Teraz jest 19 kwi 2025, 02:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 kwi 2007, 07:14 

O to ta krótka lista zmian.
Wg. mnie są bardzo ciekawe,
ale żaden serwer pod tym jeszcze nie stoi xD

Cytuj:
•Fixed PAC Titan geometry exploit: Players may no longer sink into the hull of the PAC titan to freely attack defenders, consoles and the core.
•Fixed EU Titan geometry exploit: Players may no longer sink into the hull of the EU Titan to freely attack defenders, consoles and the core.
•Fixed Squad Leader Drone bug: The spawn placement of the SL drone has been raised to prevent instances where the drone would kill the Squad Leader.
•APM Tuning: The detection radius for Anti-Personnel Mines has been reduced. Players will need to walk much closer to APMs in order to set them off. The blast radius of the APM has also been decreased.
•Fixed radar grenade bug: The bug which caused the radar grenade to sometimes not appear on players’ mini-map has been fixed.
•Fixed Bridge at Remagen Exploit: Players will no longer be able to move inside the west facing slope on the bridge.
•Moding addition: Editing for ‘Physics. AirDensityZeroAtHeight’ has been added.
•Moding addition: The command ‘object.listObjectsofTemplate’ has been re- added to the rcon_invoke command list.
•Improved SAAW missile tracking: The SAAW will now consistently track all airborne targets. The missiles are now fire-and-forget but require a slightly longer lock on time.
•SAAW Missile damage increase: SAAW Damage per missile has been slightly increased.
•Improved Gunship missile tracking: The Gunship missiles will now correctly track all other airborne targets. Please note that the missile behavior when fired at ground targets is unchanged
•Improved Gunship Gunner Cannon: The projectile speed and damage for the gunner position cannon has been increased for both gunships.
•Static AA missile tracking improvement: The EMP missiles fired from the static AA has been improved to properly track when locked on to enemy ships.
•Static AA Missile lock on range decreased: The range which static AA may lock onto ships has been reduced to allow ships ‘spaces of safety’ around the maps.
•Fixed Gunship and Transport Ship Active Defense: A tail section for each of these ships was not properly covered by active defense. This has been corrected to fully protect all ships. Please note that the visual effect for active defense has not changed.
•Gunship TV Missile Adjustment: Damage for Gunship TV guided missiles has been slightly increased
•Fixed fence exploit: Bullet deviation has been added to all fences to prevent a game play exploit. Please note that players behind fences will be more difficult to hit at medium-long ranges due to this change
•Duplicate CD- Key issue: Changes to the CD key check to help prevent issues where players receive a duplicate cd-key error when joining servers.
•LMG Adjustments: The Bianchi and Shuko have been normalized in their settling rates to correct a minor imbalance.
•Automatic Drone adjustment: Health points for the Sentry Gun, Accipiter and Otus drones have been reduced.
•Sentry Gun targeting adjustment: Sentry guns will now take slightly longer to fire on their targets. The sight range for the sentry has also been slightly reduced.
•Fixed Medic Hub bug: Fixed a bug where players would occasionally receive a new medical hub immediately after it was deployed

Zmiany są bardzo obiecujące, ale jak to będzie działać ? zobaczymy.

Ostatnio edytowano 25 kwi 2007, 21:14 przez St4nley, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 08:31 

heh?! [cenzura] /est ściagam 300 mega jak moge 30 :lol:
Może ktos przetłumaczyc tą liste?

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 08:46 

drugi temat o tym samym OHH YEAH!

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 09:27 

Cytuj:
heh?! [cenzura] /est ściagam 300 mega jak moge 30
Może ktos przetłumaczyc tą liste?

Taki mały addzik dla giermena... gdzieś (na tym forum) słyszałem ze incrementale niszczą grę :P

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 09:30 

umm, to sciagam 300 maga :!: :mrgreen: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 09:33 

Słyszałem - nie wiem czy to prawda. Tak czy inaczej, też ściągam 300MB.

A tutaj macie przetłumaczoną listę zmian przez pana PL4FC- stachu (zeby nie było OT :) )

