Teraz jest 19 lis 2024, 22:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 22:51 

JAKUBASS napisał(a):
Łatka przylgnęła i nic z tym nie zrobisz poszło w świat. Teraz będzie wam naprawdę bardzo trudno odzyskać dobre imię klanu :|

Zdaje sobie z tego sprawę. Nie mniej nie będę stał bezczynnie. Po prostu przed nami ciężkie czasy i długa droga do odzyskania twarzy. Łatwo coś zniszczyć niestety odbudowanie będzie trudniejsze.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 22:53 

Większość Waszych wypowiedzi są dziecinne, pisane pod wpływem emocji.
Przeszukiwanie całej strony http://www.frogsofwar.pl i jego forum po to aby mieć kolejny pretekst do jechania całego clanu jest żałosne.

PS Mam nadzieje, że zdajecie sobie sprawe, że czitujących polaczków jest więcej niż tylko 35(tak podają na bfcentral).
A że ludzie z [FoW] zostali wyłapani to tylko przypadek. Równie dobrze PB mógł wyłapać kilka osób z wielu innych POLSKICH CLANÓW.
Jestem pewien, że Polacy są na szczycie tabelki największych cziterów europy / a Polska to nie tylko [FoW].

Takie tematy nie mają racji bytu. Jest tylko zdanie ,,Banować cziterów " czy jakoś tak.
Jak chcą używać jakiś dopalaczy, żeby się ucieszyć niech to robią dalej, niech PB banuje ich dalej :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 22:59 
Moderator forum

Rolbi a skad ta pewnosc ze Polacy sa na szczycie tabeli cziterow??? Masz jakies dowody ????????

a po drugie to ze was zlapali nie znaczy ze mozecie sie usprawiedliwiac mowiac ze "inni tez tak robia" :roll: tymbardziej ze takie pierd*** ktore nie jest poparte zadnymi dowodami jest kompletnie nie na miejscu...

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 22:59 
Moderator forum

Rolbi04 napisał(a):
niech PB banuje ich dalej

A poza PB niech zostaną zbanowani na portalach i w ligach.
Rolbi04 napisał(a):
Równie dobrze PB mógł wyłapać kilka osób z wielu innych POLSKICH CLANÓW.

Które klany sugerujesz, że piszesz to z dużych liter?

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 23:00 

A Chojnice nie są w Polsce :?: Dlaczego piszesz pogardliwie polaczki :?: Mimo tego, że naszym krajem rządzi banda oszołomów ogłaszająca go mianem IV RP jestem dumny z tego, że jestem polakiem :!: A cziterzy byli zawsze i zawsze będą dlatego trzeba ich piętnować :!: i nie ważna jest w tym momencie narodowość tylko fakt, że łamią zasady :!: Upublicznianie i banowanie takich delikwentów jest jak najbardziej na miejscu :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 23:08 

Ja nikogo nie zamierzam oskarżać że czituje. Od tego są łowcy czarownic. Daleki jestem od posądzeń że ktoś oszukuje jeśli nie mam na to dowodów.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 23:19 

RedShadow napisał(a):
Nagonkę jaką rozpętało CQF przeciw nam trąci prawie wojną. Podane nicki połowy tej listy to już nie członkowie teamu.
Mogę jedynie przeprosić za ludzi którzy to robili całą scenę BF2. Nie mam wpływu jak się zachowują gracze z teamu FoW na serwerach rankingowych, co do grania na sparingach czy meczach to już inna sprawa.
Nie jestem instytucją policyjną by stawiać przy każdym strażnika. Przykro mi jest nie z tego powodu że oszukiwali, bo to kwestia ich sumienia, ale z tego że narazili dobre imię całego teamu. Obrzucanie całego klanu mianem cziterów niestety jest tego konsekwencją. Jak sami możecie sprawdzić na liście z PB są tylko nicki kilku członków którzy w nimi byli w momencie złapania. Jedna osoba już wycofała się z teamu.
Mam tylko jedną prośbę zostawcie w spokoju resztę klanu, bo co do nich nie mam wątpliwości i nie grają na dopalaczach. Niech CQF daruje sobie nagonkę i powoływanie sądu, bo od samego początku nie są bezstronni.

Wypowiedzi poszczególnych członków FoW są ich prywatną sprawą, a nie opinią teamu. Demokracja rządzi się prawami wolności słowa a nie cenzurą.

