Teraz jest 5 mar 2025, 20:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2007, 13:30 

Ja tam unlocki używam gdzie można i tyle w tym temacie :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2007, 15:06 

A jestes tez za te unlocki bluzgany gdzie tylko mozna?

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2007, 15:27 

Nie zdarzyło się żeby mnie ktoś zbluzgał, poprostu stosuję się do reguł gry , które są na danym serwerze i które wyświetlają się na ekranie.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2007, 15:31 

Prudi napisał(a):
poprostu stosuję się do reguł gry , które są na danym serwerze
To wbijaj na CQFa i tam dopiero stosuj się do reguł serwera ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2007, 15:32 

Ja nie raz sl;uyszalem ze jestem lama czy jakos tak ze gram UNLOCKIEM (zaznaczam ze na serwie ktory pozwalal na unlocki) ale sie tym nie przejmuje juz tylko gram bo po to je EA stworzyla, wiec biore takiego unlocka i laduje takiemu kolesiowi wtedy on sie wkurza rece mu drza i nie potrafi wtedy trafic z DAO z metra hehehe, zal mi takich, niech kazdy gra czym che i wedle zasad na serwie i bedzie spox.
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2007, 15:48 

Dziergol "VR" napisał(a):
Ja nie raz sl;uyszalem ze jestem lama czy jakos tak ze gram UNLOCKIEM (zaznaczam ze na serwie ktory pozwalal na unlocki) ale sie tym nie przejmuje juz tylko gram bo po to je EA stworzyla, wiec biore takiego unlocka i laduje takiemu kolesiowi wtedy on sie wkurza rece mu drza i nie potrafi wtedy trafic z DAO z metra hehehe, zal mi takich, niech kazdy gra czym che i wedle zasad na serwie i bedzie spox.
Pozdrawiam

dokladnie a jedynie bluzgajacym polaczkom za unlocki - mowimy chill out :P i dziekujemy ;) oh jaka ja mam przyjemnosc z gry jak jakis polaczek mnie bluzga, smiech na sali xD

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2007, 15:49 

Pozdrawiam
Hmm czyli wyzywa cię koleś który sam używa unloków, czy może coś zamotałeś.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2007, 15:53 

Piękne i prawdziwe słowa :D
Tak trzymać! To jest gra, a gra to przede wszystkim zabawa. Jeśli ktoś to traktuje jak swoją misję, miejsce rozwoju osobistego i miarę sukcesów, bo używa tej broni, a nie tamtej to... niech sobie tak ma :) i niech mu rączki latają :)
Innymi słowy - możesz być "psycholem (bez obrazy!) unlockowym", albo czerpać radość z gry. Wybiera każdy sam. Ja osobiście wybrałem rozrywkę. Płacze i szlochy niewielkiej grupki prZero, która chce zawładnąć całą sceną i narzucić jej swoje widzimisię nie interesują mnie nawet tyci tyci. Ludzikom takim brak luzu i dystansu.
A jak ktoś chce mi wstawiać te beznadziejne gadki, że to taka straszna broń co sama zabija itede, to niech wejdzie na serwer z dobrymi pilotami i komendantem. Nawet nie zobaczy przeciwnika, a tym bardziej jego broni.
Dodatkowo, gdy wchodzi jakiś młody gracz, który ma zagrać pierwszy raz, to jest to jedyna szansa, by przetrwać tę chwilę. I tu właśnie najgłośniej prZero złorzeczą, bowiem ich spięte pośladki i marsowa mina wyraźnie mówią, kto tu kogo ma bić.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2007, 15:58 

Pako napisał(a):
Pozdrawiam
Hmm czyli wyzywa cię koleś który sam używa unloków, czy może coś zamotałeś.