-Naprawiono exploity na KPA Titan: Gracze nie mogą już wchodzić do skrzynek na tytanie KPA aby z łatwością niszczyć obrońców, konsole oraz rdzeń tytana.
-Naprawiono exploity na EU Titan: Gracze nie mogą już wchodzić do skrzynek na tytanie EU aby z łatwością niszczyć obrońców, konsole oraz rdzeń tytana.
-Naprawiono Bug z dronami Squad Liderów: Miejsce spawnu dronów SL zostały zwyższone by uniknąć wypadków, gdy dron zabijał Sqad Lidera.
-Zmiany w minach APM: Zasięg min APM został zredukowany. Gracze muszą podejść dużo bliżej do miny by ją wyłączyć. Pole rażenia APM zostało jednak zminiejszone.
-Naprawiono bug z Radarowymi Granatami Assoulta: Został naprawiony błąd, który sprawiał, że wynik rzuconego granatu nie pojawiał się na mini mapie.
-Naprawiono exploity na mapie Bridge At Remagen: Gracze nie mogą już wchodzić w zachodnią część mostu.
-Zmiany w Engine: Edycja dla 'Physics. AirDensityZeroAtHeight' została dodana.
-Zmiany w Engine: Komenda ';object.listObjectsofTemplate'; została ponownie dodana w liście komand rcon_invoke.
-Polepszono śledzenie rakiet w SAAW: SAAW będzie teraz skuteczniej śledził wszystkie cele powietrzne. Rakiety będą teraz naprowadzane automatycznie, jednak wymagane będzie dłuższe namierzenie celu.
-Siła rakiet SAAW zwiększona: Moc SAAW przy każdym pocisku została znacznie zwiększona.
-Polepszono śledzenie rakiet w Gunshipie: Rakiety Gunshipa będą teraz poprawnie śledziły wszystkie pozostałe cele powietrzne. Pamiętajcie jednak, że zachowanie rakiet, gdy cel nie jest namierzony nie zostało zmienione.
-Polepszono działko strzelca w Gunshipie: Szybkość oraz obrażenia w działkach zostało zwiększone w obu gunshipach.
-Śledzenie celów w stacjonarnych działkach AA : Rakiety EMP wystrzelone z tych działek zostały ulepszone śledząc od razu cel, gdy zostanie namierzony.
-Pole namierzania celów w stacjonarnych działkach AA zostało zmniejszone : Pole, w którym działko może namierzyć cel zostało zmniejszone, tak żeby na mapach były bezpieczne obszary, gdzie nie będzie możliwe zestrzelenie ze stacjonarnych działek AA.
-Naprawiono aktywną tarczę w pojazdach latających: Ogon w obu samolotach nie był dobrze osłoniony przez aktywną tarczę. Zostało to poprawione. Proszę pamiętać jednak, że wygląd osłon się nie zmienił.
-Rakiety TV w Gunshipie poprawione: Obrażenia zadawane przez rakiety TV zostały znacznie zwiększone.
-Naprawiono błąd z ogrodzeniami: Odbicia kul zostały dodane do wszystkich ogrodzeń by rozgrywka stała się bardziej realna. Gracze za ogrodzeniami będą teraz mniej podatni na obrażenia.
-Naprawiono błąd z kluczami gry: Zmiany w systemie sprawdzania klucza gry mają na celu wykluczyć problem z wchodzeniem na niektóre serwery.
-Zmiany w karabinach LMG: Bianchi i Shuko zostały znormalizowane by miały podobny zasięg.
-Zmiany w Dronach SL: Punkty życia w wieżyczkach A-12, dronach Accipiter oraz Otus zostały zredukowane.
-Zmiany w celowaniu wieżyczek A-12: Wieżyczki będą teraz znacznie dłużej namierzały cel zanim rozpoczną ostrzał. Pole rażenia też zostało znacznie zmniejszone.
-Błąd związany z apteczką naprawiony: Naprawiono błąd, gdzie gracz mógł od razu mieć drugą apteczkę, gdy rzucił jedną na ziemię.

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 10:17 

Cravic napisał(a):
-Naprawiono exploity na KPA Titan: Gracze nie mogą już wchodzić do skrzynek na tytanie KPA aby z łatwością niszczyć obrońców, konsole oraz rdzeń tytana.
-Naprawiono exploity na EU Titan: Gracze nie mogą już wchodzić do skrzynek na tytanie EU aby z łatwością niszczyć obrońców, konsole oraz rdzeń tytana.

jest mi to obojętne bo i tak na tytanie niegram ;p

Cravic napisał(a):
-Naprawiono Bug z dronami Squad Liderów: Miejsce spawnu dronów SL zostały zwyższone by uniknąć wypadków, gdy dron zabijał Sqad Lidera.

mi sie nigdy nie zdazyło żeby mnie te latadełko zabiło (Raz mnie przygniotło że sie nie moglem ruszyc ale nie zabiło)

Cravic napisał(a):
-Zmiany w minach APM: Zasięg min APM został zredukowany. Gracze muszą podejść dużo bliżej do miny by ją wyłączyć. Pole rażenia APM zostało jednak zminiejszone.

