Teraz jest 19 lis 2024, 18:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 lis 2006, 11:11 

Siemka.

Mam odblokowane wszystkie unlocki dla szturmowca, ale nadal nie znam dobrej taktyki gry takim żołnierzem oraz dobrej mapki do tego typu gry.

Czy ktoś mógłby mi pomóc?? :)

Z góry wielkie dzięki za odpowiedź. :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 11:20 

Fall of berlin, Camp Gibraltar, Belgrade, Cerebere Landing i Tunis Harbor to mapki dla asfaltow. Dla mnie taktyka jest prosta - trzymac sie jakiejs oslony i tluc ilu sie tylko da od czasu do czasu rzucajac sobie medkita pod nogi :D Na ffa grajac samemu bardziej wyrafinowanych taktyk nie trzeba :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 11:25 
Moderator forum

Fall of Berlin, Belgrade, Camp Gibraltar.
Graj sobie z defibrylatorem i granatnikiem (lub shotgunem). Granatnik jest idealny do zdjecia goscia lezacego miedzy skrzynkami, za rogiem itp, shotgun z kolei jest bardzo mocny na bliskie odleglosci.
Wycwicz sobie 1-2 karabiny na tip top, unikaj otwartych przestrzeni, czesto uzywaj apteczki, nie strzelaj ogniem ciaglym (chyba ze z bardzo bliskiej odleglosci) i nie bluzgaj gdy ktos gra lepiej od Ciebie :P

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 11:27 

Wielkie dzięki, a możecie mi powiedzieć, której broni częściej używacie Voss'a czy Baura?? :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 11:42 

Ja uzywam krylova (standardowy karabin) jak jestem w PAC a jak w EU to zmieniam na vossa. Baurem troche gralem, sprawdza sie niezle ale jako ze gram sam, bez squadu wole vossa co pozwala sciagac 3-4 koelesi na magazynek.... teoretycznie bo jak mam polowe magazynka to robie reload :D Granaty to podstawa, chocby do wyploszenia kolesi, jak zaczna uciekac to sie dobija karabinkiem (zwykle nie zdaza sie podniesc i uciec). Rakiety rzeczywiscie sa swietne jezeli tylko wiesz ja nimi strzelac. Shotgunem nie gralem za bardzo, zamiast niego nosze defibrylator.

a no i jeszcze radze odblokowac 2 boostery do staminy, jeden pozwala dluzej biegac, drugi szybciej regenerowac. Na prawde warto.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 11:46 
Moderator forum

dupielos napisał(a):
a no i jeszcze radze odblokowac 2 boostery do staminy, jeden pozwala dluzej biegac, drugi szybciej regenerowac. Na prawde warto.

Wlasnie ostatnio odblokowalem i zasuwam jak maly odrzutowiec :lol:
W PACu uzywam krylova a w EU vossa ;) Baur ma duza sile ognia, ale maly magazynek.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 12:44 

ja tam używam tylko podstawowych karaibnów, ten voss to dla mnie jakaś zabawka z plastiku xD i najlepsza taktyka ctrl + prawy myszy + full auto i mamy fraga :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 12:50 

Exil full auto ze scarem 11 i frag? ;D Moze jakis imbot? :lol: Uwierz przy takiej grze voss sie lepiej sprawdzi :D Oczywiscie krylovowi nic nie podskoczy ale scar... jest kiepski :/

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 12:59 

assault jest swietny na tytana. Na tytanie ubilem nim 38 fragów (za runde). Taktyka prosta. Granatnik i Baur. Baur bardzo mocny, granatnik zeby ubic przeciwnika w wentylacji. Granaty nieocenione. Na tytanie albo stoj na srodku przed reaktorem majac na uwadze oba skrzydla wentylacji, albo wejdz do ktorejs wentylacji i prowadz ogien.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 13:35 

Aim na heda i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 13:36 

A co polecacie później odblokowywać??

Bo ja osobiście myślę nad zwiadowcą ze snajperką :D .

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 16:46 

Durendal napisał(a):
Na tytanie albo stoj na srodku przed reaktorem majac na uwadze oba skrzydla wentylacji, albo wejdz do ktorejs wentylacji i prowadz ogien.

Co sie tak przyczepiliscie do tej wentylacji w tytanie :shock: przeciez wedlug mnie to nie zadna wentylacja tylko zwykle korytarze i wrota reaktora (oba skrzydla wentylacji :wink: ).

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 19:02 

dupielos napisał(a):
Oczywiscie krylovowi nic nie podskoczy ale scar... jest kiepski :/

O co wam chodzi?Często podnosze kity szturmowca z baurem i uważam ze jest spoko,ale ten krylov wcale nie jest taki dobry?Jakieś argumenty ze jest lepszy nawet od unlocków...

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 19:37 

ZmudPL argument moj jest taki ze krylovem zabija mi sie najlepiej/najlatwiej niezaleznie od dystansu. Mysle ze nie tylko mi. Nie mowie ze krylov jest niezastapiony w kazdej sytuacji ale jest najbardziej uniwersalny i sprawdza sie w wiekszosci sytuacji lepiej niz unlocki. Jak nie krylov to wole vossa, gra sie podobnie jak krylovem, ciut mniejszy dmg za to 40 ammo w magazynku czasami ratuje dupsko a na wieksze odleglosci wymiataja rakiety - to juz podwaza dosc mocno przydatnosc baura.

Oczywiscie jezeli gra ci sie nim najlepiej to graj. Najlepsza bronia dla Ciebie jest ta ktora najlepiej zabijasz Ty a nie ktos inny. Wlasnie dlatego unlocki nie sa mocniejsze od podstawowych broni tylko po prostu inne (wiekszy dmg kosztem wiekszego rozrzutu, mniejszy dmg ale wieksza szybkostrzelnosc itp itd). Zeby kazdy znalazl to czym mu sie najlepiej strzela ale nie mial dzieki temu wielkiej przewagi nad innymi.

Jedyne co mi nie pasuje to scar wlasnie. Wole strzelac czymkolwiek innym tylko nie scarem. Dla mnie bron nie ma plusow.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2006, 20:28 

wydaje się wam, dla mnie krylovem gra się tylko trochę lepiej jak scarem, a unlocki śmierdzą imo xD

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2