Teraz jest 30 lis 2024, 14:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 328 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 16:52 
Spamer!

przepraszać nie będę :wink:

post do sakosowania

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 11 maja 2007, 18:36 przez Blizzard_, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 17:07 
Moderator forum

omg, to nie jest żaden błąd żeby się czepiać :?

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 17:16 

pFx**kr0pek napisał(a):
Na to pytanie Adag Ci nie odpowiem. Albo nie, odpowiem - wzielem go dlatego, ze jest kochany. A tak naprawdę, to ja mu ufam że nie czituje - i to pokaże napewno poprzez HSTV, drugim powodem jest to, że gdybym nie wziął jego pewnie Fragiemu by się "nie chciało". A kogo miałem wybrać? No kogo? Samo TeamPoland ze skompletowaniem luda też zapewne łatwo miec nie bedzie. Pozdro700

No to chyba logiczne ze FRagu nie bedzie gral bez Headhsota. To przeciez on w Ff korzystał na jego Wallhacku :)) :lol: :lol:

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 19:26 

Adasi napisał(a):
Co masz na myśli mówiąc ze scena nie istnieje.

Może fizycznie istnieje. Ale praktycznie nie nazwałbym jej "sceną".

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 23:03 

hf :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2007, 00:55 

pFx**kr0pek napisał(a):
TeRmiX napisał(a):
Nie wiem po co ma sie odbyc taki mecz , zalowe ...
Kolega jest low# i nigdy by w takim nie zagrał, to sie burzy. :oops:

edit: mam nadzieje ze nie bedzie wiecej offtopowych szitów, bo poprosze moda o ich usunięcie. pzdr

hahahahaah low :o , znalazl sie pr0 ? . kr0pek prosze czego mam sie burzyc i niby zazdroscic? Grania w twojej druzynie i w jakims meczyku ktory zorganizowales ( musialbym nie miec honoru) i robisz z siebie na dodatek nie wiadomo kogo ... Zeby nie bylo jeszcze ludzie ktorzy tam wystapia mozna nazwac dobrymi , ale to ze siebie nazywasz wybrancem wiekszosc ludzi uwaza za smieszne ... :shock:

rph^[PoL] napisał(a):
A "zalowe" to jest to ze zrobil sie z tego wielki mecz pozegnalny Kropka...
Tak jest zeby byc wielkim trzeba zrobic burdel bluzgac na kogo da sie pokazywac swoj mega pro skill a kiedy złapia kolege czitera to zorganizowac wielkie wydarzenie i juz jestes wielki xD

eheheh sorry ale dla mnie mecz pozegnalny ma wielka gwiadza (np zidane cos w tym stylu, ew. jakas ostatnia walka slawnego boksera) ale coz dobrze ze w ten sposob zabijacie wolny czas

Oczywiscie nie chcac psuc waszej wielkiej rodzinnej atmosfery oswiadczam ze do kropka nic nie mam wiec prosze sie nie "burzyc" xD

tak , tez tak sadze i wiekszosc graczy tez . Niestety kr0pek nigdy nie tego nie zrozumie

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2007, 01:32 

LipToN Earl Grey napisał(a):
pFx**kr0pek napisał(a):
Na to pytanie Adag Ci nie odpowiem. Albo nie, odpowiem - wzielem go dlatego, ze jest kochany. A tak naprawdę, to ja mu ufam że nie czituje - i to pokaże napewno poprzez HSTV, drugim powodem jest to, że gdybym nie wziął jego pewnie Fragiemu by się "nie chciało". A kogo miałem wybrać? No kogo? Samo TeamPoland ze skompletowaniem luda też zapewne łatwo miec nie bedzie. Pozdro700

No to chyba logiczne ze FRagu nie bedzie gral bez Headhsota. To przeciez on w Ff korzystał na jego Wallhacku :)) :lol: :lol:

A jak.Bez niego to sie nawet z miejsca nie ruszam na mapie bo co jak mi ktos zza ściany wybiegnie i zabije.I co ja teraz biedny zrobię?

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2007, 08:22 

TeRmiX napisał(a):
żeby nie było jeszcze ludzie którzy tam wystąpią można nazwać dobrymi , ale to ze siebie nazywasz wybrańcem większość ludzi uważa za śmieszne ...

Jak śmiesz odnosić się tak do "Wybrańca" on powrócił z przyszłości by uratować ludzką-kość sceny BF2 :lol: (żarcik) (widzę że "wybraniec" i TeRmiX nie przepadają za sobą)(ortografia ludzie słownik nie gryzie)

Scena bf2 istnieje np: SoF, FF ,TD . - ale niedzielnych graczy nie zalicza się chyba do sceny...