Pole rażenia i tak jest małe ;p teraz zamiast 2 min powinni dac ze 4

Cravic napisał(a):
-Naprawiono bug z Radarowymi Granatami Assoulta: Został naprawiony błąd, który sprawiał, że wynik rzuconego granatu nie pojawiał się na mini mapie.

kto tego używa :lol: :lol:
-Polepszono śledzenie rakiet w SAAW: SAAW będzie teraz skuteczniej śledził wszystkie cele powietrzne. Rakiety będą teraz naprowadzane automatycznie, jednak wymagane będzie dłuższe namierzenie celu.
hmm i tak po samolociku

Cravic napisał(a):
-Polepszono śledzenie rakiet w Gunshipie: Rakiety Gunshipa będą teraz poprawnie śledziły wszystkie pozostałe cele powietrzne. Pamiętajcie jednak, że zachowanie rakiet, gdy cel nie jest namierzony nie zostało zmienione.

heh? to tam idzie namierzać ? mi zawsze same lecialy gdzie miały bez namierzania :shock:

Cravic napisał(a):
-Rakiety TV w Gunshipie poprawione: Obrażenia zadawane przez rakiety TV zostały znacznie zwiększone.

No to pinknie ;p niektórzy tak wymiataja takimi rakietami że już nigdzie czołg nie będzie bezpieczny...

Cravic napisał(a):
-Naprawiono błąd z ogrodzeniami: Odbicia kul zostały dodane do wszystkich ogrodzeń by rozgrywka stała się bardziej realna. Gracze za ogrodzeniami będą teraz mniej podatni na obrażenia.
emm że jak??? Przetłumaczcie mi to na polski ;p jakie kurde ogrodzenia?

Cravic napisał(a):
-Zmiany w celowaniu wieżyczek A-12: Wieżyczki będą teraz znacznie dłużej namierzały cel zanim rozpoczną ostrzał. Pole rażenia też zostało znacznie zmniejszone.

No to fajnie, wkoncu w singlu pójdzie grac normalnie (Glupie boty wszędzie je rozstawiają) A w necie to i tak zabiłem tą wierzyczką z 4 osobytylko ;p

Cravic napisał(a):
-Błąd związany z apteczką naprawiony: Naprawiono błąd, gdzie gracz mógł od razu mieć drugą apteczkę, gdy rzucił jedną na ziemię.

2 razy dłuższe czekanie na uleczenie... gitara normalnie :stupid:

:omg: Po co ten path :?: :!: :omg:

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 10:18 

Cravic napisał(a):
Błąd związany z apteczką naprawiony: Naprawiono błąd, gdzie gracz mógł od razu mieć drugą apteczkę, gdy rzucił jedną na ziemię.

Wrrrr to nie błąd...!!!!

giermen napisał(a):
mi sie nigdy nie zdazyło żeby mnie te latadełko zabiło (Raz mnie przygniotło że sie nie moglem ruszyc ale nie zabiło)

Niezłego musisz mieć farta..... ja jak stoje to mnie to zawsze zgniata i zabija musze kucnąć popatrzuć sie w góre i dopiero wtedy sie pojawia......Często to też zamiast latać po kliknięciu urochomienia odrazu wybucha....

http://spoxter.mybrute.com

Ostatnio edytowano 25 kwi 2007, 11:09 przez Spoxter, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 11:02 

Cravic napisał(a):
-Zmiany w karabinach LMG: Bianchi i Shuko zostały znormalizowane by miały podobny zasięg.

To znaczy będą miały większy czy mniejszy bo nie zbytnio rozumiem...

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 11:18 
Spamer!

X był lepszy od Z a teraz będą mniej więcej takie same :lol:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 11:32 

to znaczy:
X > Z przed patch'em
(X+Z):2 = Z = X po patch'u

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 11:34 

pzak napisał(a):
Cravic napisał(a):

To znaczy będą miały większy czy mniejszy bo nie zbytnio rozumiem...

Dokładnie, czy oni zmniejszą moc Bianchi (źle), czy zwiększą moc Shuko (dobrze) ?

EDIT:
NIE NO! TERAZ BIANCHI I SHUKO MAJĄ TAKIEGO KOPA PO WYSTRZALE JAK BAUR PO SERII! ******** EA

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 13:03 

tak?? YESSS KONIEC KAMPOWANIA WIHOO WOLNOŚC DO BAZY KPA W CAMP GIBRALTAR!!

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 13:45 

Nie [cenzura] /est zwalilo kolejnego patcha-czy tylko mi ten [cenzura] /est Teraz nie mam polączenia z master serwerem.robiłem reinstalkę-[cenzura] /est .Czyścilem rejestr-[cenzura] /est Wie ktoś o co mozę chodzić?

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 13:48 

Ja gram na 1.20 do póki serwy nie będą postawione na 1.25 wtedy zainstaluję :D Nie będę się teraz użerał z aktualizacją. :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2