Teraz jest 20 lis 2024, 15:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:09 

Witam :arrow: :!: :!: :!: :!:

Oznajmienie związane z turniejem :

Mieliśmy taki mały plan, aby spróbowac was przekonac do tego, że możecie nas dopuścic do tego turnieju. Cała sprawa rozbija się o dwóch naszych członków (Anemon i Kreoz), dwóch młodych chłopaków, którzy jak nam powiedzieli wiedzą, że zrobili źle i obiecują, że to się już nie powtórzy. Czując się po części winni (nie pilnowaliśmy ich za bardzo, wierząc iż dorośli na tyle by być odpowiedzialnymi) oraz będąc głęboko przekonani, że każdemu należy się druga szansa postanowiliśmy ponownie przyjąc ich do klanu. Bacznie ich obserwując z czasem powoli pozwalaliśmy im coraz pełniej uczestniczyc w jego życiu. Zastanawialismy się jak podejśc do sprawy i zdecydowalismy, ze nie podejdziemy do niej fair. W związku z tym grają na swoich starych ksywkach, fake nicki to byłoby czyste oszustwo, kolejny czit. Nie mamy zamiaru nikogo okłamywac, wiec wszystko jest jasne i widoczne na pierwszy rzut oka. Cały organizowany przez nas turniej przesiedzieli na ławce rezerwowych, inne klany nie odzyskały jeszcze do FoW na tyle dużego zaufania by pozwolic im zagrac. Większa cześc z was grała już z nimi na różnego rodzaju sparingach i treningach i o ile mi wiadomo mieliście ich pod ścisłą obserwacją. Nie dotarły potem do mnie żadne zastrzeżenia co do ich gry, ani też nie było dyskusji na temat tego czy mogą zagrac w kolejnym sparingu. Pełni wiary, iż by może powoli odzyskujemy zaufanie u większej części z polskich klanów postanowiliśmy przystąpic do tego turnieju w nadziei, iż nasze winy może niezapomniane zostały jednak wybaczone. Jak się okazało jest zupełnie inaczej. Chciałem porozmawiac z wami i zapewnic, że wszystko będzie w najlepszym porządku jednakże po aferze z pFx straciłem nadzieje, na to, że mnie wysłuchacie. Dodatkowo słyszę od moich klanowiczów, iż planujecie jakąś ankiete na temat naszej obecności w tym turnieju. Chcąc wam oszczędzić zbędnego kłopotu, a może przede wszystkim oszczędzic zaprzyjaźnionym z nami klanom konieczności podejmowania niełatwej decyzji podjęliśmy decyzję o odejściu z tego turnieju.
Ktoś mógłby powiedzieć zagrajcie bez waszych „Cyborgów” i będzie git. Uważam jednak, że już dosyc odpokutowali, a dopóki uważamy, żę teraz są czyści trzymamy się zasady „Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego”.

Pozdrawiamy i dziękujemy, za to iż w ogóle rozpatrywaliście nasz występ w tym turnieju.

Klan: Frogs of War.

:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 16:18 

Oficjalne stanowisko klanu PFX

Prosze o usunięcie klanu PFX z rozgrywek w Polish Cupie.

Klan przestaje istnieć z dniem dzisiejszym.
Nawet jeśli uda nam się poukładać wszystko od nowa, to po wywaleniu 3 czołowych graczy mamy 4 osobowy skład i nie mamy jak wystąpić.
Życzę wszystkim powodzenia.

Pozdrawiam,
Fryzjer

Ostatnio edytowano 6 kwi 2007, 11:05 przez Fryzjer, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 07:57 

Myślę że czas na podsumowania:

Ponieważ nie dam się wmanewrowac w "odpowiedzialność zbiorową" nie mam zamiaru usunąć żadnego teamu, po za udokumentowanymi przypadkami nieczystych zachowań.

Możecie uznać że bronię czituchów, trudno są zasady które wyznaję i tego tak łatwo nie zmienię.

Moje stanowisko doprowadziło do tego że zrezygnował jeden z organizatorów klan SOF w związku z powyższym musze się poddać, sorry za zamieszanie będziemy się emocjonowac innymi rozgrywkami.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 08:00 

Imo - za latwo sie poddajesz

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 08:12 

dramich_wwa napisał(a):

Moje stanowisko doprowadziło do tego że zrezygnował jeden z organizatorów klan SOF w związku z powyższym musze się poddać, sorry za zamieszanie będziemy się emocjonowac innymi rozgrywkami.

