Teraz jest 27 lis 2024, 11:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 wrz 2003, 19:21 
Moderator forum

Parę spraw pozostało niedopowiedzianych, gdy kolega Shaggy podstępnie zamknął temat, wcześniej obrzucając mnie błotem - tym samym nie dając szansy na ripostę. Tchórzostwo maksymalne, ale co się odwlecze...

Shaggy napisał(a):
niestety nie tylko ja to źle zrozumiałem

Nie zrozumiałeś Ty oraz idiota Jaro do którego post był kierowany, a który, nieszczęśliwie nie napisał do A.Buse'a ;) Reszta, która nie zrozumiała, nie rzucała bluzgami - kultura jedynie Ciebie nie obowiązuje, zatem ja też się nie siliłem na bardziej... intelektualne odpowiedzi, bo znowu byś nie zrozumiał i... popłakał się bo nie masz już czego banować.

Shaggy napisał(a):
więc jesli umieszczasz jakies chore żarty zrozumiałe tylko dla siebie licz się, że nie każdy będzie sie z tego śmiał

To nie miało być śmieszne i to nie był żart.

Shaggy napisał(a):
Oczywiście młotków szukaj u siebie w rodzinie

Widzę, że lubisz rzucać hasłami z poziomu piwnicznego. Żałosne.

Shaggy napisał(a):
dzieciaczku jesteś bezpieczny w normalnej konfrontacji face to face śpiewałbys inaczej

Kilka spraw:
1. Jest tylko jeden sposób aby się o tym przekonać.
2. Dzieciaczkiem przestałem być już całkiem spory kawałek czasu temu.
3. Tylko głupcy dzielą ludzi na młodych i starych. Dogodniejszy jest podział na mądrych i głupich, do których, takimi argumentami jakie przedstawiłeś - zaliczasz się.

Shaggy napisał(a):
Swoją droga jeszcze jeden taki text to nawet papierz ci nie pomoże

Rozumiem, że zbierzesz swoją grupkę "ziomalskich kiboli"? BTW - nie znam żadnego Papier'ża (co jak co, ale jeśli używasz w inwektywie nazwy, którą dla części katolickiej pełni najważniejsza osoba w klerze to chociaż sprawdź jak się pisze).

Shaggy napisał(a):
no niestety sory ale gry.wp.pl i temu podobne jak dla mnie analizują same dzieci.

No i widzisz? Znowu dajesz pokaz ignorancji - gdybyś chociaż w wyszukiwarce wpisał słowo 'abuse' dowiedziałbyś się, paru ciekawych rzeczy i nie wyszedłbyś znowu na matołka*

*obrzucając kogoś błotem upewnij się czy masz rację.

Teraz sprawa bana na jakimś tam serwerku - wylałem morze łez, że nie będę Cię widział na PoluBitwy. Proszę o nie zdejmowanie bana - nie chcę trafić na ten sam serwer, gdzie gra osobnik o tak niskim ego, że jedynym sposobem jaki znalazł na podbudowanie go jest obrzucanie ludzi inwektywami i banowanie (Boś Wielki Moderator Jest i "tchórz na bieżąco"**)

** (c) chyba sesja w Warhammera, ale nie pamiętam kto tym rzucił

To tyle - jak czegoś nie zrozumiesz - wal na priv.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 20:59 

Powiem tyle LOL :) musiałeś założyć osobny temat :) he he, maga żałosne... Bawisz się dobrze ?.... Bo ja bawie się doskonale :D

tak więc yacub pograj w bierki, skocz do piaskownicy może tam zrobisz furore nie tu ....

Ps. czy mega buraczek którym cie nazwałem to według ciebie bluzg ? Jeśli tak to ja wymiękam :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 21:18 
Moderator forum

yacub ale jaki jest twoj problem? o czym ty do nas rozmawiasz? dyskredytujesz czlowieka ktory robi ta strone jakas pokatna analiza wyrwanych z kontekstu wypowiedzi, najpierw sie sam podlozyles jakimis gowniazerskimi postami (wiesz jakimi, wszyscy wiedza) a teraz zaczynasz jakis epileptyczny atak zupelnie nie majacy sensu, w jakim celu i komu cokolwiek chcesz udowodnic? bo jak na razie tylko dowodzisz tego ze masz ******* kompleksy, chwalisz sie kim to ty nie jestes (serwisy) i w ile gier nie grales, taka postawa to moze i jestes gosc u siebie na podworku ale nie tutaj

