Teraz jest 27 lis 2024, 18:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 43  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 13:43 
Moderator forum

Oni tez pewnie maja to gdzies...ale nie powiem to co tam wyprawiałes nie mogło byc jakies przypadkowe...takie wyniki na koniec rundy o czyms swiadcza... a na dodatek jestes rekrutem PRGK czy tam byles bo nie wiem dokładnie...... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 15:35 

Jim jak możesz tłumaczyc twoje statsy tym ze miałeś laga?? Twoje zachowanie na serwerze nie zasługiwało na nic innego jak na bana. Statsy mówią same za siebie.

P.S Dobrze że Cię wali czy masz bana czy nie Bo nie będziesz miał już możliwości pokazania swojego lamerskiego grania na serwerze conclave.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 00:14 

Widze że temat nabrał rumieńców i coś się zaczyna dziać w tym temacie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 01:02 
Moderator forum

jim napisał(a):
artih napisał(a):
Widać poziom gry obywatela o nicku jim

O twoim poziomie gry się wypowiadać nie będę ;)

Naprawdę - nie błaznuj jak zwykle.
Skompromitowałeś sie poprzednimi postami - więc dosyć.

A samą grą reprezentujesz też klan, którego tag nosisz ... raczej pamiętaj o tym przed nastepnym banem.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 03:03 

Wy to tak na poważnie piszecie? Czy jaja sobie robicie? Kiedyś przez lag władowałam Boniemu poł magazynka w plecy a chciałam mu tylko użyczyć apteczki... Naprawdę nie zdarzyło sie nikomu na Stalinie tak rzucić granata, ze pół teamu wyleciało poogladać chmury? Nigdy spamgranaty nie uszkodzily kogoś z Waszego teamu? Albo z defguna na Omaha sypnąć przez przypadek swojemu, bo akurat na minimapie się pod flagą schowal? Gratuluję celności zatem.

Tondromowi pogratuluję umiejętności wydawania osądu na podstawie informacji z drugiej ręki - nie było Cię na serwerze, więc nie wiesz jak było... ale cóż... jak to mówią
Cytuj:
With polish guys (...) is all the time problem ... They think that are master's in battlefield etc ... ehh shame ...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 03:04 
Moderator forum

A ty Jarule zamiast brednie smarować ( ;) )to byś pograł, bo ostanio sporo znajomych na serwerach (również z UKFu).

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 09:12 

artih napisał(a):
Naprawdę - nie błaznuj jak zwykle.
Skompromitowałeś sie poprzednimi postami - więc dosyć.

A samą grą reprezentujesz też klan, którego tag nosisz ... raczej pamiętaj o tym przed nastepnym banem.

Jak już mówimy o zbłaźnianiu się i reprezentowaniu klan:
artih napisał(a):
Ja dziś dostałem bana na Zesore Wake Only.

Kilka razy już mnie tam kickowano za kilka słów po polsku do kolegi ... więc dzis wszedłem i powitałem wszystkich słowami "hi german pigs".

No i ban :)

Jeśli nie chcą abyś mówił po polsku to po prostu nie mów lub wejdź z kolegą na TS. Serwer jest ich prywatną własnością i mogą dać tam takie zasady jakie chcą.

Widze, że patrzycie się na statystyki - Artih popatrz się teraz - czy ja naprawdę staram się zabijać osoby z mojego teamu na każdym serwerze? Widze, że tylko mcda rozumie pojęcie "lagi jako dobry sposób na TK(ps)" ;)
Napisałem w tym temacie tylko dlatego, ponieważ uważam, że ban był w tym przypadku za wysoką ceną, jak już coś należał mi się pospolity kick lub jakiekolwiek ostrzeżenie. To jest tylko moje zdanie, a serwer jest prywatnością klanu [CC], więc mogą robić z nim co chcą.

ps - takie stwierdzenie(to nie jest moje motto itp., wiec proszę nie komentować, że piszę jakieś bzdury itd.)

Ostatnio edytowano 19 lis 2006, 09:18 przez Jim, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 13:48 
Moderator forum

