Teraz jest 22 lis 2024, 17:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 11:44 

http://www.10ss.p2a.pl :wink: teraz działa

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 17:27 

Arjen7 napisał(a):
karekat napisał(a):
Klan jak klan
ale Film całkiem nie podoba mi sie że tylko ukazaliście zachodzie a nie na wschodzie :/ bo tam najwiecej polaków walczyłą :/ ale film jako jako reżyserów i bym dał złotom palme :P

Proszę wyjdz...

Nawet nie próbuj obrażaj tego klanu skoro go nawet nigdy nie miałeś okazji poznać... Może nie szło nam najlepiej w FHL ale ludzie w EF-FH byli pierwsza klasa :)
I chociaż było jak w brazylijskim serialu, non-stop ktos sie kłócił, śmiał, śpiewał itd... :lol: to i tak baaardzo mile wspominam te czasy :D

A filmik świetny, przeróbkę Gambita zobczę dopiero jutro ale na gorsze się raczej nie zmienił, a napewno nie znacząco.

Pozdrowienia dla byłego EF :roll: :)

PS: trzeba się jakoś ustawić na skype Gambit :)

chyba źle mie zrozumiałeś nie chciałem obrazić klana

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 17:53 

MK napisał(a):
ja jedynie najlepiej wspominam ten pomysł Gambita z kampanią,fajnie się lało po dupie fryców na fall waiss,piękne zwycięstwo naszych

Hehe, kolego chyba pamięć szwankuje :P To MY wtedy wygraliśmy czyli Axis :P

---------------------------------------------------------------------------

Cholera sprawdziłem stronkę i... się przestraszyłem!! Czy na ventrilo trzeba do siebie mówić tymi dziwnymi niemieckimi przezwiskami? :lol:

trochę to mnie przerasta, avatar ma przedstawiać niemca z którym się utożsamiasz (czy jakoś tak) WTF??

W każdym razie życzę Wam wszystkiego dobrego, może kiedyś wlecę na venta pogadać 8)

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 18:54 

taa w bajkach,pamiętam ten meczyk i nasi was(axis) na łopatki rozłożyli..wasz CL Gambit po meczu coś takiego gadał że siły niemiecie muszą się wycofać itd..takie podsumowanie,a pamięć mam dobrą to było na fall waiss graliśmy chyba 5 vs 5 pod koniec meczu zdobyliście pierwszą flagę allied od strony axis i ją mieliście miasto i bazę allied kilka razy traciliśmy ale zawsze odbijaliśmy potem

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 19:23 

no way :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 20:51 

Aj, chyba rzeczywiście tak było...że Niemcy przegrali.
Tak czy inaczej, zobacze ilu teraz zbiore ludzi. Jeśli wystarczająco dużo się zadeklaruje finansowac server, to go wykupimy i na pewno jeszcze raz zrobie podobną kampanie, bo brakuje tego w Polsce, gdzie wciąż jest tylu graczy FH i jak by nie było są to dobrzy gracze. Póki co mamy mały serverek na maks 16 osób i wystarcza tylko na treningi....chyba że znowu powalczymy 5 na 5 :) Ogólnie musze przyznac ze sie ciesze, iż są tu ludzie tak zażarcie broniący aliantów, bo inaczej nie mieli byśmy z kim grac. To jeszcze bardziej podbudza ten smaczek w grze, że się walczy z wrogiem. Odnosząc się do L2, przypomne jedną zasadę. Tam wrogowie robią wszystko, żeby obrzydzic życie i naprawde takich ludzi się nienawidzi. Jednak w momencie gdy mają odejśc z servera, wszyscy stoją murem, by tego nie czynili, gdyż bez nich zanudzimy się na śmierc.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 21:59 

No co za [cenzura] zgłosił mój post do moderatora.
Sygnature wy barany głupie mam już 3 lata i jakos teraz ktoś się obudził ?
Żałośni jesteście...

A właśnie zapomniałem dodac, że własnie dlatego trzymam za Niemcami, bo kocham wyławiac takie pipy które się burzą widząc swastykę.
[cenzura], które myślą, że niszczą zło, manipulowani propagandą z telwizji.

To taki mały komunikat dla tego tchórza, który nawet nie odważył się przedstawic.

Naziści to już tylko historia, fajne obrazki i flagi w kronikach wojennych.
Chcecie walczyc z mordercami i międzynarodową dyktaturą, to weźcie się za Izrael. Za mordercze [cenzura] tworzące dziś w naszych czasach getta i obozy pracy. Organizujące łapanki na ulicach i strzelające do niewinnych ludzi. Sprawujące hegemonię. Tylko, że do tego nie macie jaj. [cenzura] niedowartościowane tchórze. Zjedli by was ludzie wam pokrewni. Nie jesteście w stanie odróżnic białego od czarnego a śmiecie mnie wtykac we własne ramy ?

W zasadzie to mam gdzieś te moją sygnature, bo to było tak dawno, że już o niej zapomniałem i moge wcale nie miec. Wisi mi to. Jednak to co zaszło kilka minut temu niesamowicie mnie wpieniło. Zaraz się oczywiście rozpęta burza a moderator, który w rzeczywistości jest pewnie jakimś dzieciakiem mnie "upomni", a jak zwykle temat się rozmydli. To jeszcze raz powtórze.