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 21:21 
Moderator forum

Shaggy - założyłem nowy temat, bo zachowałeś się jak Classic Gówniarz obrzucając mnie błotem i uciekając (zamykając topic). Co prawda żadnym z pocisków nie trafiłeś, ale nie chciałem być odbierany na forum, z powodu takiego smarkacza jak Ty, jak intruz - dlatego odpowiedziałem na Twoje bezmózgie zarzuty.

Co do "forory" - chyba nie sądzisz, że jesteś kimś przed kim miałbym ją robić? Jeśli tak to masz o sobie diablo wysokie mniemanie.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 21:27 
Moderator forum

Holman napisał(a):
dyskredytujesz czlowieka ktory robi ta strone

Zapomniałeś dodać "nadczłowieka" i inne :wink: Shaggy zagalopował się wyzywając mnie tylko dlatego, że nie zrozumiał o co mi chodzi (czytaj - nie chciał nawet sprawdzić) potem w obronie zrobił to po raz drugi a Ty go po tyłku całujesz. Wiem, że jest tutaj miejscowym bóstwem, ale są pewne granice. Poza tym jakie chwalenie się? Artykuł o piractwie był tylko poświadczeniem, że staram się z nim walczyć na każdy możliwy sposób a na forum zostałem oskarżony o jego porpagowanie, co jest dla mnie osobiście obelgą.

Ale oczywiście, rozumiem, że są równi i równiejsi. Gdyby sytuacja była odwrotna i tak to ja bym był napiętnowany - "Bo Shaggy jest to już od dawna", "Bow to the prince" i takie tam.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 21:29 

yacub napisał(a):
z powodu takiego smarkacza jak Ty, jak intruz - dlatego odpowiedziałem na Twoje bezmózgie zarzuty.

Tak więc zostałem 30 letnim smarkaczem a do tego bez mózgu :D A to wszystko bo obrzuciłem yacub'a błotem i stekiem bluzgów nazywając go tylko jednym słowem "mega buraczek" :D

Oczywiście zaraz pojawi się analiza mojego textu zdanie po zdaniu :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 21:36 
Moderator forum

yacub napisał(a):
Holman napisał(a):
dyskredytujesz czlowieka ktory robi ta strone

Zapomniałeś dodać "nadczłowieka" i inne :wink: Shaggy zagalopował się wyzywając mnie tylko dlatego, że nie zrozumiał o co mi chodzi (czytaj - nie chciał nawet sprawdzić) potem w obronie zrobił to po raz drugi a Ty go po tyłku całujesz. Wiem, że jest tutaj miejscowym bóstwem, ale są pewne granice. Poza tym jakie chwalenie się? Artykuł o piractwie był tylko poświadczeniem, że staram się z nim walczyć na każdy możliwy sposób a na forum zostałem oskarżony o jego porpagowanie, co jest dla mnie osobiście obelgą.

Ale oczywiście, rozumiem, że są równi i równiejsi. Gdyby sytuacja była odwrotna i tak to ja bym był napiętnowany - "Bo Shaggy jest to już od dawna", "Bow to the prince" i takie tam.

skoro tak cie bola obelgi to nie obrazaj mnie ok? tu nie ma zadnego calowania po tylku tylko analiza zaistnialej sytuacji, wrzuciles swoje zarciki ktore zostaly odebrane tak a nie inaczej a teraz probujesz odwracac kota ogonem bo okazalo sie ze sie zaglopowales i wyszedles na idiote z deka, tak to juz w zyciu ze sa rowni i rowniejsi wiesz? twoj artykul o piractwie to jest akurat LOL w porownaniu z tym co robi Shaggy bo zajmuje sie ta strone, szuka newsow itp itd, niejedno forum juz w zyciu widzialem a ty wygladasz na typowego kolesia ktory sieje zamet na forum zamiast przyznac sie ze cos sie spieprzylo, tacy ludzie znajda sie na kazdym forum

skoro jestes taki rzeczowy to co wedlug ciebie mialo dac abuse@wp.pl? zeby koles nie mog czytac newsow na Wp.pl? medrkujesz medrkujesz i nic z tego ci nie wychodzi niestety

