Teraz jest 24 lis 2024, 10:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 404 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2006, 09:17 

"editors upgrade"
półmegabajtowy plik odblokowujący w edytorze "ukryte" obiekty - dziennikarkę, króla, budynki itp. ... no i zombie ;) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2006, 10:58 

RAINBOW napisał(a):
cebulus napisał(a):
...sam teren jaki jest generowany w czasie rzeczywistym w AA jest na oko 20 razy większy niż największa mapa w BF2 że to w ogóle chodzi to jest cud...

Mapa BF2 ma średnio 5-6km2, z czego 4 są grywalne. Wyspa w Armed Assault wynosi 400km2, więc jeśli tobie wychodzi 20 to niedobrze u ciebie z matematyką :wink:

Eeee napisałem na oko :D , co oznacza że muszę dwadzieścia razy dłużej iść z jednego końca na drugi :lol: ...nie mierzyłem zegarkiem wiec proszę bez matematyki :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2006, 14:52 

Jak ktoś jest zainteresowany grą to polecam nową odsłonę oficjalnej strony. Jest tam wszystko co potrzeba.

http://www.armedassault.com

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2006, 15:43 

RAINBOW napisał(a):
Jak ktoś jest zainteresowany grą to polecam nową odsłonę oficjalnej strony. Jest tam wszystko co potrzeba.

na oficjalnych stronach faktycznie jest wszystko co potrzeba... wydawcy do sprzedania gry. mniej ciekawy obraz mozna odebrac z forów. wlasnie przeczytalem ze sa juz czity calkowicie niewykrywalne.. tym bardziej ze ArmA nie ma nawet smierdzacego punkbustera :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2006, 15:51 

przsoi rob to co ja. Kupuj gry minimum w miech po ich wydaniu ;] FoW kupilem 2 dni temu a wczoraj wydano patcha duzego(swoja droga 1.02 i 1.03 tez gdzies p odrodze byly). Podobnie zrobie z ArmA ;] Kupuje sporo gier. Nawet 6 miesiecznie ale ilekroc kupilem "nowke" tylekroc dostawalem do dupie :roll:

Tak to chyba dzis juz musi byc, ze nie warto kupowac gier w pre-orderze ani na sama premiere bo sie potem tylko bluzga :?

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2006, 18:37 

Im dalej w las tym lepiej. Na poczatku kampania robi srednie wrazenie, potem jest juz tylko lepiej (szczegolnie po "kontrataku") :) Wymagania sprzetowe sa spore, ale nawet na niskich gra wyglada zadowalajaco. Modele postaci i pojazdy to ekstraklasa. Gra sama w sobie niewiele sie rozni od Flashpointa, ale nowe mozliwosci i lekko stuningowana fizyka spowoduja, ze spolecznosc nie pozwoli o niej zapomniec.

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2006, 19:19 

przsoi napisał(a):
RAINBOW napisał(a):

na oficjalnych stronach faktycznie jest wszystko co potrzeba... wydawcy do sprzedania gry. mniej ciekawy obraz mozna odebrac z forów. wlasnie przeczytalem ze sa juz czity calkowicie niewykrywalne.. tym bardziej ze ArmA nie ma nawet smierdzacego punkbustera :shock:

Czytałem trochę o tym, widziałem też film prezentujący. Wcześniej czy później cheater używający owego szitu zostanie wykryty i zbanowany. Teraz, gdy żonglowanie cdkejami w ArmA nie jest możliwe, jak w OFP nie wiem, czy takiemu osobnikowi będzie się chciało kupować drugą kopię.

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2006, 21:20 

Lailonn napisał(a):
przsoi rob to co ja. Kupuj gry minimum w miech po ich wydaniu ;]

ja niszcze gry przed premiera i daje im wieczne zycie zanim sie ukaza... jesli sa tego warte.
co do zonglowania cdkeyami... to jakis zart?

Ostatnio edytowano 9 gru 2006, 21:21 przez przsoi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2006, 01:09 

Armed Assault jest już w niektórych Media Marktach (a może już go wycofali), ale...

UWAGA!

nie kupować Armed Assaulta! Wersja z dostępna w MM i to wersja:
Obrazek
Narazie LEM nic nie mowi...

Ja z kupnem się wstrzymuję, az uslysze stanowisko oficjalne LEMu.
- czy beda tloczyli nowe plyty z dobra wersja
- czy bedzie patch ktory to bedzie poprawial

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2006, 01:59 

Jaja z tą grą, najpierw wpadka z wydajnością niemieckiej wersji a u nas taki kwiatek :evil: . A w związku z tym jak jest z grą w multi, pewnie o wejściu na czeskie czy niemieckie serwery z wersją AA z MM można tylko sobie pomarzyć?

Z zakupem powstrzymuję się do czasu upgrejdu swojego sprzętu, który mnie czeka za miesiąc/dwa.

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2006, 08:03 

ja odlozylem to cudo na póleczke-sprzet mam wystarczajacy, ale gra nie jest wystarczająca..poczekam pol roku, moze rok, jak spatchują i nie zapomne o niej to pogram.

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2006, 09:58 

Jeżeli chodzi o ArmA to dotyczy to wszystkich kopii ( tak myślę ) ja otrzymałem swoją prosto z Lemu i jest to samo "profesjonalna polska BETA " :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2006, 16:13 

Lem uzasadnił co nieco;) ja własnie zamówiłem giera warta całości a i cena OK jak za ten tytuł zdecydowanie warto!

Gra Armed Assault trafiła już do polskich graczy. Pojawiły się również pierwsze informacje o pojawiającym się na niektórych komputerach, dosyć zaskakującym komunikacie: "Tylko do oceny - nie jest to ostateczna wersja gry". Na szczęście napis ten pojawia się jedynie na skutek drobnego błędu w tłumaczeniu - przez przypadek komunikat ten nie został usunięty z zasobów tekstowych gry. Prosimy zwrócić uwagę na nr wersji wyświetlony pod logiem Armed Assault. Jest to wersja 1.00.5088.

Dużo kontrowersji budzi również numer polskiej wersji gry. W momencie oddawania gry do tłoczni, wersja 1.00.5088 była najświeższą wersją gry. Z naszych informacji od wydawcy wynika, iż wydane wcześniej gry na rynku czeskim i niemieckim były w we wcześniejszych wersjach i dostępny obecnie patch 1.01 miał wyrównywać wersje czeską i niemiecką z wersją polską. Sprawdzamy w obecnej chwili czy to, że patch podnosi wersje czeską i niemiecka do wersji 1.01 to tylko pomyłka w numeracji, czy są jeszcze inne przyczyny.

Chcieliśmy przeprosić graczy za zamieszanie i zapewnić, że dokładamy wszelkich starań, aby problem usunąć jak najszybciej.

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2006, 17:18 

bla bla bla, a przez net nie da się grać, bo pisze, żeby zainstalować patcha 1.01, ktorego do polskiej wersji jeszcze nie ma :x

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2006, 17:25 

patch bedzie napewno i to niedługo... Lem mało kiedy ma tak wielkie produkcje wiec sie postara.. a Bohemia to nie EA wiec o łatki niczego nie psujące sie nie ma co martwić oni myślą nie tylko o kasie... a czy te screeny nie są tego warte ?:)
http://www.board.armedassault.pl/viewtopic.php?t=118

Naprawdę gra jest przecież świetna i realistyczna! i ten właśnie realizm jest w tej serii najpiękniejszy.... grający we Flashpointa wiedzą o czym mówie;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 404 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2