Teraz jest 20 lis 2024, 17:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 496 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 20:04 

Dudus81 - to ty powiedziałeś. Ja i nikt z EA POLSKA nie myśli w ten sposób. Czemu Ty tak uważasz?
Gdybysmy odpuścili zajmowanie się BF to byśmy go nie wydawali.
Lepiej zbierzcie 10 punktów, co chcecie poprawić we wspolpracy i zobaczymy co można poprawić.

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 20:06 
Moderator forum

A co z patchem? :D Zresztą zlewa mię to. BF2142 już i tak nie mam zamiaru kupować.

Ostatnio edytowano 29 wrz 2006, 20:12 przez Hynol, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 20:10 

Serwery GAMESNETU w wersji 1.4 będa w poniedziałek. Procedura instalacyjna i testowa.

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 20:31 

Cytuj:
Zgadza się - poraz pierwszy nie otrzymał patcha na czas, bezpośrednio. Coś się zmieniło, nie mogli go pobrać, nie moieli skąd

jasna sprawa, EA nie ma dosc duzego ftpa... Jesli faktycznie jestesmy traktowani powaznie, to moze chociaz poznamy powod tego opoznienia?

Cytuj:
W. Znacznie większa scena jest do NFS i FIFA i Sims.

huh? Ciekawe:) Nigdy bym nie pomyslal, moze w ramach rekompensaty, dostaniemy link do tych nowinek:) NSF - wieksza scena niz BF :mrgreen:

W kazdym razie panie Grzegorzu, otwieram szampana, bo druga taka okazja, aby zobaczyc panskie nowe posty na boardzie BFa nie powtorzy sie zapewne przez 2, 3 miesiace. Toz tyle scen trzeba dopieszczac, tyle patchy wlasnorecznie przygotowywac.

Pozdrawiam,
Maciej

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 20:36 
Redaktor Battlefield.pl

Jako tako zostało to wytłumaczone... Ale gdzie oficjalne przeprosiny ? :twisted:

Pozdrawiam,
DeathName

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 20:39 

Dla mnie slowa: ' bo centrala w usa nas olala' nie sa wytlumaczeniem.
Jak to sie ma do slow Grzegorza: 'Gdybysmy odpuścili zajmowanie się BF to byśmy go nie wydawali'

zreszta, z motyka na slonce panowie, predzej wisle kijem zawrocimy niz wplyniemy na polityke EA.

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 21:54 

Grzegorz [EA Polska] napisał(a):
BTW. Znacznie większa scena jest do NFS i FIFA i Sims.

to ja się tak spytam (niewiem, niegrałem w żadną część z tych trzech serii) - czy do NFS, FIFA i Sims'ów lokalne oddziały Electronic Arts też wypuszczają zlokalizowane wersje patchy niezbędnych do gry ?

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 22:21 

Panie Grzegorzu nam nie chodzi tylko o patcha.
Niedawno odbył się turniej infrantry w Battlefilda o którym EA było powiadomione.
Z jej strony nie było nikogo,nawet się nie zareklamowaliście,mieliście okazje zaprezentować nowe produkcje.już nie wspomnę o jakiejkolwiek pomocy lub samej obecności.
Jak to jest że jedynym znakiem mówiącym że EA ma coś z tą grą wspólnego jest logo podczas się jej ładowania?

My nie mówimy tutaj że patcha nie ma trzy tygodnie i burze robimy.
Ostatni pana post na tym forum jest z maja
Na ogólnym jeszcze starszy,na którym było zapytanie o formie w jakiej chcemy kupić bosterpaka.
Nie zapominamy o pomocy przy załatwianiu serwera 64 slotowego ale to było pół roku temu.
Na forum battlefilda nie tylko dwójki ale i 42 EA jest negatywnie postrzegana bo prawda jest taka że nie ma z waszej strony żadnego zainteresowania.
Skąd mamy wiedzieć o przyczynach opóźnienia skoro nikt z EA nie powiadomił nas o nich.
Jedyne co usłyszeliśmy to o pańskim urlopie.
Wszystko ma formę przecieków,tak współpraca nie może wyglądać.
Brak pomocy przy imprezach,brak normalnego kontaktu.
Proponuje też poczytać ten post który przelał czarę goryczy
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=16174

Jak mamy patrzeć spokojnie i wiernie kupować nowe produkty wiedząc że jesteśmy tak zaniedbywani, i nie ma tu znaczenia kwestia ceny produktu ale co nam zaoferuje polska scena?
Po jednym serwerze na każdy tryb?
Zero pomocy przy organizowaniu imprez?
Scena dużo traci bo jeśli chodzi o jej solidarność oraz poziom jaki reprezentuje to jestem dumny że mogę tu być i z tymi ludźmi obcować, ale nie mogę patrzeć spokojnie na to jak bardzo EA zaniedbuje ten produkt i na pewno w taki sposób nie zwiększy się jej sprzedaż.Jakbyście władowali chociaż połowę tego co w reklamę NFS albo FIFE to scena była by takich samych rozmiarów.Już nie mówie ze nasze klany sa jednymi z najlepszych w europie ,fifa albo NFS na pewno nie może się tym poszczycić.
Nawet te ostre słowa krytyki wyraźnie wskazują na to że chcemy zmian,nie dla tego ze nam się tak podoba ale dla dobra waszego produktu i przyszłości Battlefilda.
Już teraz po tym co się tutaj dzieje wiele osób zarzeka się ze nie kupi już nic co ma znaczek EA.