A co do mojego postu wcześniejszego to nie mówię że akurat wszyscy są z "czeluści publików" chodzi mi tylko że to wygląda jakby kilku wspaniałych graczy + "koledzy Wybrańca"+ Oskarżeni o cziterstwo mieli by reprezentować zwykłych graczy w starciu z "TP"

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2007, 09:26 

Lt Mic napisał(a):
Jak śmiesz odnosić się tak do "Wybrańca" on powrócił z przyszłości by uratować ludzką-kość sceny BF2 :lol: (żarcik) (widzę że "wybraniec" i TeRmiX nie przepadają za sobą)(ortografia ludzie słownik nie gryzie)

Nic osobiscie do kr0pka nie mam (niech sobie zyje dlugo i szczesliwie) po prostu tylko wyrazilem opinie na temat meczu, oczywiscie on sam z poczuciem wyzszosci i byciem " pr0" pokazuje to. Dobre nic juz nie pisze bo znowu sie oburzy chlopak . Peace :P

Lt Mic napisał(a):
A co do mojego postu wcześniejszego to nie mówię że akurat wszyscy są z "czeluści publików" chodzi mi tylko że to wygląda jakby kilku wspaniałych graczy + "koledzy Wybrańca"+ Oskarżeni o cziterstwo mieli by reprezentować zwykłych graczy w starciu z "TP"

:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2007, 09:53 

TErmix odpusc ;;) kropek cie i tak pojedzie ;) on jest Pro i bedzie pro jak dlamnie ;),
Ty tez nie zle nawalasz ale nie tak jak kropek. ;) moze kiedys byłeś Pro na 1.0 czy na iinnym patchu ale nie zapominaj ze teraz nie ma kangurkow :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2007, 10:03 

EDDIE_PL wiesz wogole kto to jest?...
On gra w BF2 dluzej niz Ty...
Z tego co wiem kiedys juz ktos mowil znaczenie słowa pro, ale najwidoczniej nieprzeczytales . Nie pamietam tego tematu, poszukaj sobie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2007, 10:44 

:?: :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2007, 11:10 

EDDIE_PL napisał(a):
TErmix odpusc ;;) kropek cie i tak pojedzie ;) on jest Pro i bedzie pro jak dlamnie ;),
Ty tez nie zle nawalasz ale nie tak jak kropek. ;) moze kiedys byłeś Pro na 1.0 czy na iinnym patchu ale nie zapominaj ze teraz nie ma kangurkow :D

EDDiIE nigdy nie bylem pr0 w tej grze , nie jestem i sie za takiego nie uwazam / nie uwazalem .
P.S patch 1.0 hmmmm niezapomniane chwile :P

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2007, 11:40 

Hmmmm, ja sie nie uważam za pro mastaha lol i koniec, chodzi tylko o teskty niektórych "lepszejszych" którzy uważają, że gram jak gram na configach etc. A że ich nie używam, to już nie mam zamiaru nikogo uświadamiać. To że nie gram na żadnym cfg, jest tylko od teraz dla mojej wiadomości, a jak będą mi mówić że gram - to jeszcze lepiej. Dajecie mi dużo satysfakcji, lol. Tak dalej a wszyscy będziemy uszczęśliwieni.

A co do samego meczu, bo robi się OffTopic dodaje małego newsa. Do składu na mecz dodatkowo dodaję :

Arian
Mixer

Pozdro

I nie piszcie już mi tych pierdół, błagam was. :| Nie zrobiłem tego eventu żeby pokazać jaki ze mnie pro mastah, tylko zrobiłem dla zabawy. I napewno nie będe plakac jak go przegramy bo dla mnie mozemy nawet dostac 3515-0 liczy się dobra zabawa. Ale jak widać dla połowy z was nie liczy się zabawa, a ciągłe prowokacje pod moją osobę. Darujcie to już sobie, bo już mnie to nie bawi...

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2007, 12:07 
Redaktor Battlefield.pl

pFx**kr0pek napisał(a):
...Nie zrobiłem tego eventu żeby pokazać jaki ze mnie pro mastah, tylko zrobiłem dla zabawy....
...mozemy nawet dostac 3515-0 liczy się dobra zabawa....
Ale jak widać dla połowy z was nie liczy się zabawa...

:arrow:
jason.paury napisał(a):
Obrazek

Nie sledze tego topicu, ale nie wydaje mi sie zebym popelnil jakies przestepstwo wtracajac na chwile...

Jeszcze jakis czas temu pokazales, ze to dla Ciebie zabawa jest niczym i ze jedyne co Cie w tej grze interesuje to darmowe nabijanie fragow na nametagu, wiec uwazam, ze kto jak kto, ale Ty nie powinienes uczyc nas czerpac przyjemnosc z gry... To tyle...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 328 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2