Tzn. Nie bedzie turnieju ? Dramich super z Ciebie organizator doprowadz swoja prace do konca, to bedzie super zabawa. Nawet jesli SOF sie wycofal (szkoda) to pamietaj ,ze pozostaje masa innych polskich klanow, to jest jeszcze wieksza masa polskich graczy ktorym ten turniej sie bardzo podoba i z przyjenoscia go rozegraja.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 08:13 

Za Jankiem jakos nie przepadam, ale bardzo dobrze mówi. Piwa mu polać, ot co.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 08:24 

Nie jestem w stanie przeprowadzić turnieju bez 6-ciu serwerów. to pierwszy i największy problem inny to taki jak Prefix którego nie ma 2 sofy i FoW znaczy z 18 teamów robi się 14

Słuchajcie nie chcę brać udziału w przedsięwzięciu które dzieli scenę, bez waszej pomocy to mogę sobie pograc na FFA

Ostatnio edytowano 6 kwi 2007, 08:31 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 08:30 

Mysle , ze klany ,ktore mialy brac udzial w tym cupie udostepnia Ci swoje serverki :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 08:45 

dramich_wwa napisał(a):
Nie jestem w stanie przeprowadzić turnieju bez 6-ciu serwerów. to pierwszy i największy problem inny to taki jak Prefix którego nie ma 2 sofy i FoW znaczy z 18 teamów robi się 14

Słuchajcie nie chcę brać udziału w przedsięwzięciu które dzieli scenę, bez waszej pomocy to mogę sobie pograc na FFA

Dzieli ? W zdanym wypadku, wrecz przeciwnie !(przynajmniej jesli chodzi o mnie) Co do serverow, to przecez prawie kazdy klan ma jakis server. Pl4FC ma, NSZ ma, CQF ma, DT, Miss ma i inne tez maja, moze jednak dalo by sie to zorganizowac.

Najlepiej bedzie jak kazdy CL polskiego klanu z serverem skontaktuje sie z Dramichem i okresli jaka pomoc(server) moze oferowac.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 09:14 

no to będzie trzeba robic nowe grupy
skoro dwóch teamów nie ma to w grupie pierwszej będzie zament i wychodzi ze zostają 4 druzyny wiec meczy będzie mniej...

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 09:54 

Przykro nam Dramich ale wszystko jest jasno i i czytelnie napisane
adekwatnie do zaistniałej sytuacji :wink:

Dobrze wiecie że FoW miał swój turniej i nie był na nim najmniejszych problemów wszyscy dobrze się bawili [były relacje w HsTv.pl] itp.
W turnieju brały udział prawie wszystkie polskie klany oprócz wykluczonego
CqF'u i jak widać nie było żadnych sporów .

Pozdro.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 10:22 

Eddie napisał(a):
W turnieju brały udział prawie wszystkie polskie klany oprócz wykluczonego
CqF'u i jak widać nie było żadnych sporów .

Tia... "UBeków" trzeba wykluczyć (i tak byśmy nie grali).

P.S. Chronicie tych którzy dobre imię Wam zepsuli, srol :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 11:07 

Więc może ja napisze a reszta niech się zaastawnowi 100 powodów:

1. To nie jest żaden klan tylko zbieranina paru za przeproszeniem gnojków z namieszanymi do bólu konfigami co smieszniejsze z klanu Influx który na scenie międzynarodowej przez wszystkich jest uważany za klan grający nieczysto.

2.inFlux.Ass aka JiXa
http://img377.imageshack.us/img377/1322/influxwh6.png

i pare komentarzy co do jego osoby:
Core:Mr Outos "sad... who's right, who's wrong...? one more episode in the bf2 cheat series... :/:

Toudzi : "Cheater"

NextGen "Tork" : always thought you were to bad to cheat, but i guess i was wrong....oh and calling an other person retard looks kinda funny when you'r way to ugly to even be on the internet :)

3. Gracze influxu mają po 15 lat to dzieciaki które robią dużo szumu, wyzywają bez powodu i obrażają przeciwników po wygranych meczach za co zresztą mają teraz karence w ESL.

4.Influx. Sin Człowiek który na innym końcie był zbanowany za Aimbota i Wllhacka (którego notabene najprawdopodobniej dalej używa na nowym keyu) ack "Krav3n" hoff
Teams:
Next LeveL
Division Battlefield 2 5v5 Open
BF2 PB GUID a6c7e2ae
This user is suspended until Jan 30, 2008.
Reason: Demo evidence of aimbot/wallhack

5.cały klan Xtx który po przegranej z nami robił wielkie halo i obrażał nas i wszystkich polaków, robił sceny i obrażał kogo popadło.

Także my raz powiedzieliśmy z ludźmi z Influxu którzy mają wspomagacze o których wam się nie śniło i przesunięte hitboxy (o czym Arev doskonale wie bo rozmawiał o tym ze mną) grać nie będziemy dziękuje.

Może to zabrzmi śmiesznie, ale pfX po tej aferze wydaje się być czysty jak łza w porównaniu to tych kolesi ze śmiesznej zbieraniny pod nazwą TA.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 11:11 

Oczywiście po tym co tu przeczytałem nie moge pozwolić na występ TA w tym turnieju

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 11:18 

dramich_wwa napisał(a):
Oczywiście po tym co tu przeczytałem nie moge pozwolić na występ TA w tym turnieju
Chociaz tyle... dzieki ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2