Czas to zmienić i sugeruje jakieś konkretne ustalenia co do sposobu współpracy sceny z Panem.
Na pewno obecność na tym forum nie codzienna ale co najmniej raz tygodniu jest podstawą.
Chcemy widzieć Pańskie zainteresowanie i nawet jeśli jest pan bezradny w danych sprawach to chcemy to usłyszeć.
I dobrym sposobem może być też dział EA Polska by nie musiał pan szperać po wszystkich zakamarkach tego forum w wyszukiwaniu problemów do EA Polska
Ale by to zrobić trzeba rozmawiać z redaktorami adminami tego forum i nie tylko
Na dzień dzisiejszy są dwa liczące portale BF.pl i bf-central.

Czas coś zmienić bo jak sam Pan widzi ludzie nie żartują i mają dość tego

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 22:25 

uuuuu... ktoś się zaczął chyba bać o swoją ciepłą posadkę :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 23:30 

sawik napisał(a):
Cytuj:
W. Znacznie większa scena jest do NFS i FIFA i Sims.
huh? Ciekawe:) Nigdy bym nie pomyslal, moze w ramach rekompensaty, dostaniemy link do tych nowinek:) NSF - wieksza scena niz BF :mrgreen:

NFS to jeszcze jestem w stanie sobie wyobrazic - ale scena SIMSowa? :D
LAN party wyobrazcie sobie :D
Klany? Hrhrhrhr...
I ta rywalizacja miedzy graczami!

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 23:44 

1)Brak EA Polska na polskich forach(skoro napisales, ze czytujesz to czasem cos napisz...)

2)Brak aktualizacji na www EA Polska - tam o patchu info jest zawsze ze sporym opoznieniem(wciaz najnowsza wersja jest rzekomo 1.3...)

3)Brak zainteresowania EA imprezami robionymi przez graczy

4)Wszystkie zachodnie oddzialy EA informuja graczy o nowych grach. Daja nowe screeny, udzielaja wywiadow itd Polska natomiast aby dowiedziec sie czegos "nowego" musi zagladnac na serwisy np z Niemiec i skopiowac zawartosc...

5)Z "eventami" tez roznie bywa. Albo sa ustalane na guzikowaty termin(szkola/praca) albo wcale

6)Polscy graczy w 80% cd-keye do bety 2142 dostali od zachodnich oddzialow EA(po znajomosci klan-klan) lub z oficjalnej bety fileplanet. Gdy wszyscy juz dawno grali ludzie z "listy" mogli co najwyzej czekac

7)Patrzac na scene np CSa u nas sie NIC nie dzieje. Cieszy mnie bardzo PC06 jednak to tylko 1 impreza na rok. Gdy sie pojawiaja chetni do robienia party z BFem EA powinno sie wlaczyc chocby w malym stopniu(jesli koszty nie pozwalaja) - tyczy to serii a nie tylko najnowszej czesci. Nie wiem kto jest tam u was marketingowcem ale bardzo blednie rozumuje. Promowanie TYLKO najnowszej czesci gry to glupota. To, ze ktos gra dalej w 1942 nie znaczy, ze przestalbyc waszym potencjalnym klientem a wy go zaniedbujecie-sprawa z ostatnim lanem 1942

9)Kiepska polityka cenowa i wydawnicza. Gdy w innych krajach pojawila sie wersja deluxe(z BF2:JS) u nas nic...Boostery wyceniono tak, ze skazano je na kleske w Polsce. Wszedzie mowiono(EA ogolnie), ze cena wyniesie 1/3 ceny gry. O dziwo u nas bylo to 1/2 !!! Jest to wynikiem zastosowania dla Polski Euro a wiaodmo jak sie ma zł->euro. Nie wierze, ze w EA Polska nikt nie mysli i nie widzial, ze stosunek cen poszczegolnych elementow "BF2" w Polsce jest duzo gorszy dla klienta niz w innych krajach. Po raz pierwszy biedniejszy kraj musial zaplacic wiecej!!! Skoro jednak juz mamy wiecej dac(mielismy) to dlaczego do diaska nie dorzucono tam plyt z plikami? Nagranie jednej plyty to koszt moze rzedu 50 groszy przy takiej ilosci plyt. Nikt sie nie zainteresowal czy klienci wola wiecej dac(i tak dali) ale miec cd czy tez nie!

