Teraz jest 24 lis 2024, 22:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: SBS raz jeszcze
PostNapisane: 16 kwi 2007, 16:53 
Redaktor Battlefield.pl

"kto wyciąga trupa z trumny musi wiedzieć na co sie porywa i liczyć sie z konsekwencjami"

Mam przyjemność donieść o pierwszym po prawie rocznej przerwie, meczu najstarszego istniejącego polskiego klanu Forgotten Hope 1. Samodzielnej Brygady Spadochronowej. Mecz miał miejsce 15 kwietnia o godzinie 20:00 przeciw Teamowi eXavs, na mapach Meuse River Line (wybór eXavs), oraz Stalingrad (mapa SBSu).

7 vs. 7 - na ogólnie przyjętych regułach :wink:

Meuse River Line
Runda pierwsza:
axis (SBS) 374 - 0 allies (eXavs)

Runda druga:
allies (SBS) 225 - 153 axis (eXavs)

Stalingrad:
Runda pierwsza:
allies (SBS) 3 - 0 axis (eXavs)

Runda druga:
axis (SBS) 188 - 0 allies (eXavs)

Ogółem SBS (743) - Exavs (153) i zdecydowane zwycięstwo SBS

SBS w składzie:
[SBS]Czerpak
[SBS]Pietia
[SBS]Sambor
[SBS]Jack74
[SBS]Pokrzept[PL]
[10BK] Legi0n
[SBS]WuWu84

eXavs w składzie:
eXavs' Fang
eXavs' Tiger pl
eXavs' szymon08|PL|
eXavs' Michaak
]|3NIGM4|[ Ceglak
]|3NIGM4|[ Grandi
[NN]Ponton83

Dziękuje wszystkim za przybycie i za bardzo zacięty, oraz wyrównany mecz - szczególnie na 2 i 3 rundzie.
Ciesze się że znów zebraliśmy się razem. Teraz zdecydowanie śmielej mogę patrzeć na polską scenę w obliczu nadchodzącego FH2 :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2007, 18:05 

kiedy kolejny mecz?chętnie zagram w squadzie SBS

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2007, 19:01 

MK napisał(a):
kiedy kolejny mecz?

Sadze ze jesli szymonowi po wczorajszym minie cieczka to postaram sie zebysmy zagrali jeszcze minimum 2 razy w tym miechu. Dzieki panowie z SBS za mecz. 1 runda na stalinie gdyby.......... zreszta co by bylo gdyby babcia miala wasy. (na tej rundzie sie zarlismy jak psy)

PS. WuWu mam nadzieje ze nastepnym razem dasz mi sie w spokoju pobawic mozdziezem. :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 08:33 

Również chciałem podziękować za miły mecz i postawę. Nie wyszliście z serwera jak to wielu innych robi gdy się zorientują, że przegrywają.
Naprawdę fajnie się grało. Niezwykle emocjonująca końcówka pierwszej rundy na Stalingradzie. Myślę, że nerwy dały się we znaki po obu stronach. Na 5 minut przed końcem meczu przegrywaliśmy chyba 80:35 i w zasadzie było po rundzie. Ale podnieśliśmy się z popiołów i zaatakowaliśmy. Runda zakończyła się minimalnym zwycięstwem 3:0 dla SBSu.

Gra była bardzo przyjemna.
Myślę, że następnego spara można zagrać z --<AK>-- albo [79th].

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 09:11 

Proponowałbym zagrać kolejny spar na Westerplatte, co prawda problemem może być rozmiar mapy, ale możnaby zagrac 2 vs 2 klany, co mogloby byc dosc ciekawym rozwiązaniem - 2 dowodcow i 2 sektory dzialan na strone, podzial zadan, osobne priorytety.

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 11:34 

co do Westerplatte, to na dniach wypuszczę wersje finalną i wtedy faktycznie można rozegrać spara.

ps: główna zmiana to zmieniona taktyka na pushmap ale troche zmodyfikowana, ale o tym przekonacie się już sami :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 kwi 2007, 16:31 
Redaktor Battlefield.pl

Idziemy za ciosem. Mini sparing z 3nigmą.

5 na 5

Pierwsza runda Berlin
243 - 0 dla SBS (jako allies)

Druga runda Alpenfestung
194 - 0 dla SBS (jako axis)

Trzecia runda Alpenfestung
218 - 0 dla SBS (jako allies)

Końcowy wynik 655 do 0 dla SBS.

Dziękuje wszystkim za wspólną grę i do zobaczenia na serwerach :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 kwi 2007, 17:13 

Skoro WuWu sie jednak zdecydowal dac wyniki z Ich spara z enigma to dam tez wyniki naszego tj. Team - Exavs vs Enigma.

21.04 o godzinie 20.00 zostal rozegrany mecz pomiedzy nami a sekcja FH enigmy. Spotkanie zakonczylo sie sromotna porazka enigmy. Wygralismy wszystkie 4 rundy. Zostaly rozegrane 2 mapy. Bocage (ich) i Stalingrad(nasza). Wynik: 564 - 0 dla eXavs.

Stalingrad
My Oni
Axis 165 Allied 0
Allied 155 Axis 0

Bocage
My Oni
Axis 183 Allied 0
Allied 61 Axis 0

Razem

My Oni
564 0

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 12:50 

3nigma powinna się ostro zabrać do roboty.

