Cytuj:
Pilnujcie sobie żeby nikt nie obrażał żydków, polaków czy innych nacji ale dajcie nam się pokłucić ffs
Chcecie sie spierac co do taktyk itp? Bardzo prosze. Jednak od tego jest dyskusja a nie bluzgowisko!
Cytuj:
I zostawcie w spokoju Gambita, bo pomimo napadów umie się opanować. Chociaż i tak pewnie wpadnie taki moderator który o fh i tak nie ma nic do powiedzenia i od niechcenia zbanuje sobie usera za jakiegoś konkretnego posta... patrzcie na całokształt! Bądz co bądz bez Gambita nie było by EF czyli drugiego klanu reprezentującego Polskę w FHL.
Nie ty decydujesz kto co moze. Totalnie wisi mi to, ze jest na forum dlugo. Nie jestem sentymentalny jak juz mowilem. Zbanuje jesli jeszcze raz zobaczy cos takiego jak tutaj. Co do klanu to nawet go nie znam. Co wiecej tez mi totalnie on wisi. Moze medal mu dac? Ja tez zakladalem rozne klany, so what? To, ze reprezentowali Polske...no i znowu co z tego? ^_^
Cytuj:
Pisze to dlatego ponieważ wiem, że na 'FH' zagląda może 5% tego całego forum, rozumiem bana jeżeli ktoś na innym ogólnym wyjedzie z jakimś flame itp.
Zaglada wiecej niz myslisz. Regulamin dotyczy kazdego dzialu a nie tylko ogolnych!
Cytuj:
I dopóki nie ma otwartej wojny i rozmowa utrzymuje się na poziomie jest fajnie Smile
Jak chcecie to zalozcie sobie wlasne forum i tam dyskutujcie na TAKIM poziomie. Cala ta dyskusja wykroczyla poza normy bf.pl - regulamin czytales? Pewnie nie w imie zasady "stary user nie musi"