Clan Lider teamu FoW

Szkoda, że tak późno reagujesz. Powinieneś jednak dopisać, że 3 czy 4 dni temu pisał do Ciebie Przemek w tej sprawie. Dawał nawet linki do banów i podawał nicki podejrzanych.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 23:27 
Moderator forum

Rolbi04 napisał(a):
A że ludzie z [FoW] zostali wyłapani to tylko przypadek.

Polemizowałbym z tą tezą :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 23:28 

Sprawy wewnętrzne teamu to zupełnie co innego niż nagonka na grupę na scenie BF2. W okresie świąteczny takie sprawy nie dzieją się szybko. Mam tylko pytanie do was jako grupy (CQF). Co zyskujecie oskarżając cały FoW? Rozumiem nagonka na winnych ale obrzucanie mianem cziterów cały zespół, macie dowody że reszta zespołu oszukuje lub oszukiwała w przeszłości? I pytam się o obecnych a nie o byłych członkach.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 23:36 

[Na poczatku napisze ze nie czytalem DOKLADNIE calego tematu ale i tak napisze komentarz, jesli komus sie nie spodoba prosze o wyzywanie mnie na e-maila lub gg. ]

Kurcze... Niezle sie porobilo... Ktos tam czituje, reszta drze pape, wyzywaja sie, wypowiadaja wojny(?) i graza sadem.... hmm. Bez przesady! Ludzie.... to jest gra....

Z mojego punktu widzenia powienien byc ukarany caly klan.
Poniewaz to dowodca jest odpowiedzialny za swoich ludzi....
Nie mowie tu ojakims banie na wszystkie servy dla calego klanu ale chociaz wykluczenie z clan base, esl ( i gdzie tam jeszcze graja).
Co innego tyczy sie tych ktorzy czituja.... Tu powinni zostac jakos ukarani ale tak zeby kara "wyryla" im sie w pamieci.....

Jeszcze raz przepraszam wszytskich za moje zdanie i poglady, osobiscie nie mam nic do ludzi z tego czy innego klanu....

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 23:41 
Moderator forum

Lisek a czemu tak wszystkich przepraszasz za wyrazanie swojej opinii ?? :roll: chyba od tego jest forum zeby wlasnie wyrazac swoja opnie...

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 23:45 

Bo kiedys jak napisalem moja subiektywna ocene pewnej sytuacji to mnie ostro zjechali i dlatego wole teraz na zapas przepraszac a nie forum spamowac ;]

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 23:46 

RedShadow napisał(a):
Sprawy wewnętrzne teamu to zupełnie co innego niż nagonka na grupę na scenie BF2. W okresie świąteczny takie sprawy nie dzieją się szybko. Mam tylko pytanie do was jako grupy (CQF). Co zyskujecie oskarżając cały FoW? Rozumiem nagonka na winnych ale obrzucanie mianem cziterów cały zespół, macie dowody że reszta zespołu oszukuje lub oszukiwała w przeszłości? I pytam się o obecnych a nie o byłych członkach.

Widzę, że masz dziwny tok rozumowania. Nagonka na Wasz klan na pewno nie jest sprawą CQF tylko reakcją sceny na zaistniałą sytuacje. Powinieneś też wiedzieć administuje/administrowałem kilkoma serwerami bf2 i bf2142. To, że akurat bany poszły od nas (CQF) jest w zasadzie przypadkiem. Prędzej czy później gdzieś by ci gracze zostali przyłapani.

Co do drugiej części Twojej wypowiedzi. Po tym jak zostało przyłapanych 6ciu Waszych graczy nie dziw się, że jest taka opinia. Sprawa trwa już dość długo. Dziwie się tylko, że dopuściliście do takiej sytuacji po pierwszych banach, które były już "ho ho" dawno temu.

W moich wypowiedziach nie dopatrzyłem się oskarżeń wobec graczy z poza listy zbanowanych.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 23:47 
Moderator forum

Lisek nie daj sie zastraszyc :wink: a jak Cie jada to najlepsza opcja jest Ignore...

ps. koniec OT.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 23:49 

Jak chcecie karać to możecie banować moje konto w BF2. Ale jak wspomniałem zostawcie w spokoju pozostałych członków teamu. I tak już łatka została przypięta całemu klanowi. Mi chodzi bardziej o ludzi a nie nie o tag [FoW]. Fakt jest w tym po części racji że winę ponoszę też ja jako CL [FoW], nie dopilnowałem sprawy stosowania czitów przez co poniektórych członków teamu. Więc winę biorę na siebie.
Mam nadzieję że cała ta sytuacja z jaką ja teraz się muszę uprać ominie innych liderów.

Sprawa przecież dotyczy obecnej sytuacji a nie byłej.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2