Teraz jest 22 lis 2024, 21:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Polish Soldiers
PostNapisane: 3 sty 2007, 02:57 

Ja wiem, ja wiem. Zaraz wszyscy "starzy" gracze odsądzą mnie od czci i wiary za to, że odgrzewam stare kotlety. Może tylko fakt, że smakują wciąż jak najlepsze rarytasy zmieni ich pesymistyczne podejście. Oczywiście nie licze na Greymana, bo temu to zawsze wszystko nie pasuje. Co do reszty licze na wyrozumiałośc.

Chciał bym dzisiaj ukazac ponownie, leciutko odświeżony film "Polish Soldiers" nakręcony przez mój klan kilka lat temu - czyli mniej więcej wtedy kiedy jeszcze na świecie was nie było :D

FH się zmienia, gracze też, ale problem, który ukazaliśmy w tym filmie jest ciągle ten sam. Do tej pory nikt nie docenił wysiłku polskich żołnierzy w drugiej wojnie światowej.
Ja moge sobie grac Niemcami, miec niemieckie klany i swastyki w logo, ale to nie zmienia faktu, że w prawdziwym świecie zawsze będe trzymał za Polakami, a szczególnie tymi, którzy oddali życie za nasz kraj.

A teraz film ;]

http://video.interia.pl/obejrzyj,film,3 ... h_Soldiers

P.S.
Jako jedyny widze tylko Arjen ma w podpisie >EF-FH<4ever. A podobno nie ma co wspominac :) No cóż, to przypomnijmy sobie jeszcze raz jak to było, gdy się razem grało...

PostNapisane: 3 sty 2007, 11:22 

Gambit napisał(a):
Chciał bym dzisiaj ukazac ponownie, leciutko odświeżony film "Polish Soldiers" nakręcony przez mój klan kilka lat temu - czyli mniej więcej wtedy kiedy jeszcze na świecie was nie było :D

Bez przesady, na tym świecie trochę już się żyje i pamięta się początki FH.

A co do filmiku. Świenie zrealizowany, podoba mi się wspópraca wszystkich graczy. Prawie jak real :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2007, 16:51 

:D Pamiętam czasy >EF-FH< fajnie się ogląda ten filmik pamiętam do dziś jakie były jaja podczas kręcenia niektórych scen :lol: 4 razy powtarzany desant powietrzny hahaha

Ps. Gambit ja mam cały czas w podpisie >EF-FH< nie zapomina się o starym klanie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2007, 18:05 

setki dubli na fall-weissie + pomysl z "Tak jest!" na BoB'e...
pew pew pew :cry: :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2007, 18:23 

ciekawy filmik 8) na youtube go wrzućcie

PostNapisane: 3 sty 2007, 22:14 

COLS_[PL] napisał(a):
A co do filmiku. Świenie zrealizowany, podoba mi się wspópraca wszystkich graczy. Prawie jak real :wink:

Tak...gdyby nie fakt,że wszyscy gracze to normalnie ze sześć osób :D
<spam>
Fakt mógłbyś Gambitku zapodać go na Youtube czy VideoGoogle(swego czasu miałem go na dysku-ale jak wiadomo,szhi(f)t(i) happens. :P

P.S.
Z natury czepliwy nie jestem-ale jeśli już zmieniłeś subtittles..to Utworek z "Piratów z karaibów" nazywa sie "Barbossa is Hungry" a nie Barbarossa ;p

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2007, 22:18 

Klan jak klan
ale Film całkiem nie podoba mi sie że tylko ukazaliście zachodzie a nie na wschodzie :/ bo tam najwiecej polaków walczyłą :/ ale film jako jako reżyserów i bym dał złotom palme :P

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2007, 22:27 

polaków . . . ale komunistycznych

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2007, 23:04 

niekoniecznie...

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 00:56 

karekat napisał(a):
Klan jak klan
ale Film całkiem nie podoba mi sie że tylko ukazaliście zachodzie a nie na wschodzie :/ bo tam najwiecej polaków walczyłą :/ ale film jako jako reżyserów i bym dał złotom palme :P

Proszę wyjdz...

