Teraz jest 23 lis 2024, 23:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 lut 2007, 22:16 

Zapewne niedługo pojawią się osoby z zainstalowanym windowsem vista, których punkbuster wywala po 30 sekundach z gry. Ja zainstalowałem ten system wczoraj i po odpaleniu b2142 punkbuster wyrzucał mnie komunikatem: RESTRICTION O/S Privileges i ałt z serwera.
Dopiero po jakimś czasie zorientowałem się, że plik w tym systemie można odpalać prawym przyciskiem myszy jako administrator komputera (cokolwiek to znaczy bo i tak profil mam tylko jeden oczywiście z uprawnieniami). Tak więc, aby grać na Viście w b2142 po sieci nalezy odpalić go tym własnie sposobem. to tyle.peace

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 23:19 

Ciekawe tylko kto normalny grajac w gierki, zmienił już system na Vistę, no bardzo ciekaw jestem. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 23:58 

ja i jeszcze wielu na tutejszym forum... zajrzyj w inny topic, a przekonasz sie...

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 00:01 

MaZZeo napisał(a):
Ciekawe tylko kto normalny grajac w gierki, zmienił już system na Vistę, no bardzo ciekaw jestem. :roll:

Ja już zmoeniłem system na Vistę :D
Tu masz link do wątki o Viscie http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=17822
A tu link do filmu jak działa Battlefield 2142 pod Vistą

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 00:25 

Nieoczekiwany blad archiwum. Taki komunikat pojawia sie, po kilkunastu sekundach sciagania :/

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 00:44 

MaZZeo napisał(a):
Nieoczekiwany blad archiwum. Taki komunikat pojawia sie, po kilkunastu sekundach sciagania :/

u mnie działa ok :D ściągnij jakimś innym programem lub standardowym downloaderem windowsa :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 06:27 

Ja mam zainstalowaną vistę.
Spadku wydajności w bfie nie zauważyłem

tym bardziej, że 29.01 wyszło już sterowniki pod ATI, które nie są betą...

z tymi sterami jeszcze lepiej wszystko chodzi...

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 14:58 

ja mam taki problem jak chce wlaczyc bfa (wlaczyc serwer)to mi pisze zenie ma dobrej wersji a dopiero robilem updete do wersji 1.2 BETA.pomocy!!!!!!!!!! :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 15:17 
Moderator forum

Piotrek1991PK napisał(a):
ja mam taki problem jak chce wlaczyc bfa (wlaczyc serwer)to mi pisze zenie ma dobrej wersji a dopiero robilem updete do wersji 1.2 BETA.pomocy!!!!!!!!!! :cry:

bo to wersja BETA jak sama nazwa wskazuje :roll: i stoi na nim tylko kilka serwerow do testowania w/w patcha... Jak chcesz pograc bez problemow to zainstaluj patch 1.10 !!

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 18:10 

Witam odnosząc się do wypowiedzi sqnk nie kumam o co mu chodzi "Dopiero po jakimś czasie zorientowałem się, że plik w tym systemie można odpalać prawym przyciskiem myszy jako administrator komputera ". mam taki sam problem i nie wiem co zrobic. Prosze o pomoc. Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 19:03 
Moderator forum

erka24 napisał(a):
Witam odnosząc się do wypowiedzi sqnk nie kumam o co mu chodzi "Dopiero po jakimś czasie zorientowałem się, że plik w tym systemie można odpalać prawym przyciskiem myszy jako administrator komputera ". mam taki sam problem i nie wiem co zrobic. Prosze o pomoc. Pozdrawiam

LOL.. nie rozumiesz po polsku ? :wink: i pewnie nie probowales kliknac PRAWYM przyciskiem myszy na ikonke BF2142 ?? jak to zrobisz to masz tam opcje RUN AS ADMINISTRATOR... kilkasz w to i po problemie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, 13:39 

Vista nie daje za wygraną i po ostatnich uaktualnieniach PB kopał nawet jak odpalałem grę jako administrator.... Tym razem pomogło:
Prawy PM na skrócie Battlefield 2142, >własciwości > Zgodnośc (zaznaczyć tryb zgodności - System XP oraz Poziom uprawnień - uruchom jako administrator). PB uaktualniam poprzez PBsetup.exe do pobrania ze strony PB. Z Bogiem

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, 14:56 

sqnk napisał(a):
Vista nie daje za wygraną i po ostatnich uaktualnieniach PB kopał nawet jak odpalałem grę jako administrator.... Tym razem pomogło:
Prawy PM na skrócie Battlefield 2142, >własciwości > Zgodnośc (zaznaczyć tryb zgodności - System XP oraz Poziom uprawnień - uruchom jako administrator). PB uaktualniam poprzez PBsetup.exe do pobrania ze strony PB. Z Bogiem

Czasami mysle ze to forum dla otępiałych,temet poruszany przynajmniej 3 raz,Jesli ktos umie czutac i mach trochę rozumu to zrobił to juz dawno temu i jeszcze jedno mam Viste Ultimate i nieodpalam w trybie zgodności XP tylko mam ustawine jako Admin.

MaZZeo napisał(a):
Ciekawe tylko kto normalny grajac w gierki, zmienił już system na Vistę, no bardzo ciekaw jestem.

Direct X 10 nizszy fps płynniejsza grafa,a w tej chwili są juz sterowniki do wszystkiego co niezbędne żeby wszystko pięknie chodziło :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, 15:39 

Nuras, jesli to forum dla otepiałych to co Ty na nim robisz heh?....A zwłaszcza na moim topicu założonym w dniu premiery Windowsa Vista....
Jeszcze jedno, co zrobił ktoś dawno temu kto ma trochę rozumu i zainstalował Viste dzisiaj rano? ;) Pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, 17:09 

sqnk napisał(a):
co zrobił ktoś dawno temu kto ma trochę rozumu i zainstalował Viste dzisiaj rano?

Że co??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2