Teraz jest 22 lis 2024, 11:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 133 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2007, 02:17 

Trochę noobski temat ale co tam dopiszę się :D

No więc daawno dawno temu na mapie Fall of Berlin z 64 graczami działo się to co zwykle..zgiełk,bluzgi na "Cheaterów" i ogólnie chaos jak to zwykle bywa...ale była jedna osoba,która się wyrózniała - otóż na ŚRODEK DROGI GŁÓWNEJ wyszedł nasz recon (z kpa) nie dośc że jakoś nikt do niego nie strzelał, to widać było że ma nowy unlock bo z ciekawością rzucał RDXy sobie pod nogi (był to serw FF on) niestety rzucał je z taką prędkością że nie zauważył że wyjmuje zapalnik...zobaczyłem potężny błysk i ciało lecące 20 m w górę...pamiętam jakim śmiechem ryknąłem eh.. :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2007, 12:16 

ZmudPL napisał(a):
Barcel napisał(a):
co do tematu ostatnio jak bylem w mechu recon chacial mi rdxa podlozyc to sie wkurw i usiadlem na nim (doslownie)... 1 frag wiecej:D

I po co? Trzeba było mu pierd attacka zrobić:D

nie to by bylo zbyt okrutne:D nie widomo na czym te mechy jada (moze gazy pofermentacyjne?) goscia tak by zaczadzilo ze wicej by sie nie odrodzil

Tytuł:
PostNapisane: 25 lut 2007, 19:10 

Ostatnio taka akcja-jestem snajperem, i pojedynkuje się z innym snajperem dobre 3 minuty.W pewnym momencie postawilem ten wabik.Tamten snaJPER GAPIL SIę W TAMTO MIEJSCE, WIęC JA WYSZEDłEM ZA śCIAny i zaczałem celowac.W tym momencie przybiega jakiś geniusz z mojego teama, wyjmuje pistolet i zaczyna strzelać w wabik.tamten się kapnął i w ostatniej sekundzie zdołal się schowac i potem mnie zaBIć..........N/C DLA TAKICH durniów :roll: :lol: :lol:

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 lut 2007, 21:29 

Nieno... ale sie przed chwilą w******* na knife only.
Na początku knife only ladnie wszystcy biegaja z nozem ale potem adminom zaczelo sie nudzic wiec zaczeli walic rdxami (przedtem ban za takie cos) i polowa graczy zaczela biegac z rdxami potem admin zaczal rzucac granatami to ja se pomyslalem ze jak granaty sa to dlaczego niemoge walic rakietkami a baura i oczywiscie... "giermen no explosiv" i BAN Ale pkty jednak zapisalo ;p

Tytuł:
PostNapisane: 25 lut 2007, 22:52 

Heh....Giermen...Jak Widze knife Only i widze choć jedną osobę która użyje coś innego co nie przypomina knife to biore voss i jade wszystkich...Ostatnio nabiłem 60 pkt i nawet nie miałem ostrzeżenia :D

http://spoxter.mybrute.com

Tytuł:
PostNapisane: 25 lut 2007, 23:33 

Takich ludzi jak ty spoxter nie lubię...Zero przestrzegania zasad, zero chęci jakiejś zabawy z innymi na równym poziomie... Tylko mi się nie tłumacz że ktoś inny wyjął granat/pistolet/cokolwiek i tego użył to nie znaczy że ty też możesz, jeśli ktoś ci okradnie dom to uznasz że jeśli on to zrobił to ty też możesz ? Pomyśl trochę, swoją drogą dziwie się że kicka nie dostałeś :/

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 08:21 

No a ja raz z 20 smierci na tym nabiłem gdy chciałem przestrzegać zasad... biegne na kogoś z nożem a on bianchi i pomnie ;p Dobrze że tak rzadko ostatnio gram n knife only ;p Ps. teraz zrozumialem o co wam lotolo z tymi wszystkimi APM,kami Ostatnio troche gram na knife/pistol/explosiv onl, dosłownie co 2-4 metry w bazie APM lezało - Ja chce zabic kilku kolesi z pistola (bo zbieram fragi na odznake) a tu co chwile sie na mine nadziewam ;p do tego wszędzie latają granaty i po zabawie ;p

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 09:23 
Moderator forum

Panowie temat to Fajne/Śmieszne... a nie kłótnie i przechwalania kto był gdzieś kimś.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 20:29 

wlasnie skonczylem grac na Camp Gibraltar o ci mi sie przytrafilo

idzie sobie jakis nooobek z KPA z nadto wyraznym zamiarem podlozenia gdzies rdxa no to ja zanim z shotgunem

noobek sie kapnal i zaczal wywalac rdxy pod siebie
ja sie bezpeicznie odsunolem a koles zapatrzony sam sie wysadzil:D

polecial w mur i odbil sie na ziemie

myslalem ze z krzesla spadne a koles obok mnie polozyl sie i powiedzial(polak)
:<<wije sie ze smiechu>> BUHAHAHA

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 21:00 

Typowy camper...Nienawidze takich -.- siedzą i czekają aż jakiś koleś się trafi na mine która robi wszystko za ciebie ... normalnie tych min nie powinno być one tylko leżą na ziemi i zabijają -.-

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 21:41 

Cytuj:
Typowy camper...Nienawidze takich -.- siedzą i czekają aż jakiś koleś się trafi na mine która robi wszystko za ciebie ... normalnie tych min nie powinno być one tylko leżą na ziemi i zabijają -.-

OMG on gadał o RDXach, a nie APMkach.A jeśli masz coś do RDXów to jeszcZze więcej w moich oczach straciłeś...

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 21:44 

na dodatek koles sie nie kampil tylko biegl do mnie...

Spoxter wez ty czytaj posty a nie przegladaj co?

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 22:00 

Cytuj:
OMG on gadał o RDXach, a nie APMkach.A jeśli masz coś do RDXów to jeszcZze więcej w moich oczach straciłeś...

Sory niewiem ale ten post nie miał trafić tutaj ....niewiem chyba kliknąłem w złe okienko i w złym topicu wysłałem ... bardzo przepraszam ... a co do rdx to nic nei mam ... mówie tylko że amp sa troche głupie i według mnie to coś nei powinno być bo leży tylko i zabija

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 08:22 

Taak, w złe okienko mówisz. Nie tłumacz się głupio tylko CZYTAJ tematy bo już nie pierwszy raz palnąłeś jakąś "mondlom" kwestie.

@Topic: Ostatnio często wsiadam do działek AA, ale tych na tytanie, i nie tych na dachu ;) Wiem że już był taki temat ale kapsuły L-POD to najskuteczniejsza broń przeciwlotnicza . Naprawdę odczuwa się wielką satysfakcje jak się trafi jakiś zapełniony transportowiec i od razu ma się 5 fragów :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 16:18 

taaa ale jak juz leci taki zlom wypakowany to zazwyczaj juz ktos jest w dzialku AA...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 133 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2