Nawet nie próbuj obrażaj tego klanu skoro go nawet nigdy nie miałeś okazji poznać... Może nie szło nam najlepiej w FHL ale ludzie w EF-FH byli pierwsza klasa :)
I chociaż było jak w brazylijskim serialu, non-stop ktos sie kłócił, śmiał, śpiewał itd... :lol: to i tak baaardzo mile wspominam te czasy :D

A filmik świetny, przeróbkę Gambita zobczę dopiero jutro ale na gorsze się raczej nie zmienił, a napewno nie znacząco.

Pozdrowienia dla byłego EF :roll: :)

PS: trzeba się jakoś ustawić na skype Gambit :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 02:27 

To znaczy wiesz, ja klan mam znowu. EF-FH się rozpadło głównie przez Lineage'a. Niestety nie moge powiedziec, że żałuje bo to co przeżyłem przez 3 lata w L2, to się opisac nie da. Teraz jednak, żeby było śmieszniej cały mój klan składa się z graczy Lineage. Potrzebowałem 3 lat żeby każdego z nich nakłonic do kupna oryginału BFa - i się udało xD
Niestety jest to dywizja rekonstrukcyjna, ale NIEMIECKA. - Przecież nie będe robił klanu na dwie mapy =D
Poza tym zależało mi na jakim podziale kompanii, rang, awansów i oczywiście zapleczu historycznym.
Dla przykładu powiem tylko, ze dzisiaj spędziliśmy 2 godziny na Remell Nevill ( chyba dobrze napisałem ) i powiem wam, że odkryłem te mape na nowo. Graliśmy 2 na 2 i takiej super infantry fight to dawnu już nie widziałem. Pół godziny leżałem za wrakiem kubla zanim mój kompan ściągnał snajpera :D Anyway - ci dwaj "wrogowie" grali jako amerykanie, więc sami widzicie, że nie jesteśmy jakimiś fanatykami nazistowskimi ( no może troche ja tylko :D ), ale to nie zmienia faktu, że a) klan jest, b) gra się świetnie c) everyone is invited. BTW ==> Gacek już się do nas zapisał z tydzien temu, ale na niego zawsze mogłem liczyc w kwestii pro niemieckiej :) Tych co są zainteresowani zapraszam na: http://www.10SS.p2a.pl
Dużo tam jeszcze pustek, bo zwyczajnie nie ma kiedy uzupełniac, jak się cały czas gra. Link na ventrilo jest i konfiguracja też, wiec jak ktos będzie chciał to może do nas zajrzec pogadac. Ogólnie gramy tylko na naszym servie ( do 16 slotów - chyba że będzie więcej ludzi w klanie, to kupimy taki z prawdziwego zdarzenia ). Dlaczego na naszym ? Bo admini z AK to [cenzura] i prędzej kickną za zgłoszenie team killera niż jego samego. TDP tak samo zachowują się jak panienki i kazde słowo, nawet "damn" obraża ich uczucia religijne i każde inne dostępne. hslan gra nonstop stare mapy vanila, które już każdemu bokiem wychodza a na 7tdr gra zwykle po 5 osób. Odpowiedz ? ==> join 11.SS abtailung Frundsberg - public.

Aha i jeszcze jedno co na pewno wywoła kilka komentarzy. Wymyśliliśmy taką jazdę w FH, ze się opisac nie da. Oczywiście jak powiem to nie będzie to takie fajne jak to gdy się zobaczy. Tak więc jak mamy nie do pary skład to gramy DEAThMATCH. Na czym polega ? Wybieramy jakąś mapkę z dużą bazą np.Alpenfestung czy Prkhoravka, gdzie jest dużo sprzętu do wyboru, nie tylko pancernego i zaczyna się ostra [cenzura]. Każdy na każdego TK, ale siłą rzeczy zawsze będzie sam ten kto wsiądzie do najlepszego sprzętu. Wszystkie sprzęty dozwolone, łącznie z samolotami ( o ile wystarują ;] ). Tylko jedna zasada ==> zakaz niszczenia sprzętu, jeśli nikogo w nim nie ma. Wygyrwa ten kto po godzinie ma największy score na minus. Spawn trwa 20 sekund wiec nikt nie chce ginąc, natomiast fakt, że wszyscy są w jednej drużynie zapobiega szukaniu się po mapie :D Jeśli ktos ma ochote sprobowac to zapraszam na nasz server.

