Dzieci w Afryce głodują a ona zmarnowała kaszanke
Świetnie odpisała jej Redakcja
Cytuj:
asia_lat_10
mam taki problem, bardzo sie boje wczoraj pokłóciłam się z moim chłopakiem, on sie bardzo zdenerwował i wyjał kutasa i uderzył mnie nim w twarz (konkretnie w czoło). Czy moge od tego zaiść w ciaże, prosze o szybkaodpowiedz bo nie wiem co mam robić ...
Wasza stała czytelniczka Asia dziewica.
ssssssssssssiiiijjjjjjjj
droga czytelniczko naszego poczytnego pisma : cały nasz zespół redakcyjny podziwia inwencje Pani chłopaka. Widzać , że mu na tobie zależy i daży cię bezgraniczną miłością . Mocne rytmiczne przyjebanie penisem w czoło wpływa dobrze na głowę na przemiane materii i lewą nogę . Dodatkowo polecamy z rozbiegu przyperdolić z bańki w ścianę jest nadzieja , że zresetuje ci się mózg i może wyjdziesz na ludzi .
asiuuuu
mysle, ze jestes juz w trzecim miesacu ciazy a w piatym urodzisz... na przyszlosc, uwazaj kto Cie w czolo bije :d
ekspert sex
Asiu nie zajdziesz od tego w ciąże chyba że chłopak mial wytrysk (malo prawdopodobne) ale moim zdaniem żuciłabym go na twarz i niech spda na szczaw jak mozna tak postepowac z kobietami! nie spotykaj sie z nim bo moze cie zgwałcic!!
Kierownik Podszywaczy
Asiu mysle ze powinnas sie teraz zaszyc gdzies gleboko w lesie, bo jesli chlopak stwierdzi, ze jego "strazak" jest po tym wydarzeniu chory to moze pojsc na obdukcje i bedziesz miala wielkie klopoty
duppa
Droga Asiu
niestety bicie penisem w czoło swoich partnerek stało się ostatnio częstym mechanizmem obronnym młodych chłopców. Dzieje się tak, dlatego, że wy - gimnazialistki- za mało się puszczacie. W skutek tego 12sto latek nie może znaleźć ujścia dla swojej seksualności. Przez co często odbywa stosunki analne ze zwierzętami domowymi, bądź bije kutasem w głowę swojej parnetki. Do zapłodnienia oczywiście mogło dojść, jeżeli Twoj partner bicie zakończył wytryskiem. Ale nie martw się, mamusia na pewno wypisze Ci zwolnienie do szkoły na okres ciąży.
Pozdrawiamy
redakcja Bravo
Redakcja odpowiada
Kochana Czytelniczko!
Prawdopodobieństwo czołowego zajścia w ciąże wynosi 137% a wiec jak na pewno wiesz z lekcji matematyki bardzo nie wiele. Wszystko zależy od tego czy sperma Twojego chłopaka dostała sie do Twoich otworów nosowych. Jeżeli tak sie stało proponujemy umieścić w nozdrzach prezerwatywe z środkiem plemnikobójczym, gdyż w przeciwnym wypadku może dojść do niebezpiecznego rozoju płodu wewntrz Twojej czaszki.
Pozdrawiamy Ci serdecznie
Zespół Redakcyjny