cconstantinee<PL> napisał(a):
Groosiek jaki to był serwer ? Te 9 pkt by mi sie przydalo, tyle mi brakuje do młodego kaprala i nowej broni

Już nie pamiętam jak nazywał się ten serwer na którym dziś grałem. Na pewnym forum znalazłem informację, że ten serwer podbija statystyki prawidłowo:
Kod:
85.236.101.39:17367 = Multiplay.co.uk Frontline Fighters
graFFiT napisał(a):
Problem moze byc bardziej skomplikowany niz sie wydaje, w obecnej sytuacji jestem prawie pewien ze zaleglym punktow i odznak juz nie zobaczymy. A EA sie wykreca standardowymi textami bo co innego mają robic? W tej sytuacji nie mogli zrobic nic innego, jesli powiadomią teraz ze "koniec, przepadlo" to na serwach o polowe zwolni sie miejsce, jesli powiedzą "tak, juz wkrotce punkty wrocą" a tak nie bedzie to gracze uznają ich za klamców i znow serwy w polowie puste. Post "niby tak niby nie, zajmiemy sie tym wkrotce" to jedyne mozliwe wyjscie EA, lepiej napisac cokolwiek niz nie napisać nic do tłumów bo milczenie wiadomo co oznacza :]
Z wypowiedzi które przeczytałem niedawno wynika, że jest szansa zobaczenia zaległych punktów. Z wypowiedzi EA wynika, że statystyki punktowe są przechowywane również na serwerach na których graliśmy i będą one wysłane gdy wszystko będzie działać prawidłowo. Choć to nic pewnego, ale zawsze jakaś mała iskierka nadziei.