Teraz jest 24 lis 2024, 05:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 paź 2006, 16:00 

Witam.

Wczoraj kupilem pelna wersje BF2142 i oczywiscie spedzilem wiekszosc nocy grajac. Niestety pojawil sie drobny problem - o ile do rangi "Gunner gold" unlocki otwieraly sie normalnie, bez problemu to teraz uzyskalem 620/330 wymaganych punktow (a wiec prawie dwa razy wiecej niz potrzebuje) a ranga ani unlock nie chca "wskoczyc". Co jest? Ktos sie z czyms takim spotkal?
Poza tym - mimo ze w trakcie gry (oczywiscie ranked server, wlasciwie na wielu srvach) zdobylem multum odznak w stylu titan defense pin czy air defence badge itp - ale okazuje sie ze ni cholery nie chce mi sie to zapisac w BFHQ - po prostu nie jest wyswietlane. Kolejny bug gry?

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2006, 16:02 

mam tak samo :? :?

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2006, 19:09 

ja już mam ponad 500/120, i cały czas stoi :? znacie może przybliżony czas ile trzeba czekać?

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2006, 19:17 

W Bf2 kiedyś tak było i się naprawiło :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2006, 23:32 

No cóż samo EA coś wspomniało o tym... spojrzałem na dół w menu gdzie przewijają się jakieś informacje i zdążyłem doczytać że jest problem z zapisem punktów i nagród, EA obecnie nad tym pracuje aby to naprawić(blabla) niestety ktoś genialny myślał że można przeczytać 15 zdań w 3 sekundy, i zapodali następną informację :lol: [/b]

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 09:08 

darekw napisał(a):
mam tak samo :? :?

Potwierdzam tak było. Do tego nie ma rozdzielczości 1280x1024 i to też przerabialiśmy i na dodatek te laaaaaagggggi w trybie Titan. Gra będzie chodzić jak złoto pewnie za 6 miesięcy po 2-3 patchu.

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 09:18 

giera ma zastuj, np 1060/850 pkt sie nadaje ;)
Lecz po czasie wszystko zapisuje jak sie gra.

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 22:38 

RaFiX napisał(a):
No cóż samo EA coś wspomniało o tym... spojrzałem na dół w menu gdzie przewijają się jakieś informacje i zdążyłem doczytać że jest problem z zapisem punktów i nagród, EA obecnie nad tym pracuje aby to naprawić(blabla) niestety ktoś genialny myślał że można przeczytać 15 zdań w 3 sekundy, i zapodali następną informację :lol: [/b]

kliknij sobie na okienko w ktorym sie pojawiaja te szybkie newsy i wyswietli Ci sie cały ekran z newsami, który sobie na spokojnie przeczytasz :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 00:02 

Ma ktoś też taki problem z statsami że wcale ich niema :shock: Kompletni nic nawet rankingu graczy, niewiem co jest :? Wcale się nawet nieda nowego konta stworzyć pisze że takie konto juz istnieje choć wpisuje taki nick "ergafgryh" lub "rysjybgsr", a na konto na którym grałem w demo niemoge wejść pisze że zerwane połączenie z głównym serwerem EA :?

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 13:07 

Dziej się wam tak że nie można drugiego konta stworzyć tylko pojawia się taki napis że "ten kod został już wykorzystany do rejestracji konta" :?
I dlaczego znikają moje unlocki po ponownym uruchomieniu gry!!! A ranga zostaje, choć w BFHQ pisze że jestem nadal rekrutem :?

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 22:48 

Znalazlem odpowiedz na pare problemow ze statami itd. :

1. Nagrody - Gralem na rankingowych serwerach i nie dostawalem medali, odznak, znaczkow i tak tam dupereli pomimo ich zdobycia. Postanowilem grac tylko i wylacznie na serwach oznakowanych EA i DZIALA :D. Mozliwe ze poprostu EA naprawila, co prawda starych gadzetow nie odzyskalem no ale przynajmniej juz nic nie trace.

2. Ranga - Wg. EA aby pokonac bariere 20000kkk/40 trzeba wbic na inny serwer i za kazdego zabitego typa dostajemy awans az do wyrownania zbugowanej rangi, oczywiscie to dziala bo sam sprawdzilem. Ostatnio odkrylem jednak ze pomaga rowniez wylogowanie i ponowne zalogowanie.

3. Szeregowy pomimo wyzszej rangi - No mam tak czasami po zakonczeniu gry na serwie, pomaga mi logout. No ale oczywiscie zawsze istnieje szansa ze EA naprawila :D.

4. Staty - Mowiac szczerze to nie wiem OCB i WTF, bo w dziale statystyki jezeli idzie o liczbe zabitych i zgonow to ciagle jest tak samo. Ale jezeli patrze na swoje staty w LISCIE NAJLEPSZYCH wszystko jest jak najbardziej aktualne.

5. Dogtagi - I tutaj tez nie wiem WTF ani OCB :C. Specjalnie nawet jak kogos zabije to zapisuje sobie nicki graczy na karteczce, ale prawde mowiac i tak przynajmniej 1 na 10 znika z listy po zabiciu. Imo czit albo EA nie naprawila ;)

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2006, 20:41 

JEST JEST MAM TE STATSIORKI UPRAGNIONE :lol:
Znalazłem rozwiązanie na pusty ekran ze statystykami w grze, jeśli ktoś korzysta z programów trial i przedłuża sobie ich ważność przez zmiane daty w kompie to niech tego nie robi nie dość że nie legalne to jeszcze blokuje statsy w grze :lol: :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, 16:55 

Ja mam takie problem: w menu głównym BF mam napsiane ze ejstem szeregowym i ma 0/40 pkt, kiedy jednak jestem na jakiejs mapce to po zakonczonej walce pisze mi ze mam już np 100/120 pkt, w trakcie sesji tez mam komunikaty o kolejnych odznazceniach i o wyższych rangach. Help

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, 17:04 
Moderator forum

Wombat napisał(a):
Ja mam takie problem: w menu głównym BF mam napsiane ze ejstem szeregowym i ma 0/40 pkt, kiedy jednak jestem na jakiejs mapce to po zakonczonej walce pisze mi ze mam już np 100/120 pkt, w trakcie sesji tez mam komunikaty o kolejnych odznazceniach i o wyższych rangach. Help

niestety masz zwalone konto i nic sie da zrobic :(

kolejni statsiarze.......

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, 18:04 

To samo dzieje się na nowych nickach/kontach... co zrobić, jeśli konto jest uszkodzone?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2