Teraz jest 28 lis 2024, 04:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 43  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, 13:36 

Kobra tu sie z tobą zgodzę uważam że gazala jest mniej statyczną bo flagi są blisko siebie i ciągle coś się dzieje a El ala to są głównie pojedynki powietrzne jednak lepiej walczy sie samolotem na el ala bo AA są od siebie oddalone także nie przeszkadzają czołgi i inne badziewia : )

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, 14:04 

kobra napisał(a):
Minimalna ilość map (moim zdaniem) to 10 a proponowana :
Battle of the Bulge
Berlin
Bocage
Gazala
Guadalcanal
Iwo Jima
Kharkov
Liberation of Caen
Omaha Beach
Operation Aberdeen
Battleaxe
Operation Market Garden
Stalingrad
Tobruk
Wake Island

Mapki takie jak Stalingrad/Berlin/Bocage/Battleaxe sa juz na 3NIGM4 CQ1 wiec poco umieszczac je jeszcze raz na 2 serverku ??.

PS. Moze zaznaczy sie wszystkie mapki i włączy VoteMap.

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, 15:34 

Grandi napisał(a):
Mapki takie jak Stalingrad/Berlin/Bocage/Battleaxe sa juz na 3NIGM4 CQ1 wiec poco umieszczac je jeszcze raz na 2 serverku ??.

A czy nie mozna dac te mapy wymienione wczesniej przez kobre na jeden serwer? Bo to wedlug mnie jest bezsensu umieszczac na jednym serwerze 4 mapy a na drugim 10 bo wtedy wiekszosc graczy bedzie szla na ten gdzie jest wiecej i w efekcie ktorys z nich bedzie stale pusty.
Proponuje na jednym serwerze ustawic pure Berlin i Stalingrad gdzie moznaby pocwiczyc infanterke a na drugim reszte map. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, 16:09 
Moderator forum

Szymas^PL napisał(a):
Kobra tu sie z tobą zgodzę uważam że gazala jest mniej statyczną bo flagi są blisko siebie i ciągle coś się dzieje a El ala to są głównie pojedynki powietrzne jednak lepiej walczy sie samolotem na el ala bo AA są od siebie oddalone także nie przeszkadzają czołgi i inne badziewia : )

Wiesz, my latamy i się strzelamy ale "ziemniaki" marudzą że im daleko i samoloty przeszkadzają :)

Co do Enigmy to dać jeden server z mapkami wymienionymi a drugi z modyfikowanymi po infantry tj berlin czy stalin bez czołgów.

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, 17:21 

jak juz ten berlin jest modowany to fajnie by bylo gdyby zostaly z niego usuniete granaty, z ich powodu czesto leci troszke kickow za spawnkilling (zasada dosc niezrozumiala gdyz admin na bocage oznajmil mi ze priest zza bazy moze sobie strzelac na spawna dla mnie to to samo jak rzucanie granatow na spawn na berlinie ale widac czyms to sie rozni...)

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, 18:25 

Kobra tak to prawda ale ja marudze na Berlinie i Stalinie :D nigdy nikomu nie da sie dogodzic :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, 18:32 
Moderator forum

Bez granatów to czyste infantry - bleee. Z granatami jest radocha , ale jak wszyscy się pchają przodem to i rzeźnia jest przednia. To prawie jak byś zabronił spamu granatów na srodek na stalinie :)
Jest kilka fajnych mapek bez sprzetu ale z granatami i fajnie sie gra. Można dodać coś z nietypowych, jak zassie sie paczkę będzie można pograć i server nie będzie sztampowy (mówię o enigmie nr 2) , a każdy zagra chętnie w coś nowego . Proponowane mapki :
- Abandoned City
- Csatsnipev1
- Island of horror
- Un berlin

PS. Dwunastek Wespa (priest) w specyfikacji fabrycznej ma wpisane - Sprzet do nawalania po spownie przeciwnika. Taka jej uroda :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, 18:34 