Głupie bezpłciowe dzieci, chcecie walczyc ze złem to bojkotujcie akcje pro żydowskie. Piszcze o zbrodniach wojennych, które nie kiedyś kiedyś 60 lat temu, ale teraz dziś w tej chwili popełnia Izrael a ode mnie WARA!
I tym polskim akcentem zakończe wypowiedz...

[cenzura] by Lailonn

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 22:26 
Oldboy Battlefield.pl

Gambit, uspokój się... może i miałeś siga 3 lata, ale trochę to nie na miejscu, nie uważasz? przynajmniej póki mentalność tego narodu jest jaka jest... nikt nie ingerował dopóki to nie zaczęło przeszkadzać innym... :|
mi osobiście to wisi czy lubisz niemców czy nie i jaką ideologią się zajmujesz, ale póki w tym kraju takie "rzeczy" są ogólnie nie tolerowane, to...

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 22:47 

Ok Tom@s. Rzeczowa krótka odpowiedź i mnie przekonałeś ; )
Ze mną można się dogadac i to nie problem, żebym zmienił sygnature, ale jak ktoś robi coś takiego za moimi plecami to mnie do szału doprowadza bo wychodzi, że ja tu nie wiem jaką konspiracje pro nazistowską wprowadzam, a temat jak niektórzy zauważyli był "Polish Soldiers" gloryfikujący dokonania POLAKÓW właśnie i z całą dumą go przedstawiłem, wiec niech ten debil co zgosił ci tego posta się schowa, bo się strasznie skompromitował.

A teraz coś dla rozliźnienia tematu
==>

http://www.youtube.com/watch?v=nBTZHzWA ... ed&search=

Nie powiem co, ale może was mile zaskoczyc.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2007, 22:52 
Oldboy Battlefield.pl

...i żyli długo i szczęśliwie :lol:

LOL :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 14:06 

Żeby zrobic na złośc wszystkim tym, ktorzy zarzucają mi antypolskośc to dodam tu jeszcze jeden film, który przynajmniej na mnie zrobił wrażenie. Nie ma w nim jakichś super scen walki, ale muzyka, polskie flagi i nasz skromny sprzet chwyci chyba każdego za serce, skoro nawet i mnie poruszył.

Macie tu prawdziwych "Polish Soldiers"

http://www.youtube.com/watch?v=a2-pHrOgpEI&NR

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 14:13 

mam coś lepszego http://www.maxior.pl/?p=index&id=35093&0

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 14:31 

Gambit napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=a2-pHrOgpEI&NR

Gambit znasz moze piosenke z podkładu muzycznego z tego filmu? bo jest super ;) moze ktos inny zna poprosiłbym o nazwę. Z góry dziękuje ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 14:34 

Wojna Obronna Polski: http://www.youtube.com/v/pK7Cnx5aTXM

Powstanie Warszawskie: http://www.youtube.com/v/p6mOESrwk08

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 14:46 

Boże, mój Boże...no obrzydzicie mi tych Niemców do reszty i klan mi się rozpadnie i ehh...ale jaki piękny ten film co MK dał!! I jeszcze ta muzyka z moich ukochanych Piratów z Karaibów tak dobrze dopasowana. Taki klimat i bohaterstwo i wychwycone to co najlepsze...

Powiem wam, ze u mnie ten pociąg do Niemców wynika a nienawiści do Rosjan za to co nam zrobili do nienawiści do Anglików, za to czego własnie nie zrobili. Jeśli by spojrzec na ten tok myślenia to każdy zrozumie, że jestem za Niemcami ze względu na Polaków. Jest to paradoks, ale tak właśnie to wynika. Niestety...w tej całej mojej ideologii staram się wymazac szczegóły Niemcy - Polacy, takie jak rozstrzelania i terror. Strasznie mi przykro, że nie da się tego połączyc. ALe chyba tak było z każdym państwem. Ruscy też nas najpierw wybili żeby pomóc. Brytyjczycy nasz oszukali ( pan Loyd George itd ). Wiec chyba z każdym krajem jest podobnie.
Wielu teraz się wścieknie gdyż powiem herezje, której żaden chyba inny z Polaków by nie zaakceptował. Żałuje bardzo, że Polacy nie dołączyli do osi, i chocby mieli z nią przegrac, może nie było by w Polsce tego co było. Historia pokazała, ze którą kolwiek ze stron byśmy nie wybrali to i tak dostaliśmy po łbie. 50 lat komunizmu w nagrodę i terros NKWD -> potem SB wcale nie był by lepszy. Teraz Polacy mogą powiedziec - No tak, ale walczyliśmy z nazistami chociaz - to prawda, ale byliśmy z komunistami. Mniejsze zło ? Czy to ma aż takie znaczenie ? Mogliśmy równie dobrze walczyc z komunizmem razem z Nazistami. Co z tego skoro obydwie ideologie szlag trafił. Jedyne co nam z tego przyszło to dumna z męczeńskiej śmierci naszych chłopców...ehh.

Jesli chodzi o moje zamiłowanie do niemców to zaczyna się ono w momencie ataku na Rosje i ani godziny wcześniej, tak więc jest to dowód na mój patriotyzm ( MK stwierdził że nie można i za Polakami i za Niemcami ). Teoretycznie nie, ale tak jak mówie, do Barabrossy trzymam za aliantami, bo zawsze słabsza strona mnie przyciąga. Dalej już wszystko oczywiste...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2