Nieee, chciałem powiedzieć że tak się wkurza, zle to napisałem sorx, miało być (ze gdyby uzył DAO to by z metra nie trafił)
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2007, 16:02 

ZbiR napisał(a):
Piękne i prawdziwe słowa :D
Tak trzymać! To jest gra, a gra to przede wszystkim zabawa. Jeśli ktoś to traktuje jak swoją misję, miejsce rozwoju osobistego i miarę sukcesów, bo używa tej broni, a nie tamtej to... niech sobie tak ma :) i niech mu rączki latają :)
Innymi słowy - możesz być "psycholem (bez obrazy!) unlockowym", albo czerpać radość z gry. Wybiera każdy sam. Ja osobiście wybrałem rozrywkę. Płacze i szlochy niewielkiej grupki prZero, która chce zawładnąć całą sceną i narzucić jej swoje widzimisię nie interesują mnie nawet tyci tyci. Ludzikom takim brak luzu i dystansu.
A jak ktoś chce mi wstawiać te beznadziejne gadki, że to taka straszna broń co sama zabija itede, to niech wejdzie na serwer z dobrymi pilotami i komendantem. Nawet nie zobaczy przeciwnika, a tym bardziej jego broni.
Dodatkowo, gdy wchodzi jakiś młody gracz, który ma zagrać pierwszy raz, to jest to jedyna szansa, by przetrwać tę chwilę. I tu właśnie najgłośniej prZero złorzeczą, bowiem ich spięte pośladki i marsowa mina wyraźnie mówią, kto tu kogo ma bić.

i to mi się podoba że każdy moa osobiste podejscie do gry bez manipulacji graczami.Osobicie nie gram unlokami, bo jak sie biega z tagiem to nie wypada(nie wolno :wink:).

P.S. - i własnie takich ludzi z swoim zdaniem poszukujemy do klanu :) (nie zeby była to reklama :wink: )
Pozdrawiam
Pawell

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2007, 16:07 

Chętnie pograłbym w klanie pewnie podniósł bym swojego skilla i przede wszystkim poznałbym nowych znajomych ale nie wiem ile czasu trzeba temu poświęcić, no i oczywiście czy sięnadaję, hehe. Co do unlockow to mysle ze bez problemu moglbym ich przestac uzywac, nie wiem jakby to wplynelo na moj poziom gry ale odnosnie tesknoty za unlockami to nie ma problemu.

SFA - hmmmm.....

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2007, 16:18 

Póki co rekrutujemy, pisz na gg albo na stronce.
Soory za OF, temat proponuje zamknąc.
Pozdrawiam
Pawell

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2007, 17:03 

PicrosoftPL napisał(a):
ZbiR napisał(a):
Piękne i prawdziwe słowa
Ciach!
I tu właśnie najgłośniej prZero złorzeczą, bowiem ich spięte pośladki i marsowa mina wyraźnie mówią, kto tu kogo ma bić.

i to mi się podoba że każdy moa osobiste podejscie do gry bez manipulacji graczami.Osobicie nie gram unlokami, bo jak sie biega z tagiem to nie wypada(nie wolno :wink:).

P.S. - i własnie takich ludzi z swoim zdaniem poszukujemy do klanu :) (nie zeby była to reklama :wink: )
Pozdrawiam
Pawell

Odbieram to jako osobiste zaproszenie! :D które mile łechce moje ego :) Rzecz jasna dziękuję za nie i jest mi bardzo miło. Niestety, codzienne obowiązki nie pozwalają mi grać w klanie. Choć chciałbym, bo to frajda jest pomimo obowiązków z tego wynikających.

Osobiście gram różnie. Korzystając, że nie należę do klanu korzystam czasami z unlocków :) choć nie płaczę na serwerach, których zasady wymagają gry podstawkami. Radzę sobie nimi dobrze, ale lubię czasami zabawić się nowymi "armatami" :)
Jestem pewien, że i klanowicze się nimi bawią, a im bardziej krzyczący, tym bardziej się nimi bawią. Na nickach nieklanowych oczywiście :)
Taka to nasza polska specyfika i mentalność.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2007, 17:22 

Cytuj:
dokladnie a jedynie bluzgajacym polaczkom za unlocki - mowimy chill out Razz i dziekujemy Wink oh jaka ja mam przyjemnosc z gry jak jakis polaczek mnie bluzga, smiech na sali xD

A ty Romem jesteś ?? Miło mi tu polaczek.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2007, 22:04 
Moderator forum

Koniec Trollowania! Zamykam.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2