardzo ładny teamplay. Jakby Ci ludzie się dobrze znali. Zasługa w tym, napewno dobrych Squad liderów, kórzy potrafią czasami pociągnać ładnie grę
Co do pchania się do heli? Hmm, czasami to mi się śmiać chce

Wygląda to jakby się ktoś w kolejkę do mięsnego wpychał za komuny

Szkoda, że wtedy nikt do nikogo nie walił z rakiety

Niestety, Ci super-hiper piloci zapominają, że kiedyś też byli nowi i w taki czy inny sposób próbowali latać, uczyli się sztuczek i trenowali. To proszę powiedzcie mi, w jaki sposób mają się nauczyć tacy nowi gracze jak ja. którzy nawet jeśli mają problemy z ustrzeleniem stojącego APC, mają się tego nauczyć. Bo nikt mi nie wmówi, że można sie tego nauczyć z botami lub na pustych serwerach. Bo i tak ma się to póżniej nijak, do latania pod presją ostrzału przeciwnika.
No chyba, że wszyscy prO urodzili się pro-sami

i umieli wszystkie sztuczki od zawsze?
A jak ktoś nie odróżnia, że to tylko gra. Która ma sprawić przyjemność i spowodować, że się zrelaksuję to już jego problem. I nie zmieni tego nic. nawet jak będzie najlepszy na scenie.
Panowie, jak dla mnie ta gra ma sprawiać w pierwszym rzędzie radość. A jak ktoś nei chce ze mną latać, to cóż ja się nei narzucam

Piechociaż to też fajna zabawa
pozdrawiam
griftus