No to teraz jA sie statsami pochwale :lol:
http://bf1942.gametrack.org/player.php?id=2682340 - 4 flag points :(
http://bf1942.gametrack.org/player.php?id=2747524 - 4 i - 2 flag points :(
Ojoj, czemu mnie nie zbanowali? :lol:
jA np latam i nie moge poniesc odpowiedzialnosci za to ze ktos krzyczy zebym czolg zbombardowal, a jednoczesnie przy nim biega i dostaje od mojej bomby. Nie moge poniesc odpowiedzialnosci ze gosc przechadza sie do aa, ktore do mnie loi i jA na nie nurkuje. A ze latam to flag nie zajmuje.
Nie moge rowniez poniesc odpowiedzialnosci ze krzyczac "fire in the hall" i rzucajac granat na srodek, jakis gosc mi tam wbiegnie. Jedyne co moge zrobic to napisac: "sry" i niech gosc sie cieszy ze go nie zbesztam za psucie mi statystyk :P (zeby dla wszystkich bylo jasne, ta czesc dotyczaca besztania jest zartem, bo zaraz ktos mi powie ze jestem zenujacy :P)
Wypadki chodza po ludziach, nie zapomne jak yacub opowiadal jak kiedys na klanowce chcial czolg naprawic i zamiast 6 wcisnelo mu sie 5 i bylo bum :P
Rozumiem ze TK moga wkurzac (sam niejednokrotnie wyzywalem ludzi od idiotow, jak np stracilo mnie moje wlasne AA :P)
No ok, koles dostal bana, bo czesto mu sie TK zdarzalo, moze i slusznie w tym wypadku, nie wiem, nie znam sprawy. Ale po co goscia besztac na forum? Na pewno nie bedzie od tego lepiej gral, na pewno nie bedzie od tego pisal madrzejszych postow, bo klotnia zazwyczaj prowadzi do coraz nizszego poziomu dyskusji (obu stron naturalnie).
Poza tym PRGK-BF zawsze lamilo i tylko SPQR mialo wiecej Team Killow na FFA :lol: *
Zamiast grac na CC wbijcie w koncu do cholery na jakis polski server i tam nie bedziemy mieli problemow z banami :P

* Jasiu, podkresl wezykiem ze to jest dowcip...

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 14:13 

hehe od początku ten topic jest żałosny a Strzelec żenujący :P

panowie w czym problem?czy tylko jeden serw jest w europie a reszta z pingiem 200-400 niegrywalna?kuwa macie pełno serwerów w tym kilka PL więc nie widzę problemu niech sobie CC banuje kogo chce i gdzie chce to ich serw niech sobie grają nawet sami na tym seriwe,co za problem grać na innym?

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 15:30 

MK napisał(a):
hehe od początku ten topic jest żałosny a Strzelec żenujący :P

panowie w czym problem?czy tylko jeden serw jest w europie a reszta z pingiem 200-400 niegrywalna?kuwa macie pełno serwerów w tym kilka PL więc nie widzę problemu niech sobie CC banuje kogo chce i gdzie chce to ich serw niech sobie grają nawet sami na tym seriwe,co za problem grać na innym?

serwer CC zrobil sobie uber reklame na bf.pl to ludziska graja 8)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 16:17 

IMO:
Cytuj:
Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2006, 17:02 
Moderator forum

Strzelec napisał(a):
Zamiast grac na CC wbijcie w koncu do cholery na jakis polski server i tam nie bedziemy mieli problemow z banami :P

Od niedawna pod polską flagą w oczku widnieje juz tylko jeden serwer (przynajmniej u mnie), zatem wybór nie jest zbyt duży :D

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2006, 17:03 
Moderator forum

Generalnie się nie bulwersuje, ale wczoraj to lekkiego wk... dostałem. Na Battleboxie jest gówniarz o nicku NEO-TBB- czy coś takiego (początek nicka mówi sam za siebie). No i kick za - uwaga - planecamping, który to był wykonywany na Baxie poprzez bombardowanie germańskiego AA. Dlatego w najbliższych dniach nie pojawie się na CC, ale będe grał sobie w przeciwnej drużynie do tego bucka, który lubi latać samolotami, a nie jest w tym najlepszy.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2006, 17:24 

Hynol napisał(a):
Generalnie się nie bulwersuje, ale wczoraj to lekkiego wk... dostałem. Na Battleboxie jest gówniarz o nicku NEO-TBB- czy coś takiego (początek nicka mówi sam za siebie). No i kick za - uwaga - planecamping, który to był wykonywany na Baxie poprzez bombardowanie germańskiego AA. Dlatego w najbliższych dniach nie pojawie się na CC, ale będe grał sobie w przeciwnej drużynie do tego bucka, który lubi latać samolotami, a nie jest w tym najlepszy.

na CC planecamping jest dozwolony nie to co na batleboxie :lol:

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lis 2006, 18:00 
Moderator forum

To nie był nawet planecamping. Jakbym się uparł na planecamping to by Hanomagiem mogli spróbować latać. Wespy która sie ustawiła w bazie też niby nie wolno ruszyć? Zresztą zasady pan NEO śrenio przestrzega, bo jak na starcie wsiadłem do myśliwca i ztkował mnie koleś z niemieckiego klanu to zamiast kicka dla kolesia usłyszałem żebym się zamknął i nie narzekał.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 43  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2