Teraz jest 23 lut 2025, 16:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: BAN na BF 2
PostNapisane: 15 gru 2006, 22:54 

Na wstępie PRZEPRASZAM PANOWIE, ale pisze 2 raz na forum, poprzednio pisałem na BF 1042 przez pomyłke za co przepraszam jeszcze raz, pozwole sobie zacytować moje posty:

..Panowie nie znam sie na tym ale po 10 min grania przez neta wyrzuciło mnie z informacją: "You have been permanently banned from this Game Server via PunkBuster...GLOBAL PunkBuster GUID BAN f51f445f"

rozumiem że to powazna sprawa, ale ja nic nie zrobiłem, zainstalowałem DEMO żeby sprawdzić jak działa, chce kupić pełną wersje dla syna, podobno takie bany są za oszustwa, ale ja nawet nie wiem jak sie oszukuje po 10 min ciągłego spadania helikopterem do wody wyrzuciło mnie i nic już nie moge zrobić,

Panowie i Panie o co tu chodzi ?? ....

2 POST

Panowie to jest jakaś KPINA, właśnie włączyłem gre, grałem dobre 10 min, wyłączyłem żeby sprawdzić na innym serw. i od nowa BAN, system który za to odpowiada jest niedoskonały, nie wiem o co tu chodzi ale to jest żałosne....

może banują mnie za rozbicie helikoptera....

chiałem dodać że gra jest naprawde SUPER, ale to co widze mnie zniechęca, boje sie kupić gre za 120 zł która może w ogole nie działać....

CO JA MAM ZROBIĆ ??

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, 23:09 
Redaktor Battlefield.pl

a nie grałeś na piracie :?: coś mi tu śmierdzi... i nie są to moje skarpetki...

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2006, 23:10 

grałem na DEMIE i jedynej mapie która jest dostępna....

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 00:00 
Redaktor Battlefield.pl

lol to na demie dają global bany? :lol: No to graj na serwerach bez BP. Nie obawiaj się pełnej wersji - jak nie będziesz używał cheatów to global ban cię nie spotka

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 00:09 

możliwe że jakiś program jakeigo uzwywasz dopisuje sie w pamieci w adresach gdzie BF aktualnie coś robi przez co PB wykrywa to jako czita

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 01:56 

może spróbuj sformatować dysk albo zaauktalizuj PB?? Troche dziwna sprawa bo z czymś takim się nie spotkałem, bo przecież jak można dostać global bana na demie skoro nie ma tam keya. No chyba, że dostałeś bana na sprzęt ale musiałbyś byś zaprawionym "cziterem", żeby takiego bana dostać.

P.S. Ściągnij demo BF2142 i zobacz czy masz to samo albo na jakiej kolwiek innej grze wykorzystującej PB (PunkBustera)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 13:41 

a może masz bana za czity :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 15:50 

Przecierz napisal ze niczego nie stosował (zreszta kto normalny by uzywał chitow gdy dopiero zaczyna przygode z grą) i chyba wypada zakładać ze ich nie używał.

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 15:59 

LOL Grubber jaka nazistowska sygnaturka :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 16:26 

Panowie nic nie używałem , nawet nie mam pojęcia jak się to robi, ponieważ nie gram w nic, chciałem kupić grę synowi dlatego zainstalowałem demo :) a tu takie jajca, jak przestępca się czuje, ale nic, zaryzykowałem i kupiłem oryginalną grę dziś :) mam w domu jeszcze jeden komputer na którym działa normalnie, mam nadzieje że będzie zadowolony i nie będzie problemów.

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 16:54 

A mam jedno pytanie ile synek ma lat gierka jest dozwolona od 16 :D
Dlaczego nazistowska?

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 19:41 

Daj znać czy na drugim kompie też banuje

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 19:50 

Spokojnie, dziecko spełnia wymagania wiekowe :) a co do drugiego komputera to działa, dlatego zamówiłem oryginalną pełną wersje :) tak na marginesie gra przypadła również mi do gustu, szczególnie Black Hawk, którym regularnie się rozbijam, kompletnie nie umiem grać, ale zabawa przednia :) mam tylko nadzieję że nie będzie więcej problemów z BANEM, na pierwszym komputerze nadal jest GLOBAL BAN

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 20:14 

może słać maila do evenbalance, ale raczej zapomnij o grze w bf na drugim kompie i lepiej go tam nie instaluj, szkoda cd-keya :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 19:13 

KU.... LUDZIE !!! przecież to juz przechodzi ludzkie pojęcie, dostałem GLOBAL BANA na BF2 Demo po 10 min grania jak pisałem wcześniej kilka tygodni, a po tym czasie jak kupiłem BF 2 oryginalnego dostałem dziś znowu GLOBAL BANA !!!! po tym jak podzieliłem neta na 2 kompy przez switch, ja chyba zaraz dostane szału, jutro jak zadzwonie do EA to ich z błotem zmieszam, co oni za shit robią , co to jest ten PB skoro banuja UCZCIWYCH LUDZI !!!!! ja nawet nie wiem jak sie oszukuje w tej grze :/
kur... i to po tylu godzinach walk zeby odblokowac sobie bronie DOSTAJE BANA ... ZA CO SIE PYTAM !!!!!!!!!! ????????????????????

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2