Mecz towarzyski.
Klan generalnie miły, nie robią problemów czekali na 2 graczy którzy mieli problemy z wejsciem na server troszkę za często przypominali o regulaminie CB ale.......jest pewne ale
BOTB
Axis - zaatakowali na most północny wsparli się wespą i sniperem na wzgórzu do zdejmowania inżynierów minujących most. Generalnie strzelali z czołgów słabiuchno nasze M10 rozwalało po 3 czołgi nawet jak udało im sie przejechać most i do 15 min cały brzeg był nasz czasem pojedynczo przedzierali się w kierunku bazy głównej. Raz nawet ją nam zrobili na biało. Runda bez specjalnej historii. Jedynie sniperzy trafiali jak powaleni.
Allied - zaminowali most i podjechali M10 poruszajc się zaraz za mostem.
I TU MAŁA DYGRESJA to co pokazali jeśli chodzi o celność to lekkie przegięcie M10 zniszczyło nam wszystkie czołgi w 1 min. Ale powiedzmy że było oki. Całkiem dobrze idzie im bazukami dobrze się chowają. Zazwyczaj 2 gości siedziało pod mostem przy M10.
IWO JIMA
Axis - i tu nastepuje przegięcie główne goscie mieli 100% celności
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
oczywiście nie wszyscy ale 3-4 graczy jedną serią z bara zdejmowali samolot, 1 strzałem z bara z górki zdejmowali gości będących w połowie wyspy. o taktyce nie będę pisał bo nie było żadnej po prostu rozwaliło mnie jak 1 gostek zdjął 5 naszych desantujących się na górkę nie zminiając magazynka czyli rozwalił wszystkich. o sniperach zdejmujących gosci zsuwających sie z górki nie wspomnę dodam tylko że chcaiłbym to zobaczyć jak ktoś z polskich graczy zastrzeli poruszający się cel z płynącego okrętu 5 razy z rzędu
.
A teraz najlepsze,
lekko wkur... przeszukałem stronki jak działa AIMBOT - otóż ponieważ w BF1942 jest podział na strefy trafienia więc po odpaleniu aimbota nasz komputer wyśle do servera informację ze trafilismy goscia w głowę chociaż trafiliśmy go w nogę. I to wyjaśniałoby super celność. Nie oskarżam całego klanu PIRATAS ale jak dla mnie kilku z nich nie grało fair.
Ich server to tez nie jest szczyt płynności, generalnie ping 100 to norma dla wszystkich.
Oczywiście zaraz się odezwą głosy, że przesadzam itd. ale grając engiem i sniperem wiem ze przy pingu 100 nie da sie miec 100% skutecznosci.
To tyle z mojej strony.