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 21:36 
Moderator forum

ShaggY napisał(a):
Tak więc zostałem 30 letnim smarkaczem

Już mówiłem, że nie dzielę ludzi na młodych i starych - sprawa sprowadza się do stanu umysłowego :)

ShaggY napisał(a):
Oczywiście zaraz pojawi się analiza mojego textu zdanie po zdaniu :)

Wyczuj różnicę pomiędzy "analizą" a "odpowiedzią". Przy odnoszeniu się do ogółu wypowiedzi można pominąć "ważniejsze" rzeczy :)

Dobra, skoro jest już bez idiotycznych przygryzek [z obu stron] zamknij temat :) Tylko bez końcówek low-end'owych :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 22:17 

chociaż w jednym się zgadzam z yacubem zamknąć temat bo jest idiotyczny.....do niczego nie prowadzi(poza wyzywaniem się)
ps nie słyszłem żeby shaggy był tu jakimś bóstwem....wypowiada się jak zwykły user(nie zauważyłem żeby się wywyższał).....a ty przychodzisz z nikąd i szerzysz zamęt jak cholera... :twisted: swoją drogą mash specyficzne poczucie humoru zrozumiałe tylko tobie....ja jestem za tępy i niezałapałem o co z tym abusem chodzi...(na końcu jeszcze napisałeś cytat:"A reszta: mordy w kubeł ;-)
" i co???to było bardzo grzeczne co do userów forum beefa??). :roll:
więc czego oczekujesz...

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 22:20 

Bijcie się,bijcie się :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 22:29 

Ch0hlik.pl napisał(a):
Bijcie się,bijcie się :wink: :lol:

*daje w pysk yacubowi i chowa się za Szagim*
To on! To on! 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 22:30 

wy downy jestescie zamiast dobrze reprezentować polska scene BF'a to wy olewacie to i zaczynacie wojny o buke co
Ja was nie rozumiem!!??

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 22:43 

Tołdi napisał(a):
wy downy jestescie zamiast dobrze reprezentować polska scene BF'a to wy olewacie to i zaczynacie wojny o buke co
Ja was nie rozumiem!!??

od czasu do czasu trzebaa się rozluźnić i wyładowac emocje :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 00:01 

yacub napisał(a):
Artykuł o piractwie był tylko poświadczeniem, że staram się z nim walczyć na każdy możliwy sposób a na forum zostałem oskarżony o jego porpagowanie, co jest dla mnie osobiście obelgą.

Ale oczywiście, rozumiem, że są równi i równiejsi. .

co do Ciebie yacub, ja rozumiem, ze jestes niezly i w jakis tam sposob odbiegasz od normy, bo prowadzisz serwis czy cos. piszesz o antypiractwie, o prawach i teraz sie tym afiszujesz w swojej obronie, ale chyba pamietasz co zrobiles z moim tlumaczeniem?(jakie by nie bylo)
dla niewtajemniczonych, kolega y. wkleil na swoim portalu cale tlumaczenie wykonane przeze mnie poprawek jakie wniosl patch 1.45 bez podania zrodla (czyt. bf1942.pl) i autora tlumaczenia. po wklejeniu i ukazaniu sie newsa na stronie, dopiero zostal wyslany do mnie mail w stylu, czesc pozwolilem sobie zamisescic twoje tlumaczenie bo cos tam... blah.
Ok mysle co mi tam, niech ma odpisalem powiedzialem co i jak ze chcialbym by tam bylo zrodlo i autor. Do konca nie wierzylem w Twoja scieme zwiazana z tym ze sie cos ZEPSULO i ucina czesc NEWSA.

to tyle nara ;)

pozdrowienia dla antypiratow;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 00:02 

nie kloccie sie.
napijcie sie, dajcie sobie buzi, spokoj niech bedzie - nooo !

:)

skasujcie po prostu oba topici i zapomnijcie o calej sprawie, zreszta zaraz wszystkich sfleshuje i nikt niczego nie bedzie pamietal

*BLYSK*

to o czym ja mowilem?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2