Afterek77 napisał(a):
Potwierdzam. Ja od dzisiaj nie mogę zupełnie grać. Samolotem walę w ziemię, heli wykręcam kozły. Atekiem nie mogę dokończyć namierzania. Paranoja! Nigdy takich problemów nie miałem na moim łączu...
wczoraj gralismy sparing, hmmm... jest nieco lepiej z pingami, bo koledzy wczesniej mieli na zagranicznych serwerach jak z norwegii ping 140 a wczoraj 80, ja sam miałem 40 ... więc myśle że ok ALE!!
Patrzcie na tą sytuację, leciałem j-10...i chcialem na ziemi heli rozwalic wiec pionowo w dol

.... gdy wyskoczyłem dobry kawalek nad ziemia, bo wiedzialem ze nie wyjde z tego... zamiast "9" nacisnalem F9 (nagrywanie w Frapsie...) i tak nagrałem jak spadłem z nieba, i nic mi się nie stało -.-... wczesniej, rakieta przeleciała przez helikopter wroga(wczoraj na serwerze gromu, rozwaliło mnie to całkowicie ... bo walnąłem w sam środek i to nie był lag ) no i jak mówiłem... niewidzialny pajac na road to jalalabad ( sam potrafie to zrobić, i to nie jest nic w stylu hotel bug na karkandzie, w zadna texture nie wchodzisz po prostu jestes invisible jak bys wpisał sobie w consoli bezczelnie noclip ;( A tak w ogóle, czasami jak klikniesz połącz z serwerem to dostaje zwieche na 15 sekund po czym gra chowa sie do pulpitu albo ładuje się dalej. Następny ewenement, nie masz ammo padasz, koles cie podnosi i już masz full, albo grasz giniesz zostajesz reanimowany i.... masz specopsa ? :OOO niieeeee no ZAJE**SCIE

)).
edit;
I czasami jak gdzieś giniesz i w pobliżu leżą 2-3 kity to możesz się bać, że dostaniesz nie swój