Wiecej aktualnie nie przychodzi mi do glowy.

Nie zrozum mnie zle. Nie zywie do ciebie bron boze nienawisci. Jesli juz to do EA za te komerche i lecenie w ilosc a nie jakosc.

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2006, 08:28 

A może po prostu umówimy się na rozmowę na TeamSpeaka i wyjaśnimy sobie wszystkie nieporozumienia? To chyba lepsze niż pisanie.

BTW. Znacznie większa scena jest do NFS i FIFA i Sims.

po rozmowie na TS, nastepnego dnia nie ma sladu. po petycji "do centrali" moze sie cos rzeczywiscie zmienic, czyz nie? tak wiec nadal uwazam ze "pisanie" jest lepsze.

co do scen "NFS i FIFA i Sims", panie Grzegorzu myli pan pojecia "sceny" i waszego ulubionego klienta - 12 letniej dziewczynki kupujacej bezkrytycznie wszystkie dodatki do Sims.

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2006, 09:58 

"Scena" :D simsów
http://forum.thesims.pl/
http://forum.simsy.net/
http://www.thesims.com.pl/forum/index.php?redir=1

poszukajmy gdzie tam EA się wypowiada i ile pracy wkłada w ten produkt.

Albo w NFS że BF został pozostawiony sam sobie
10 patchy,mało serwerów,zero pomocy przy imprezach
simsy,NFS,Fifa musza być bardzooo zbugowane i problematyczne skoro BF został tak zlany a przy nich jest tyle roboty.

No widzę że reklama Fify się już ukazała na gg,reklamy w TV z NFS też często leciały.
Zobaczymy jak to będzie wyglądać z BF2142 na pewno na giełdzie w Krakowie lub stadionie tysiąclecia już o reklamę dla waszego produktu zadbają

Jest takie powiedzenie „nie smarujesz nie jedzieszz” i jak BF dalej będzie tak zaniedbany,bez reklam wsparcia przy imprezach to zapomnijcie że uda wam się chociaż polowe tego sprzedać co BF2 i jeśli to i tak było mało to równie dobrze możecie oficjalnie napisać ze EA Poloska jedynie wydaje gry a nie zajmuje się jej rozwojem,bo tak to teraz wygląda.
Z chęcią będę kupował produkty za granica bo po co płacić komuś kto się podczepia pod producent, przetłumaczy jedynie tekst pisany i to jeszcze niechlujnie bo w ang.wersji przy zabici przeciwnika wyskakuje komunikat kogo się zabiło.
My musimy sami poprawiać po was produkt!!!!
Wiec za co my tak naprawdę płacimy?

I przsoi ma racje,my nie chcemy gadać chcemy konkretów

Ostatnio edytowano 30 wrz 2006, 10:02 przez 90s, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2006, 10:00 

1. Bedziemy pisać i oczekujemy odpowiedzi - tylko taka forma daje możliwość wszystkim poznać sytuację.
2. Oczywiście że nie mamy pojecia czym się zajmujesz dopóki nam nie powiesz, nie robiąc nic skazujesz się na wiele zapewne bezpodstawnych oskarżeń
3. Jeśli nie znamy powodów niech przemówią fakty - miesięczne przesuniecie łatki - powazne firmy taki termin mają na pełną polonizację łącznie z podkładaniem głosu, ktoś ewidentnie dał tyłka a dla nas EA to ty więc sam rozumiesz.
4. Ja potrafię zrozumieć ze polityka EA jest taka że nie angażuje się w imprezy lanowe - bo np rozgłos mały więcej z tym problemów niż korzyści ale Panowie waszym obowiązkiem jest zapewnienie serwisu gry na poziomie innych krajów postawienie nas daleko za bangladeszem prowadzi do frustracji i godzi w poczucie dumy.
5. Ja kupie 2142 ponieważ BF2 dostarczył mi wielu przyjemności, jednak wkurza mnie to że było tak wiele cieni których być nie powinno.
6. Przestancie nas traktówać jak gówniazy którzy nic nie umieją i ne moga.
7. Wymyślcie wreszcie opłate za konto - w zamian oforując wreszcie serwis na odpowiednim poziomie
8. Odejdźcie wreszcie od technologi klient-serwer na rzecz grid - obecne pc-ty oferuja taką moc że można by stworzyć grę na kilka tysięcy graczy jednocześnie jak nie wiecie jak - zapytajcie Oracle'a

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2006, 13:06 

Procedura instalacyjna i testowa.

:shock: :lol: :lol: Moja 18 letnia siostra zrobila by to w 4 godziny

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 496 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2