mokara napisał(a):
Ktoś tam wcześniej napisał (zdaje się Okota), że jak masz cd-rom i nagrywakę, to musisz to drugie ukryć. GÓW*O prawda! Nagrywarka działa tak samo, jak cd-rom, tylko ma dodatkową funkcję. Nawet jak ktoś ma 2 CD-ROM'y to nie powinno być problemów. To samo tyczy się XP'ka. Ja mam XP prof. i śmiga jak trzeba. Poza tym wile oryginalnych gier prosi o włożenie płytki i widocznie crack z podstawowej wersji nie pasuje do 1.45

Więc wniosek prosty nasuwa się sam: Trzeba kupić oryginała. I nie zamydlajcie oczu, żeoryginalna wersja i nie chodzi. Telefon do cenegi albo reklamacja. Piraci z tej opcji skorzystać nie mogą.
Dziękuję za przeczytanie.
Przeczytaj parę postów wyżej, co sądzę o poradach w stylu 'kup oryginał'

- nie będę się powtarzał. Pozwolę sobie również zacytować pana z Cenegi, który odebrał mój telefon dzień po tym, jak kupiłem grę i przyniosłem do domu "Jak patch z naszej strony internetowej nie działa, to niech Pan go ściągnie z oficjalnej strony producenta' - pozostawiam bez komentarza.
Tak się składa że i mam nagrywarke, i płytę z nforce 2, spróbuję odinstalować sterowniki nVidii jak sugerował Gustlik. Jak nie pomoże, wezmę dzień wolny, pojadę do Cenegi i zrobię taką awanturę, że popamiętają.