Cytuj:
Ten cały Lailon nie wie, że mnie jeszcze bardziej wisi czy mnie tu zbanuje czy nie, bo czasy świetności tego forum dawno mineły.
Czasy swietnosci to forum wciaz przezywa, zwlaszcza w momencie wydania nowych czesci, dodatkow itp. Zaktualizuj swoje dane...
Cytuj:
Nigdy nie należałem do cichych pedałków przy których żaden admin nie umie zaistniec, to teraz sobie znaleźli żywioł.
Wiesz, ze to zdanie nie jest specjalnie logiczne? Co do cichych to widze, ze nie jestes. Co do pedałka to ja tam nie sprawdzam "co" masz w tylku...^_^
Cytuj:
Człowiek moderujący to forum pisze, że nie zna EF-FH, jak co druga osoba ma tu w podpisie EF-FH. Gretuluje doboru moderatorów itd. A juz nie ma gorszej rzeczy od ludzi, którzy nie czytają całego posta jako jakiegoś przesłania/intencji, tylko wyłapują słowa.
Hmm kurde no przegladam dzialy i nie widze by EF-Fh mial ktos poza grupka paru osob...zwazywszy, ze gralem w 1942, vietnama, bf2, 2142 i dodatki oraz modyfikacje do nich(cala kolekcja na polce) chyba mam "kwalifikacje". Co do przeslania. W twoim poscie widac przeslanie. Jest to cos ala "Wolam o pomoc. Jestem nienormalny, zniszczmy zydow z opaskami SS na ramieniach" czy cos w tym stylu. Nie podoba mi sie to przeslanie. Jeszcze bardziej nie podoba mi sie sposob w jaki je przekazujesz. Sadzac po tym, ze zostaly one zgloszone do moderacji przez userow uznaje, ze innym tez nie.
Cytuj:
No to teraz ja wam powiem "moderatorki", że Dorotka Masłowska dostała nagrodę Nike za wojne polsko-ruską. Książka była cała nafaszerowana epitetami i wulgaryzmami. Mimo to, ktoś kto ją oceniał nie patrzył na słowa w kontekście cenzury, ale fabuły i akcji.
Ksiazka byla pisana w takim a nie innym stylu aby oddac klimat grupy jaka opisywala. Dopoki wiec nie piszesz na forum zidiocialych rasistow i antysemitow, uzywasz nieodpowiedniego jezyka. Nie myl stylistyki literackiej ze zwykla glupota...
Cytuj:
Dajecie tylko dowód swojego prymitywizmu i kompleksów wpadając na forum w najciekawszym momencie, zamykając temat i strasząc banami. I kto tu sie zachowuje jak nazista ? Chcecie oceniac innych, zacznijcie od siebie, bo macie faszystowskie metody.
Jestes rasista, antysemita, nazista i do tego idiota(skoro tak lubisz bezposrednie slownictwo). Jesli dla ciebie klotnia z uzyciem wulgaryzmow jest tak arcy ciekawa to rozpedz sie clzowieczku i walnij glowa w sciane, moze przejdzie...Regulamin zostal opracowany w konkretnych celach. Nie podoba ci sie? Nie zagladaj tu
Cytuj:
W zasadzie ja potwierdze tylko słowa Arjena. Kiedy zaczyna się coś dziac, wy wpadacie i wszystko psujecie. I wy mnie straszycie banem na takim forum ? To umilowanie ********* stagnacji.
Wole bezruch niz ozywienie na takim poziomie...
Cytuj:
Wszyscy mówią, że wojna napędza postęp cywilizacyjny. Gdyby nie wasze dziecinne zachowanie, myśle, ze z tej burzy na forum wypłyneło by kilka ciekawych filmów, gdyż obu stronom właśnie o to chodziło.
