Teraz jest 27 lut 2025, 22:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 lis 2006, 00:01 

Z tego co wiem to karabinek lamberta jest do kitu a karabin supporta na bliska odleglosc nie ma szans sa jeszcze jakies inne wady innych broni

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 00:15 

Witam
Zrodlo twoich informacji jest chyba bledne.
Strzelales z nich????
Lambert jest to bron na krotki dystans bardzo szybkostrzelna i uwazam ze jest jedna z lepszych jezeli chodzi o strzelanie na bliska odleglosc,co do giwer supporta to juz kwestia techniki strzelania:)celownik zaweza sie podczs kucniecia i zaweza sie jeszcze bardziej jak lezysz a brak celnosci na krotki dystans nadrabia iloscia wystrzeliwanych pociskow a i tak wiekszosc supportow chodzi zgarbiona by moc szybko strzelic i to dosyc celnie.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 02:34 

support wymiata :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 21:33 

support wymiata bo gralem mam nawet unlock ganza czy jakos tak a lambert jest do luftu jesden magazynek nie zalatwil goscia z 2 m w brzuch

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 22:09 

Lambert wcale nie jest taki zly. Gralem nim troche... odstaje co prawda ciut od reszty sprzetu ale jak celuje sie w leb a nie brzuch to mozna i tym zabijac :p Ta bronia mozna pociagnac najdluzsza celna serie na sredni dystans... co w sumie duzo nie daje bo kolo z krylowem zdazy nas 2 razy zatluc. Nie oszukujmy sie, sila specopsa tu polega na rdxach i minach apm. Trzeba robic pulapki, mina za rogiem, kolo wpada, podbiega medyk czekasz az go podniesie po czym zalatwiasz obu zanim sie zorientuja o co chodzi. To nie klasa do szturmu na flagi. Camo wg mnie nie jest az tak przydatny jakby sie wydawalo. Gracz z paroma godzinami doswiadczenia bez problemu wyczai recona z camo... ostatnio zostalem wyzwany od cziterow bo biegl za mna taki jeden z camo a ja sie odwrocilem i go zabilem. Skad wiedzialem ze za mna biegnie? Dzwiek wlaczonego camo jest dosc dobrze slyszalny :P

Voss z bardzo podobnymi statami sprawdza sie znacznie lepiej niz lambert, smiem twierdzic ze jest najbardziej uniwersalna bronia. Jedyne czego moge obawiac sie z vossem to kolesia ktory ma dobrego skilla i trzyma w lapach krylova :D

Prawda jest taka ze najbardziej przydatnymi unlockami sa granaty (potem stamina) i rakiety u asfalta. Potem miny u enga. Reszte mozna olac imo :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2006, 13:21 

Lambertem mozna spokojnie odeslac do okna respawnu 2 ludzi jednym magazynkiem. Zreszta mala sila ognia zwraca sie w celnosci no i niepowtarzalnym klimacie gry specopsem. Chociaz nie zdobywam jakis ogromnych ilosci punktow przy uzyciu tej klasy, to nic nie daje takiej satysfakcji jak przyczepienie dwoch "paczuszek" nekomacie, nastepnie przejscie na camo jakies 30 metrow przed niego, wystawienie sie na - jak sadzi twoj przeciwnik - pewna smierc, odczekanie pol sekundy az czolgista sobie wyceluje i zdetonowanie go w chwili w ktorej spodziewa sie latwego, szybkiego fraga. Jak to mowia w reklamie mastercard: bezcenne :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2006, 16:52 

Tak to jest jak odzywa sie ktos taki... Otoz jezeli choc troszkę umialbys grac to zauwazylbys ze Lambert nie jest slaby, w zasadzie to jest chyba najlepsza bron szturmowa (krótki, sredni dystans), wiec nie wiem jak mozna mowic ze "jest do luftu", tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2006, 17:13 

Najlepsza? Nie no do luftu moze i nie jest ale zeby od razu najlepsza bron :D
OK mowisz ze koles grac nie potrafi i ze lambert jest uber itp - udowodnij, daj swojego skrina ze statami broni i k/d ratio. Jak masz wieksze niz 2,5 biegajac z lambertem mastahu jeden... to ci uwierze na slowo :D

To pewnie dlatego ze lambert jest najlepszy na mapkach infantry ludzie graja asfaltami z krylovem/vossem/baurem/scarem a nie lambertem by im pewnie za latwo nie bylo :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2006, 19:54 

dupielos napisał(a):
Lambert wcale nie jest taki zly. Gralem nim troche... odstaje co prawda ciut od reszty sprzetu ale jak celuje sie w leb a nie brzuch to mozna i tym zabijac :p Ta bronia mozna pociagnac najdluzsza celna serie na sredni dystans... co w sumie duzo nie daje bo kolo z krylowem zdazy nas 2 razy zatluc. Nie oszukujmy sie, sila specopsa tu polega na rdxach i minach apm. Trzeba robic pulapki, mina za rogiem, kolo wpada, podbiega medyk czekasz az go podniesie po czym zalatwiasz obu zanim sie zorientuja o co chodzi. To nie klasa do szturmu na flagi. Camo wg mnie nie jest az tak przydatny jakby sie wydawalo. Gracz z paroma godzinami doswiadczenia bez problemu wyczai recona z camo... ostatnio zostalem wyzwany od cziterow bo biegl za mna taki jeden z camo a ja sie odwrocilem i go zabilem. Skad wiedzialem ze za mna biegnie? Dzwiek wlaczonego camo jest dosc dobrze slyszalny Razz

LOL? Osboiście uważam że camo wcale nie jest takie złe(nie dawno odblokowałem).Co prawdach w meczach 16 i 31 jest średniej siły ale w walkach 64 ,w chaosie prawie nie ma szans na zauwazenie goscia.przejscie na tyły wroga,wysadzony czołk i jeszcze na odchodne dwa nieśmiertelniki :D

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2006, 20:32 

No tak masz racje - moze na 64 slotowych to zdaje egzamin. Ja gram raczej na mniejszych bo nie lubie chaosu zbyt duzego i kulek w plecy od ciagle spawnujacych sie przeciwnikow ;p Tam po prostu slychac kolesia z camo i nie mam duzego problemu z wyczajeniem gdzie biega (wszystkie detale na low i od razu robi sie bardzo przejrzyscie :D)

Przyznam ze moimi pierwszymi unlockami bylo wlasno drzewko specopsowe u recona. Gralbym nim chetnie ale troche za slaby lambert dla mnie jest. W bf2 kochalem g36c speca, tu jest gorzej niestety :/

Strefa czasowa: UTC + 2