Chciałem zauważyć jedną rzecz. Odkąd wychodzą BF'y nigdy nowa gra nie była na temat konfliktu, który był wcześniej niż już wydany... BF1942 to WWII, BF2 to właśnie Irak, a skoro wydali już BF2142, który jest o konflikcie z przyszłości to jestem prawie pewien, że do współczesnych nie wrócą. To tak jakby teraz robić FIFE '98...

Pomyślcie logicznie. Taka firma jak EA musiałaby mieć za dużo pieniędzy, albo by ratowali się rozpaczliwie przed bankructwem, żeby odnawiać starego BF1942. Hmm zakład, że jakby go odmłodzili to kolejny raz byśmy się wszyscy rozczarowali... Lepiej go zostawić bo to zajebi.. ten fajny klasyk...
Co do tej ankiety. Ja osobiście zagłosowałem za kosmitami. Ale muszę się usprawiedliwić. Nie chodziło mi tu o walkę stricte ludzie-kosmici. Choć to nie musi być głupi pomysł

Ja miałem na myśli takie coś, co jakoś odnosiło by się do poprzednich. Tak jak to ma miejsce teraz i jest w miarę realne.
Czyli: Ziemia zniszczona wieloletnią wojną o zasoby. UE i KPA zaczynają kolonizować pobliskie planety (galaktyki

) i tam szukać miejsca do życia. Wojna ogarnia kosmos.
Coś w tą stronę

A nie jak większość myśli... Zielone ufole sięgające do pasa człowiekowi z czarnymi gałami wielkości talerza strzelające laserem z palca i srające plazma
Uff przebrnąłem