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 21:57 

Witam,jako dowódca dywizji piechoty klanu Enigma,wczesniej FHVS jestem oburzony postawą graczy Exavs,szczególnie Dezertera. Oczywiscie,ciężko przyznać się do przegranej,ale fakty takie są-był remis,2 do 2,a nie 4 do 0. Dezerter,wstydź się pisać takie pierdoły na forum. Przegraliście z nami 2 razy,a 2 wygraliscie. I tyle.
I powiem jeszcze tyle,żebyście darowali sobie teksty w stylu
Cytuj:

Nie musimy. Żegnam ozięble.

EDIT:Przepraszam,małe niedopatrzenie. Rzeczywiście było tak,że najpierw graliśmy z Exavs i wygraliśmy 3 do 1,oczywiście oni nie śmieli nic napisać tutaj na ten temat. Następnego dnia przegraliśmy,nie wiem dokładnie ile,może i 4 do 0,ale zastanawia nas fakt,jak w ciągu jednego dnia ci ludzie,z którymi wygraliśmy bez problemu polepszyli tak swoją grę. Nikogo nie chcę od razu obwiniać o cziterstwo,ale dla nas będzie to ciągle sprawą podejrzaną.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2007, 10:06 

nikczemny stolec napisał(a):
Cytuj:

Co jest złego w koleżeńskiej poradzie?Przecież to nie jest czepianie się tylko sugestia, której nie trzeba brać tak do siebie. Ale skoro nie musicie no to jak tam chcecie... nie wtrącam się więcej...

pzdr

P.S.
a kto w ogóle kryje się pod tym czarującym nickiem?
---> nikczemny stolec <---

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2007, 13:55 
Moderator forum

Witam,jako dowódca dywizji piechoty klanu Enigma,wczesniej FHVS jestem oburzony postawą graczy Exavs,szczególnie Dezertera. Oczywiscie,ciężko przyznać się do przegranej,ale fakty takie są-był remis,2 do 2,a nie 4 do 0. Dezerter,wstydź się pisać takie pierdoły na forum. Przegraliście z nami 2 razy,a 2 wygraliscie. I tyle.
Cytuj:

EDIT:Przepraszam,małe niedopatrzenie. Rzeczywiście było tak,że najpierw graliśmy z Exavs i wygraliśmy 3 do 1,oczywiście oni nie śmieli nic napisać tutaj na ten temat. Następnego dnia przegraliśmy,nie wiem dokładnie ile,może i 4 do 0,ale zastanawia nas fakt,jak w ciągu jednego dnia ci ludzie,z którymi wygraliśmy bez problemu polepszyli tak swoją grę. Nikogo nie chcę od razu obwiniać o cziterstwo,ale dla nas będzie to ciągle sprawą podejrzaną.

hohoho a to dobre
przynajmniej bez błędów :)

PS
Co to w ogóle za jakieś mecze?
Kiedy my przegraliśmy 3 do 1? Był podobny wynik jednak było 3 do 1 dla nas. Zresztą jak masz jakieś ale do naszej gry zapraszam na pm lub gg

Ostatnio edytowano 26 kwi 2007, 14:01 przez szymon08, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2007, 14:00 

up^ To jest bodajze Melon...

Co do tego, co napisałes - nie wiem nic na temat owej przegranej 3:1, moze i byla, moze i nie, w kazdym razie mnie tam wtedy nie bylo,a chlopaki jakby o tym nic nie wiedzieli ; ) Jednak nie chodzi mi o to.. Dziwi mnie fakt, ze podejrzewacie nas o cziterstwo... Nie wiem, czy wiesz, ale nie jestesmy mlodym klanem i mamy naprawde nie male doswiadczenie - zwlaszcza w grze infantry. Gralismy w naprawde mocnym skladzie, wiec nie powinniscie sie dziwic ta przegrana, zwlaszcza, ze (bez urazy, nie to ten post ma na celu!) przewazalismy wszedzie - piechota (to widac po wyniku na stalinie) samoloty i czolgi... Przychylam sie do tego co powiedzial dezerter, gdyz macie jeszcze duzo do potrenowania. Co nie zmienia faktu, ze my rowniez. Na pocieszenie powiem Wam, ze gralismy w najmocniejszym skladzie (no... tylko jeden chlopak sie gdzies zaplatal :]), a z tego co wiem u Was brakowalo paru osob.

Peace,
e`V!hi.

Ostatnio edytowano 26 kwi 2007, 14:02 przez Vottar, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2007, 14:01 

Witam,jako dowódca dywizji piechoty klanu Enigma,wczesniej FHVS jestem oburzony postawą graczy Exavs,szczególnie Dezertera. Oczywiscie,ciężko przyznać się do przegranej,ale fakty takie są-był remis,2 do 2,a nie 4 do 0. Dezerter,wstydź się pisać takie pierdoły na forum..

A co ma napisać? Z przyjemnością informuję, że wczoraj przegraliśmy mecz?
Pisze o swoich zwycięstwach - logiczne. Trzeba też było się pochwalić swoim sukcesem. Nikt tego za was przecież nie zrobi. Nie ma co się gorączkować.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2007, 15:20 

spar exasem vr fh 3nigm4

bu hahah napisz co było w środę i czwartek to chyba wtych dniach były jeszcze mecze z enigmą i kto wygrał !!! w środę a czwartek był remis

Ostatnio edytowano 26 kwi 2007, 17:59 przez karekat, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2