Z tego co zauwazylem(przeczytalem powoli caly topic) to tobie chdozilo o obrazneie wszelkich mozliwych nacji poza niemcami, obrazneie innych userow oraz podszycie sie pod autora filmu. Twoja chora fascynacja nazizmem i wojna(juz nie tylko militariami) i podniecanie sie tym, lecz sie
Cytuj:
W tej chwili nie stanie się nic, a nawet jeśli się stanie to BF.pl dowie się o tym jako ostatnie, właśnie dzięki waszej "troskliwej" opiece.
Hmm chodzi ci o nowe filmiki wojenne? Z tego co widzialem to wiekszosc pochodzila od innych userow a nie ciebie. Jak beda chcieli to dadza nowe(wlasciwie to jak znajda...)
Cytuj:
A skoro już mam dostac bana, to zachowam się odwrotnie do polskiej chołoty i zamiast nawrzucac powiem, że stałem się legendą forum FH. taką samą jak Misiek czy Wozu. Ludzi których wszyscy znają.
Zdazyles nawrzucac ludziom wczesniej a teraz laskawie bedzie kultura? ;D To czy dostaniesz bana nie zalezy ode mnie. Zglosilem wniosek a sadzac po reakcji innych moderatorow ma ona szanse na aprobate. Co do bycia legenda to nie znam tych 2 panow ani inni gracze z bf2,2142(nie wiem jak vietnam) a to powoduje, ze 70% tego forum ich nie zna na 100% co do twojej skromnej osoby to widzialem komentarz "to zero", w sumie tez jakas legenda....
Cytuj:
Dwa z prawdziwego zdarzenia UKF/FH i tu ukłon w ich stronę jako godnego rywala i właśnie NASZ i podkreślam NASZ klan, nasz dlatego że co druga osoba z tego forum była w Elite Force. Do tej pory nie wiem jak to się udało, że przez pewien czas wszyscy współpracowaliśmy i nie było problemów.
Omg ;D Po pierwsze to nawet osoby z EF byl po 2 stronie(to od nich pochodzily zgloszenia) po drugie dzial FH dotyczy moda a nie klanu i nie jest wlasnoscia zadnej grupy graczy wiec wymysl, ze tyyko znajacy jakis klan maja tam prawo bywac to heh no coz ;D Tez nie wiem jak sie to udalo z czlowiekiem o takiej filozofi i podejsciu do zycia jak ty.
--------------------------------------------------------------------------------------
edit: Arjen7
Tutaj mnie nikt nie zna z 2 powodow. Gdy Fh bylo w rozkwicie ja gralem w 1942 for fun a na codzien w CS,AA.
Cytuj:
A najśmieszniejsze jest to, że ten człowiek umieszcza(ł) wszystkie newsy z FH2 na główną stronkę
Najsmieszniejsze, ze ten czlowiek odpowiada m.in. za mody do serii BF.
Cytuj:
Pewnie uważa się za pr0 Laughing bo ma w sygnaturce 3 razy napisane "veteran" ale niech tak pozostanie, mam to gdzieś. Zdenerwowało mnie tylko to 'szpanowanie' jaki to nie jest kozak i , ze bany może wlepić. Trzeba mu wybaczyć bo wchodząc na scene w grudniu 2004 nie mógł już znać EF.
Na innym forum gdzie wczesniej pisywalem byl zwyczaj dodawania w podpisie takiego "cv" i mi sie osobiscie podoba bo nie trzeba szukac "skad to czlowiek?. Zreszta ty tez masz wypisane klany tyle, ze w profilu...Co do mojego stazu na forum to jakby nie patrzec jestes tu tylko 2 miechy dluzej wiec...
Cytuj:
Rozumiem, że wypełnia swoje obowiązki i stara się działać według regulaminu ale spójrzmy prawdzie w oczy... nie da się zachować idealnego porządku Cool
Zalozymy sie? Myslisz, ze to pierwsze forum gdzie moderuje/adminuje? Robie to od wielu lat i zawsze udawalo mi sie utemperowac lub wyeliminowac idiotow i chamow. Potraktuje to jako wyzwanie