A tam z Tym Priestem płaczecie :D pamiętam jak 2 lata temu w FH wyskakiwałem z Dandim Traktorem na Pantery :D więc nie wiem czemu nie walczycie tymi Priestami jak czołgami :D no co jak co nie jest tak mobilne ale jakby sie tak przyczaić troszkę i strzelić komuś w 4 litery ;]

Oczywiście nie moge zrozumieć pretensji do 12 skoro tak jak mówi Czy dostanie się z Priesta czy granatem to Spam spawna to to samo :)

Swoją Drogą czy ktoś z was jest w posiadaniu ew. ma namiary na Mapki z serverów Dogfightowych ? Czyli zmodowane El ala, Bocage , Baxe , Gazala , Wake Island

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, 19:05 

Grandi napisał(a):
pisac takie rzeczy jak Baker na Warzonie do Phantery...

Pisac takie rzeczy to znaczy jakie ? Nie powiedzialem ani jednego wulgaryzmu, zaproponowalem mu zeby wrocil na swoj server, bo nie jest mile widziany (tzn. przede mnie i kilku innych graczy), z racji na swoje zachowanie. Traf chcial, ze to wlasnie on wszedl na powerzona, gdyby ktorykolwiek inny gracz enigmy wszedl, nie mialbym nic przeciwko. A ja juz swoje powody mam zeby nie lubic phantery - mam screena, ktory nie najlepiej o nim swiadczy - moge sie podzielic. Ja nie naskakuje bez powodu.

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, 20:20 

Dobre Rady :)
Panowie jeden porzadny z normalnym map cyklem po 2 rundy. Narazie dobrze by bylo zrobic Team balance bo Trole przechodza do tej druzyny ktora ma wszystkie flagi. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2007, 21:35 

ej taka uwaga :) zrobcie sobie nowy topic :)

jako ze nie cierpie infantry i samolotow i kobra nie wymienil aberdeen to postawilem na warzonie 3 mapy bulge, tobruk, aberdeen :), mozna wpadac na mala kule w gasienice :)

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 00:18 

KonewA napisał(a):
ej taka uwaga :) zrobcie sobie nowy topic :)

NIIIIEEE. Grozisz mi ??? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 07:07 
Moderator forum

KonewA napisał(a):
jako ze nie cierpie infantry i samolotow i kobra nie wymienil aberdeen

kobra napisał(a):
Minimalna ilość map (moim zdaniem) to 10 a proponowana :
Battle of the Bulge
Berlin
Bocage
Gazala
Guadalcanal
Iwo Jima
Kharkov
Liberation of Caen
Omaha Beach
Operation Aberdeen
Battleaxe
Operation Market Garden
Stalingrad
Tobruk
Wake Island

KonewA albo sie starzejesz, albo nie pij tego co ci Boni przynosi , naprawdę najpierw trzeba przedestylować :)

Ostatnio edytowano 16 maja 2007, 14:20 przez kobra, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 09:18 
Moderator forum

Ja tak jak Konewa nie lubie samolotów i infanterki wiec preferuje mapy czołgowe:]...chciałem podziekowac za wczorajsza gre na serwie Enigma...fajnie sie grało.

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2007, 07:36 

Cytuj:
..chciałem podziekowac za wczorajsza gre na serwie Enigma...

dzieki 8)

a wracajac do tematu, swego czasu wyslalem maila do zacnego CC w kwesti nieslusznego (jak mi sie wowczas wydawalo) kickowania na serwerze wspomnianego CC. I do wczoraj wydawalo mi sie ze sikneli ogolnie w moim kierunku ale po wnikliwej lekturze ichniejszego forum.... sami sprawdzcie
http://www.conclave.cc/forums/viewtopic.php?t=17089
takze nie ma co bic piany bo z niektorymi z nich mozna sie dogadac a akurat serwer CC nalezy do serwerow na ktorych zawsze sie znajda ludzie i zawsze mozna sie swietnie pobawic polujac na niektorych cc-owcow :D
oczywiscie to nie zmiania faktu ze jestem za gra w naszym podworkowym gronie na naszym podworkowym serwerze

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 43  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2