[cenzura] by Lailonn

Ostatnio edytowano 4 sty 2007, 16:35 przez Gambit, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 08:50 

Stronka którą podałeś ma jakiegoś errora i nie mogę wejść :/

A swoją drogą, jak tam Lineage Gambit? Grasz jeszcze? Ja mam niedługo zamiar popykać sobię na jakimś serverze pvp i nakręcić (3 już) filmik z Veynarem.

btw dktech wogóle jeszcze działa?

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 10:46 

A co mi tam, odezwę się też :) Nie da się ukryć, że jest to nadal jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy filmik z moim udziałem. Swoją drogą ja i filmik i creditsy pamiętam nieco inaczej :D Obiecuję wgrać prawdziwą wersję na video.google (no chyba, że wolicie na tubę).

* * * * * REKLAMA * * * * *

Już dziś możesz wstąpić do 10 Brygady Kawalerii Zmotoryzowanej! Nie wymaga to absolutnie żadnego wypełniania formularzy ani innej biurokracji! Wystarczy zajrzeć na oficjalnego TeamSpeaka FH ( 80.190.243.217:20019 hasła brak). Wymagane cechy i umiejętności: przekonanie admina TSa do pozwolenia na rejestrację, chęć współpracy, odrobina wolnego czasu, poczucie honoru i obowiązku oraz oczywiście chociaż podstawowa umiejętność grania w FH. Do zobaczenia na polu bitwy!

* * * * * PO REKLAMIE * * * * *

Zatem jeśli kogoś nie interesuje grupa rekonstrukyjna, tylko normalna gra na publicach w kilka osób, to zapraszam. Jeśli nie, zapraszam do Gambita. Wygląda na to, że mają tam sporo zabawy :)

PS Nie wiem, jak DKtech, ale Noobwars działa i ma się dobrze :) Kto pamięta jeszcze tamte czasy?

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 11:02 

Oj tak... czasy Noobwars... doskonale to pamiętam...
Od tego wszystko się zaczęło :), trzeba by się spotkać i powspominać tamte czasy. Aż nie wiem od czego zacząć tyle tego było. Dużo śmiechu zawsze było z Gackiem np. jak 10 razy próbował zabić jakiegoś moba na TA i zawsze padał :lol: , albo jak (chyba) Greyman sie 'zdenerwował' i zabił Gacka po czym zaczął gonić Gambita aż do Gludin :P
Chciałbym jeszcze kiedyś pograć w L2 w takiej ekipie jak kiedyś ale to raczej nie możliwe. :( Ostatnio gram tylko w WoWa (Defias Brotherhood & Nordrassil) i troszkę GW.

---------EDIT------------

o lol widzę, że zamieściłeś też to http://video.interia.pl/obejrzyj,film,3 ... iab%C5%82y

Nie jest to pełna wersja którą kręcił Greyman.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 11:39 

ja jedynie najlepiej wspominam ten pomysł Gambita z kampanią,fajnie się lało po dupie fryców na fall waiss,piękne zwycięstwo naszych

tak btw..jakoś nie wyobrażam sobie wstąpienie do jakiegokolwiek klanu SS,nie wiem jak osoba twierdząca że tak szanuje naszych wojaków w 1939 itp..tworzy ss-mański klan,wystarczy chyba AK czy LSSAH :evil: oczywiście oni też są grupą rekonstrukcyjną w życiu nie są nazistami

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2